- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
haha spesiiifikkk soruna baktimda haha cok Tatli konusuo Aylin ya :d nesibe... öncelikle herseyin en iyisini rabbim Bilir bu konuda hemfikir oldugumuuza zaten eminim, rabbim güzel hissiyata yanilgi vermesin, kötüsünü insl görmem, görürsem seni ugratmasin diyerek degerli kartlarini suyla destekliyrek hemen yorumuma baslamak istiyorum... balim yine cokca yooguunlastigimdahaha yerim ben bu kadini
Evet şeker kadın ona ne şüphe de ben aylar önce kahve atmıştım çıkmadı, yaptığı yorumlardan bir kısmı doğru olsa da hiç uymayan yerler de vardı bana. Katinasını çok merak ediyordum, kahvesinden daha başarılı olabileceğini düşünüyordum @seka01 gaza gelip attı geçenlerde, beğenmedik maalesef. Enerji tutmamışsa demek. Ama tatlı kadın dediğin gibi=)
ben hep kahve atiyordum. sora katinasini merak Edip attim. vee suana Kadar en iyi katina yorumumu aylinden aldim.. coook iyidi..daha beklemede insl olur.. ama bidaha kahve atmam ayline.. katinasi bende cok iyidi
Evet canimHayır serkana fal baktirmadim daha önce. Bvy daki serkani diyosun uz di mi :) iyiyse bi sonraki istikametim o olabilir aslında :)
Evet katinasını beğenenler vardı. Dediğim gibi ben de katinasının daha kuvvetli olabileceği hissiyatındayım ama seka'nın falıyla birlikte merakım gitti, atacağımı sanmıyorum o yüzden. İnşallah çıkar estrellax'cım=)
Hahahha vallahi evethaha spesiiifikkk soruna baktimda haha cok Tatli konusuo Aylin ya :d nesibe... öncelikle herseyin en iyisini rabbim Bilir bu konuda hemfikir oldugumuuza zaten eminim, rabbim güzel hissiyata yanilgi vermesin, kötüsünü insl görmem, görürsem seni ugratmasin diyerek degerli kartlarini suyla destekliyrek hemen yorumuma baslamak istiyorum... balim yine cokca yooguunlastigimdahaha yerim ben bu kadini
Sezgi falıma baktı canım çok iyi gerçekten. Şuan durumun iyi olmadığını mayısta duzelecegini söyledi. Yani diğerleri gibi sezgi de olumlu son dedi hadi inşallah. Serkana da mı bugün atsam onu da çok merak ettim simdiEvet canim
enerji meselesi sanirim.. belki sana tutardi enerjisi. sagol canim.. insl hepimizin
Nisan ile birlikte halihazırda geri hareketlerine başlamış olan Satürn ve Jüpiter‘ in yanınaMars ve Merkür de katılacaklar. Yandikkk
Ah bilsem saturn berbat bir gezegen onu biliorim merkur geri gidincede iletismde aksilik vs oluyor mars savas gezegeni geri gitmesi de tartismalar mi getiriuor acaba bilemedimBu geri hareketler bizde gel git mi yapacak nedir bize etkisi viviancım biliyorsan bi aydınlat yeri gelmişken=)
Bir de falsepeti yağmuru deneyen var mı??
Selam canimparacının teki bulaşma
Ah bilsem saturn berbat bir gezegen onu biliorim merkur geri gidincede iletismde aksilik vs oluyor mars savas gezegeni geri gitmesi de tartismalar mi getiriuor acaba bilemedim
Amaan herkes astrolog olmus hic guvenmiuorumo zaman bir astrologtan yorum mu alsakama en beğendiğim kenan, onun da özellikle 2. astrosu feci patladı teyallaam kime güvencez biz gezegenler bile dalga geçer oldu
Kızlar naira şuman nasıl sizce forumda baktım beğeneni kadar beğenmeyeni de var kararsız kaldım
Cok begenenlerden biri bendim. Ama sesli fali cok guzelmis. Simdi yazili bakiyor , bundan o kadar tatmin olmadim sesliye donerse tekrar atarimKızlar naira şuman nasıl sizce forumda baktım beğeneni kadar beğenmeyeni de var kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?