- 22 Kasım 2013
- 467
- 613
- 103
Ah bilsem saturn berbat bir gezegen onu biliorim merkur geri gidincede iletismde aksilik vs oluyor mars savas gezegeni geri gitmesi de tartismalar mi getiriuor acaba bilemedim
Nairayi bende begenmistim ama sesli falina donse keske o zaman atarim tekrar yazili fali denemek istemiyorumCok begenenlerden biri bendim. Ama sesli fali cok guzelmis. Simdi yazili bakiyor , bundan o kadar tatmin olmadim sesliye donerse tekrar atarim
Of arastirdim okudum bugunde cok sert etkiler var cidden bakalim ne olacakMars'ın hareketleri genelde tahminin gibi canım tartışma gezegeni Satürn de öyle offf yandık valla sanki mükemmel iletişimlerimiz varmış gibi iletişimsizlikle mis gibi yaşarız artık :))
Benim iki gun basim agridi araliksiz audrey canim bol bol dua okuorumKizlar ayrica sizdede bir agirlik,mutsuzluk var mi yahuu
Hayirlisi cnm ya sonucu beklerizKızlar serkan a da fal attım dayanamadım. Bakalım o da sezgi selena fama geysu aylin selin imer ve nurbanu gibi olumlu olacak mı yoksa ilk olumsuz falım mi olcak :) hadi hayırlısı
Kizlar ayrica sizdede bir agirlik,mutsuzluk var mi yahuu
Tamam canım yorum gelir gelmez yazıcam :) bu arada bişe sorucam. Bu falimpir sitesi nasıl bir site. Daha önce fal baktiran var miHayirlisi cnm ya sonucu bekleriz
Vuuu perşembe gece başladı, dün gece zirve yaptı. Aman Allah'ım ne ağırlık, ne rüyalar, ne huzursuzluk... offff
Bildiğim ne kadar dua varsa dilden geçirdim, tuzlu sular, sirkeler anca toparladım....
ama transit Satürn benim Ay'ımın üstünde durağandı kaç gündür, ordan geri döndü. Ay sonuçta duygular ve ruh hali yani bu kadar sıkılmam çok normal
Ben hic baktirmadim cnmTamam canım yorum gelir gelmez yazıcam :) bu arada bişe sorucam. Bu falimpir sitesi nasıl bir site. Daha önce fal baktiran var mi
Canim sirkeyi nasil kullaniyorsunVuuu perşembe gece başladı, dün gece zirve yaptı. Aman Allah'ım ne ağırlık, ne rüyalar, ne huzursuzluk... offff
Bildiğim ne kadar dua varsa dilden geçirdim, tuzlu sular, sirkeler anca toparladım....
ama transit Satürn benim Ay'ımın üstünde durağandı kaç gündür, ordan geri döndü. Ay sonuçta duygular ve ruh hali yani bu kadar sıkılmam çok normal
Tamam canım yorum gelir gelmez yazıcam :) bu arada bişe sorucam. Bu falimpir sitesi nasıl bir site. Daha önce fal baktiran var mi
Canim sirkeyi nasil kullaniyorsun
Canim sirkeyi nasil kullaniyorsun
Tuzlu olani yapiyorum canim senelerdir fakat sirkeyi banyoda kullanmayin demisti biri bana sabah ac karnina icerseniz bir cay kasigi ,felak nas okuyarak o sekilde daha iyi olur demisti ben saclarim icin kullaniuorum ama sirkeli su dustan sonra tuzlu suyuda kaya tuzu eritip basimdan asagi dokuuorm ve hic durulanmadan cikiorum o suyla kaliorum en sevdigim sey tuzlu suBen de duş alırken sirkeli su dökerim kafadan aşağı, negatif enerjiyi atmak üzere. Ayrıca kaya tuzu+su da aynı etkiyi görür, arındırır. Hatta ayaklarını tuzlu suda bekleterek de enerjini rahatlatabilirsin.
Atartim nisan yagmuru toplayin ve ona dualar okuyup icin sifasi cok ben yagmur manyagiyimtatlım ben genelde duştan çıkarken , son durulama suyunun içine katıp öyle yıkıyorum bedenimi, saçlara da iyi geliyor..Tuzlu suyu da yine sıcak su kovasının içine döküp ayaklarımı içinde bekletiyorum o da iyi.. keşke toprak imkanımız olsa da bassak arada negatif enerjiyi götürmede birebir .. gökyüzünün anasının ağladığı ogözyaşlarının ise bizi boğup sıktığı zamanların başlangıcı
Deneme canim kendi adima gerek yokmuş dedimNairayi bende begenmistim ama sesli falina donse keske o zaman atarim tekrar yazili fali denemek istemiyorum
Atartim nisan yagmuru toplayin ve ona dualar okuyup icin sifasi cok ben yagmur manyagiyim
Ahh ahhh nisan mayis yaz geliyor ben ise sonbahar ve kis insaniyimm benimde aklima nazan oncel bu kacinci bahar sarkisi geldi..cok severimNisan Yağmur u şarkısı aklıma geldi Yavuz Bingöl den :), bahar yağmurlarını ben de çok severim ya aslında bütün mevsimlerde , evet anneannem der hep, onlar da küçükken damlarda biriktirip saçlarını yıkarlarmış, uzatırmış..Vay be Nisan a da girdik daha dün Eylül/Ekim gibi :=
Aklımda olsun tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?