Kızlar binnazda kahve atıcam da.. 36 kredim var okuduguma göre selin imerin dedikleri çıkanlar olmuş başka önericeğiniz var mı sezgi candan şevvale felan attım da
Asenat ve elif hnzadeyi denedim canım cok begendim şimdi iyi tutturan bi kahve yorumcusu arıyorum gonca nasıldır??Ben selin imeri begenmedim, elif, asenat, gonca deniyebilirsin istersen ama kahvelerini bilmiyorum
Kızlar binnazda kahve atıcam da.. 36 kredim var okuduguma göre selin imerin dedikleri çıkanlar olmuş başka önericeğiniz var mı sezgi candan şevvale felan attım da
kahve baktırmadın mı canım peki iyiler midir kahvede..Gonca ve sedef celik ama katina ve tarot attim
Asenat ve elif hnzadeyi denedim canım cok begendim şimdi iyi tutturan bi kahve yorumcusu arıyorum gonca nasıldır??
Bir de falsepeti yağmuru deneyen var mı??
Sağol canım uyardığın için :)ben atmıştım yağmura doğum tarihine kadar vermiştim de kahve atmıştım. sürekli emin olamıyorum bir de katina atmalısın katına olsa emin olabilirim yoğunlaşamıyorum . buna katinada bakabilirim diye diye falda sadece benim karakterimi anlattı... barışma isteği var ama barışabilir misinnizz .. işte emin olamıyorum diye sürekli aynı laff:) paracı boşver bence klatina da atsan bu sefer de bunu kahvede görebilirim bir de kahve at der :)
Kemal Devrimi beğeniyorum Selin İmerin falı inanılmaz dandik iş yerinde olsam atardımKızlar binnazda kahve atıcam da.. 36 kredim var okuduguma göre selin imerin dedikleri çıkanlar olmuş başka önericeğiniz var mı sezgi candan şevvale felan attım da
Yağmur bence boş atıp dolu tutanlardan çünkü anlık durumumu bile bilemedi hiçbir konudaKahvesini bilmiyorum ben ona katina atmisdim. Kahvede binnazda begendigim kimse yok sezgi haric. Yagmuru begendim aslinda canim. Ama mesela ben isim ve dogum tarihi vermedim kahvede.. Bana tam net bi cvp vermemisti katinaya direk yönlendirdi, biraz paraci. Ama yinede hakini yiyemem iyi bakiyo. Bunun disinda denenmemis birini ariyosan ben bi falci sule kalmisti baktirmadigimona dün attim agzim acik okudum resmen nasil bukadar bildi anlamadim insl tanidik degildr
Ben kahve baktirmadim canimKahv
kahve baktırmadın mı canım peki iyiler midir kahvede..
Selin imeri okurken vay dersin ama asla cikmaz bir ara pek populerdiKemal Devrimi beğeniyorum Selin İmerin falı inanılmaz dandik iş yerinde olsam atardım
Edit: selinin falını yani:)
Valla cidden vay bile diyemedim hatta güldüm ciddi ciddi Viviciğim:))Sekin imeri okurken vay dersin ama asla cikmaz bir ara pek populerdi
Hahahahhaa bende yine sesli guldum sekacigim kadin kendini asmis artikValla cidden vay bile diyemedim hatta güldüm ciddi ciddi Viviciğim:))
Çünkü sevdiğinle seni alabora olmuş bir sandalda görüyorum el yordamıyla birbirinizi arıyorsunuz falan dedi gözümün önünde Jack ve Rose canlandı
Valla cidden vay bile diyemedim hatta güldüm ciddi ciddi Viviciğim:))
Çünkü sevdiğinle seni alabora olmuş bir sandalda görüyorum el yordamıyla birbirinizi arıyorsunuz falan dedi gözümün önünde Jack ve Rose canlandı
Zaten o dudak kalemleri bir devrin kara lekesiSeka bu bizim icin gelsin ( hande yeneri severim de sonraki albumlerini ) kadin evrim gecirmis arabesk halden cikmis cok sukur
hahahhaha benide sandalda görmüüs... sandal düsmüs.. biz ayri adalara düsmüsüz ama olumluydu sonu hata fali okurken ne diyo bu diye gülmüsdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?