Binnaz Abla

Ah bilsem saturn berbat bir gezegen onu biliorim merkur geri gidincede iletismde aksilik vs oluyor mars savas gezegeni geri gitmesi de tartismalar mi getiriuor acaba bilemedim

Mars'ın hareketleri genelde tahminin gibi canım tartışma gezegeni Satürn de öyle offf yandık valla sanki mükemmel iletişimlerimiz varmış gibi iletişimsizlikle mis gibi yaşarız artık :))

Mars'ın hareketleri genelde tahminin gibi canım tartışma gezegeni Satürn de öyle offf yandık valla sanki mükemmel iletişimlerimiz varmış gibi iletişimsizlikle mis gibi yaşarız artık :))
Of arastirdim okudum bugunde cok sert etkiler var cidden bakalim ne olacak

Kızlar serkan a da fal attım dayanamadım. Bakalım o da sezgi selena fama geysu aylin selin imer ve nurbanu gibi olumlu olacak mı yoksa ilk olumsuz falım mi olcak :) hadi hayırlısı

Kizlar ayrica sizdede bir agirlik,mutsuzluk var mi yahuu

Vuuu perşembe gece başladı, dün gece zirve yaptı. Aman Allah'ım ne ağırlık, ne rüyalar, ne huzursuzluk... offff
Bildiğim ne kadar dua varsa dilden geçirdim, tuzlu sular, sirkeler anca toparladım....

ama transit Satürn benim Ay'ımın üstünde durağandı kaç gündür, ordan geri döndü. Ay sonuçta duygular ve ruh hali yani bu kadar sıkılmam çok normal

Benımde oyle ınan bgn hep ıcımden dua okudum bende bır haftadır boyleyım

Benım o kadar astrolojık bılgım yok ama kesın bendende bırseyler gecıyordur :) ne zaman duzelıyor bu durum :S gercı bır seferındede yok retro falan fılan dendı ama mıllet mutlu bır bıze denk gelıyor böyle seyler galıba

Canim sirkeyi nasil kullaniyorsun

Tamam canım yorum gelir gelmez yazıcam :) bu arada bişe sorucam. Bu falimpir sitesi nasıl bir site. Daha önce fal baktiran var mi

Uzak durun derim, gördüğüm kadarıyla gel sana vefk yapalım, 50 lira at şunu bozalım falan gibi fallarla dolu. Ama yine de siz bilirsiniz, forumda araştırın bi isterseniz.

Canim sirkeyi nasil kullaniyorsun

tatlım ben genelde duştan çıkarken , son durulama suyunun içine katıp öyle yıkıyorum bedenimi, saçlara da iyi geliyor..Tuzlu suyu da yine sıcak su kovasının içine döküp ayaklarımı içinde bekletiyorum o da iyi.. keşke toprak imkanımız olsa da bassak arada negatif enerjiyi götürmede birebir .. gökyüzünün anasının ağladığı ogözyaşlarının ise bizi boğup sıktığı zamanların başlangıcı

Tuzlu olani yapiyorum canim senelerdir fakat sirkeyi banyoda kullanmayin demisti biri bana sabah ac karnina icerseniz bir cay kasigi ,felak nas okuyarak o sekilde daha iyi olur demisti ben saclarim icin kullaniuorum ama sirkeli su dustan sonra tuzlu suyuda kaya tuzu eritip basimdan asagi dokuuorm ve hic durulanmadan cikiorum o suyla kaliorum en sevdigim sey tuzlu su

Atartim nisan yagmuru toplayin ve ona dualar okuyup icin sifasi cok ben yagmur manyagiyim

Atartim nisan yagmuru toplayin ve ona dualar okuyup icin sifasi cok ben yagmur manyagiyim

Nisan Yağmur u şarkısı aklıma geldi Yavuz Bingöl den :), bahar yağmurlarını ben de çok severim ya aslında bütün mevsimlerde , evet anneannem der hep, onlar da küçükken damlarda biriktirip saçlarını yıkarlarmış, uzatırmış..Vay be Nisan a da girdik daha dün Eylül/Ekim gibi :=

Aklımda olsun tatlım :)

Ahh ahhh nisan mayis yaz geliyor ben ise sonbahar ve kis insaniyimm benimde aklima nazan oncel bu kacinci bahar sarkisi geldi..cok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…