Binnaz Abla

Yağmur bence boş atıp dolu tutanlardan çünkü anlık durumumu bile bilemedi hiçbir konuda

benim acemi zamanlarima denk gelmisdi yagmur.. kahvede olabilir diye konusmusdu ama isim vermedinn caniimm böyle tam söyliyemem dedi katina at dedi bendeeee attim haha. soraa orda olumluydu.. ama evlenicegin kisiii o mu diyeee Horoskop at demisdi orda yok artikkkkkkkkk dedim yanii... sora da bidaha atmadim ama nokta atisi vardi yinede.. he tekrar atarmiyim atmam.

Ticarethaneyi kurmuş abla=)

beyfendi .. hanimefendi .. suanda kapilari aralikli birakmis.. Zamani geldiginde size o kapilari acmasi var hanimefendi..

Olacakları Önceden Gördüm
Dedimki Boş Yere Öldüm
Gecelerden Gündüze Döndüm
Işıkta Kendimi Gördüm
Bana Bi Ağlama Boşuna Zorlama
Kaderi Gördüğün Herkese Bağlama
Değilki Umrumda Iyice Duydun Ya
Senden Vazgeçiyorum
''Kapıma Gelsen Boş Duymuyorum''
''Öyle Bi Kapıda Yok''
Bilmiyorum Nasıl Düzelsem hahaha kapili sarki sozu

sinan-akcil-kapi-sarki-sozu ))))

hahahhaha yoksaaa serkannn siiiiinannnnnmiii????

Kızlar son zamanlarda baktırdığım falların hep sonu olumluydu. bana olumlu konuşan falcılar fama geysu aylin selin imer nur banu ve selena. Selin imer in daha önce yorumu çıkmıştı bana. Bugün de sayfada çok bahsedildigi için sezgiye attım. Bakalım o ne diyecek :)

Serkan varmi bunlarin icinde cnm

Aylin'i de es geçmemek lazım. Vivian'cım senin spesifik soruna baktığımda...

haha spesiiifikkk soruna baktimda haha cok Tatli konusuo Aylin ya :d nesibe... öncelikle herseyin en iyisini rabbim Bilir bu konuda hemfikir oldugumuuza zaten eminim, rabbim güzel hissiyata yanilgi vermesin, kötüsünü insl görmem, görürsem seni ugratmasin diyerek degerli kartlarini suyla destekliyrek hemen yorumuma baslamak istiyorum... balim yine cokca yooguunlastigimda haha yerim ben bu kadini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…