- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Senidemi sandalda gormus saka mi ciddimihahahhaha benide sandalda görmüüs... sandal düsmüs.. biz ayri adalara düsmüsüz ama olumluydu sonu hata fali okurken ne diyo bu diye gülmüsdüm
Yağmur bence boş atıp dolu tutanlardan çünkü anlık durumumu bile bilemedi hiçbir konuda
Emine cinsellikte cigir acti selinin de sandal olayi varkadın sandalcı çıktı
Senidemi sandalda gormus saka mi ciddimi)
benim acemi zamanlarima denk gelmisdi yagmur.. kahvede olabilir diye konusmusdu ama isim vermedinn caniimm böyle tam söyliyemem dedi katina at dedi bendeeee attim haha. soraa orda olumluydu.. ama evlenicegin kisiii o mu diyeee Horoskop at demisdi orda yok artikkkkkkkkk dedim yanii... sora da bidaha atmadim ama nokta atisi vardi yinede.. he tekrar atarmiyim atmam.
Hahahahhahaa gunun geyigide bu valla cok komedi yahaha yokkk ciiiidii ya... dalgali denizde sandalin icindesiniz o sandal devrildiii ayri adalara düsmüsün gibi konusmusdu
Emine cinsellikte cigir acti selinin de sandal olayi var)
Serkan in da kapısı var. Kapısını kapaması açması var hanımefendi
Hemde ne lekeZaten o dudak kalemleri bir devrin kara lekesi
beyfendi .. hanimefendi .. suanda kapilari aralikli birakmis.. Zamani geldiginde size o kapilari acmasi var hanimefendi..
Olacakları Önceden Gördüm
Dedimki Boş Yere Öldüm
Gecelerden Gündüze Döndüm
Işıkta Kendimi Gördüm
Bana Bi Ağlama Boşuna Zorlama
Kaderi Gördüğün Herkese Bağlama
Değilki Umrumda Iyice Duydun Ya
Senden Vazgeçiyorum
''Kapıma Gelsen Boş Duymuyorum''
''Öyle Bi Kapıda Yok''
Bilmiyorum Nasıl Düzelsem hahaha kapili sarki sozu
sinan-akcil-kapi-sarki-sozu))))
hahahhaha yoksaaa serkannn siiiiinannnnnmiii????
Serkan varmi bunlarin icinde cnmKızlar son zamanlarda baktırdığım falların hep sonu olumluydu. bana olumlu konuşan falcılar fama geysu aylin selin imer nur banu ve selena. Selin imer in daha önce yorumu çıkmıştı bana. Bugün de sayfada çok bahsedildigi için sezgiye attım. Bakalım o ne diyecek :)
Serkan in da kapısı var. Kapısını kapaması açması var hanımefendi
Evetttt kesinlikle birde byv da berrin canimcim canimcim der icimi yedi bir fali ileO zaman Fama'dan geliyoooor; "Tarihsel saptama olmazsa x ayı içerisinde araması olacak" Tarihsel saptama olur ise, x ayı öncesinde ya da sonrasında olabilir.
Evetttt kesinlikle birde byv da berrin canimcim canimcim der icimi yedi bir fali ile
Aylin'i de es geçmemek lazım. Vivian'cım senin spesifik soruna baktığımda...
Aylin'i de es geçmemek lazım. Vivian'cım senin spesifik soruna baktığımda...
Serkan varmi bunlarin icinde cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?