Binnaz Abla

Evet kizlar jübile yapip bitiriyorum demistim... Fama serkan falci sule ve ecem

Fama serkan olumlu.. Utandim resmenn atarken okdr baktirdimki haha fama hata biraz kestirip atmis gibi

Falci sule- kimdir bilmiyorummm ama feeecii bakti ya virgülüne kadar dogruydu ve olumluydu

Ecem- dedim ya bugun butn gün düsndn atimi atmiyimi diye.. Katinasi olumsuzdu, ask sonucu falini merak ediyodum( icimden bi ses olumsuz kesin dedi) diger fali gibi.. Veeeee oluumsuuuz!! Keski baktirmasaydim .. Iki soru sordum sora kadin inatla olmicak diyo

Az önce okudum baktırmamak için bir arkadstan yorum istemissin istersen gönderebilirim özelden ediza deva nin fali ni VivianLeigh

Canim ona bende baktirmisdim... Ilk falini cook begenmistim. Bendede cok sasirtici biseyi bilmisti kimsenin bilmedigi.. Sora ikinci kez atmisdim ( ilk falini silmisdim galiba bulamadim) ikinci falinin yarisi bana birkez gönderilmis faldii yani copy paste eminimmm okuyodum dedim allah allah eski falimi mi acdim diye kontrol ettim hata...

Genelde hepsinin ilk falları iyi oluyor sanırım sesli yorumdan sasmamak lazım. Yeşil cingenedede aynı durumu yaşadım bende 2 hafta önce attığım fal ilk fala ayniydi birebir değil ama eski fali mi anlatmıştı hiç yeni bişey eklememisti

Denizkizi deniz canim sana kimin fallari cikti nurbanu naira yesilcingene attin mi bunlara

Selam kızlar. Serkana 1-2 gün önce bende fal attım.Kahve. Beni şoka sokacak bir bakım değildi ortalamaydı. Çııkar mı bilmiyorum genel çoğu falcının dediği şeyleri zamanı daha uzun şekilde söylemiş.

Google ya yaz çıkıyo bebek. Smart tvde falan fal bakiyo bu abla. Ebced heaabiyla yildizname, iskambil ve tarot faki bakti yüzyüze. 150 tl eder miydi zaman gösterecek ama cok tatli hatun.
çıktı mı selma'nın dedileri? nasıl değerlendirirsiniz?
teşekkürker :)

Kizlar aranizda suleye baktiran varmi... Serkan kadar begendimm, hatta herseyi bilmiiss diyebilirim, tanidik biri olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…