Binnaz Abla

Evet şeker kadın ona ne şüphe de ben aylar önce kahve atmıştım çıkmadı, yaptığı yorumlardan bir kısmı doğru olsa da hiç uymayan yerler de vardı bana. Katinasını çok merak ediyordum, kahvesinden daha başarılı olabileceğini düşünüyordum @seka01 gaza gelip attı geçenlerde, beğenmedik maalesef. Enerji tutmamışsa demek. Ama tatlı kadın dediğin gibi=)

ben hep kahve atiyordum. sora katinasini merak Edip attim. vee suana Kadar en iyi katina yorumumu aylinden aldim.. coook iyidi..daha beklemede insl olur.. ama bidaha kahve atmam ayline.. katinasi bende cok iyidi

ben hep kahve atiyordum. sora katinasini merak Edip attim. vee suana Kadar en iyi katina yorumumu aylinden aldim.. coook iyidi..daha beklemede insl olur.. ama bidaha kahve atmam ayline.. katinasi bende cok iyidi

Evet katinasını beğenenler vardı. Dediğim gibi ben de katinasının daha kuvvetli olabileceği hissiyatındayım ama seka'nın falıyla birlikte merakım gitti, atacağımı sanmıyorum o yüzden. İnşallah çıkar estrellax'cım=)

Nisan ile birlikte halihazırda geri hareketlerine başlamış olan Satürn ve Jüpiter‘ in yanınaMars ve Merkür de katılacaklar. Yandikkk

enerji meselesi sanirim.. belki sana tutardi enerjisi. sagol canim.. insl hepimizin

Hahahha vallahi evet

enerji meselesi sanirim.. belki sana tutardi enerjisi. sagol canim.. insl hepimizin

Evet kesinlikle enerji meselesi. Hep söylüyorum yineleyeyim fama ile Serkan'ın falının şokunu bir iki gün üzerimden atamadım çünkü bahsettikleri şeyler acaip spesifik olaylardı, onların yorumladıkları falları en yakın arkadaşım yazıyor olsa bu kadar isabetli olabilirdi. Ama onları da beğenmeyen, bilemedi, şaşırtmadı diyenler var. İşte sanırım orada enerji giriyor devreye=)

Bu geri hareketler bizde gel git mi yapacak nedir bize etkisi viviancım biliyorsan bi aydınlat yeri gelmişken=)
Ah bilsem saturn berbat bir gezegen onu biliorim merkur geri gidincede iletismde aksilik vs oluyor mars savas gezegeni geri gitmesi de tartismalar mi getiriuor acaba bilemedim

Ah bilsem saturn berbat bir gezegen onu biliorim merkur geri gidincede iletismde aksilik vs oluyor mars savas gezegeni geri gitmesi de tartismalar mi getiriuor acaba bilemedim

o zaman bir astrologtan yorum mu alsak ama en beğendiğim kenan, onun da özellikle 2. astrosu feci patladı teyallaam kime güvencez biz gezegenler bile dalga geçer oldu

Kızlar naira şuman nasıl sizce forumda baktım beğeneni kadar beğenmeyeni de var kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…