- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Canim senin icin sakincasi yoksa tabi ben serkan icin sormustum da o olumlumuydu sanaAz önce okudum baktırmamak için bir arkadstan yorum istemissin istersen gönderebilirim özelden ediza deva nin fali niVivianLeigh
Olumluydu serkan gelecek için sadece anda patladı bende gönderiyorum ikisinide simdiCanim senin icin sakincasi yoksa tabi ben serkan icin sormustum da o olumlumuydu sana
Tesekkur ederimOlumluydu serkan gelecek için sadece anda patladı bende gönderiyorum ikisinide simdi
Rica ederim kuzum gönderdim ikisinideTesekkur ederim
Az önce okudum baktırmamak için bir arkadstan yorum istemissin istersen gönderebilirim özelden ediza deva nin fali niVivianLeigh
Genelde hepsinin ilk falları iyi oluyor sanırım sesli yorumdan sasmamak lazım. Yeşil cingenedede aynı durumu yaşadım bende 2 hafta önce attığım fal ilk fala ayniydi birebir değil ama eski fali mi anlatmıştı hiç yeni bişey eklememistiCanim ona bende baktirmisdim... Ilk falini cook begenmistim. Bendede cok sasirtici biseyi bilmisti kimsenin bilmedigi.. Sora ikinci kez atmisdim ( ilk falini silmisdim galiba bulamadim) ikinci falinin yarisi bana birkez gönderilmis faldii yani copy paste eminimmm okuyodum dedim allah allah eski falimi mi acdim diye kontrol ettim hata...
Ben baktırdım soru odaklıydı çok ayrıntı vermemiş diğer herkesle aynı şeyleri söylemiş olumluydu ama aman aman bir fal değildiBugün serkan tek e baktıran kimdi akşam üstü?? Nasıl falı bilmiş miii??
Ahahaha, atma ya sen de benim gibisin. Bak atmıyom ben 1 hafta , 10 gün olacakOha cokmus
ben gecen pazar attim artik utaniorum atmaya cunku ne dicek her dakika
Yawru ben de serkana çok baktırdım biliyorsun, Serkanın çok çıkanı oldu. 10 gün önce fama ya attım. Serkan olumlu , Fama olumsuz haberin olsun) bende gezideyim ve sesli guldum millet bakti ))alt komsum serkan ust komsum famaydi bir ara ))
Farkli konumu canimYawru ben de serkana çok baktırdım biliyorsun, Serkanın çok çıkanı oldu. 10 gün önce fama ya attım. Serkan olumlu , Fama olumsuz haberin olsun
Canim bende serkana attim cok begendim bu sefer yaFarkli konumu canim
Ozelden yaz ne dedi senin konuyaCanim bende serkana attim cok begendim bu sefer ya
Ah denizkizi ahYawru ben de serkana çok baktırdım biliyorsun, Serkanın çok çıkanı oldu. 10 gün önce fama ya attım. Serkan olumlu , Fama olumsuz haberin olsun
Yazdm cnmOzelden yaz ne dedi senin konuya
Sagol canim ozluorum seni ;₺Yazdm cnm
çıktı mı selma'nın dedileri? nasıl değerlendirirsiniz?Google ya yaz çıkıyo bebek. Smart tvde falan fal bakiyo bu abla. Ebced heaabiyla yildizname, iskambil ve tarot faki bakti yüzyüze. 150 tl eder miydi zaman gösterecek ama cok tatli hatun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?