çok övmüşler tarot katına vs sevmiyorum ama baktırdım bakalım ne dicek:=)sizler neler yapıyorsunuz kızlar?Gelişme varmı
Kızlar simdi kirazenin fallarînı tekrar dinledimde yazın baktırdıklarıma hatun bana ne sallamış ya vallaha öyle sallamış ki tutmak mümkün değil.
tutmamışmı sana soyledıklerı?
Yok be canım nerdee?
Nasil gidiyor kizlar :) sanirim epey oldu baktirmayali bu aralar daha iyiyim sanki :)
kızlar bu falcı deneyimi yepyeni
az buçuk hissiyatım vardır. tellwede falcı hesabı açıp 5 promosyon fal baktım. sonra tarota geçtim. nasıl oldu bilmiyorum bir anda 7 8 tarot geldi.
baktım hepsine birşeyler. güzel yorumlar da geldi. bir tane 1 yıldız 4 tane 5 yıldız aldımama gelin görün ki nedense vicdanım bir rahatsız oldu. insanlara umut veya umutsuzluk vermek benim haddime değil dedim. yıldız verenler dahil hepsinin falını iade ettim
bana göre değil bu işler vicdanım kaldırmadı..
ufff aman bana baktıgı falı sımdı dınledım evet bende tutanlar olmus 10. aydan once hayatına bırısı gırcek kacırma bunu demıs ama dedıgı adam yontulmamış odunun tekıydı arkama tanısmaya gıttıgım gun (gercı oncedende tanıyodum ya neyseee) arkama bakmadan kactım sınır oluyorum boyle bu adamı kacırma falan dıye fal bakanlara benım aklım fıkrım beynım yokmu acep?
Kızlar eğer 31 Aralık a kadar tamamen kafayı sıyırmış olmazsak burda toplanıp 2013 yılında bize kayan bütün fal paralarının efkârını dağıtabiliriz.2014 e son 6 hafta kala bakalım kimlerin hayâlleri gerçek olacak?Of of sabrın sonu hakikaten selametmi ya???
Kaçırma dediği adamdan sen köşe bucak kacmışsın.Komik bunlar ya vallaha.
Hayallerim tam olarak değil ama Haleh hanımın falı çıktı. Aylar önce söylemişti yolumu açacak bir durumdu ama o dönemde imkansızdı olay olduktan sonra tabi hemen baktırdım hatta o durumun gerçekleştiğini söyledi. Ben kısmen jubilemi yaptım kafam sanki daha rahat.. Halbuki o dönemde pembe bi tablo gibiydi sabretmek gerekiyor kızlar
Haleh e bende baktırmıştım canım.Umarım inşallah çıkar ne diyim.Hayallerim tam olarak değil ama Haleh hanımın falı çıktı. Aylar önce söylemişti yolumu açacak bir durumdu ama o dönemde imkansızdı olay olduktan sonra tabi hemen baktırdım hatta o durumun gerçekleştiğini söyledi. Ben kısmen jubilemi yaptım kafam sanki daha rahat.. Halbuki o dönemde pembe bi tablo gibiydi sabretmek gerekiyor kızlar
Bide kaçırma ne demek ya?Sen zaten karşına çıktığında idrak edirsin doğrusunun ne olduğunu.Diyelimki adam alkolik öküzün pisliğin teki.Ne olucak peki falcı dedi diye peşindenmi gidicen.Ya zaten dikkat edersen eminimki herkesin falında vardır bu olay.Öyle bi veriyolarki kişi tarifini Allah diyosun karşıma bulunmaz bi hint kumaşı çıkıcak ha keşkede olsa ama yalan yok òyle bişey.Gerçekler bu kadar kolay gerçekleşen,dört dörtlük ve uğraştırmadan önüne serilmiyor ne yazık ki..ya hemde bu kacıncı ya soyledıklerı zamanda hayatıma bırısı gırıyo sonra dıyolarkı su zamanda bu ıs olcak dıyolar belırtılen zamanda gıdıyorum tanısmaya sonraaaa tolin kaçarrrr o yuzden sevmıyorum bunu kacırma sunu tut elınde dıyenlerı desınkı soyle bırısı gırıcek hayatına ama kararı sen verıceksın desın o zaman eyvallah başım gözum ustune
Garibim falalemin Antonio suna çok acıdım ya.Gelen ilk iki yorumundan birinde " parama yazık oldu baştan savma òzensiz " denmiş.Viiiyy Vedat ın falalemdeki karizması en baştan çizildi.Antonio Banderas ıda zedeledi.
antonyonun hakkındakı yorumlar cok fena
Ben sadece birini gòrdüm dahası var demek.Çok iddialı olmamak gerek tabi.
hemde ne iddia PRO-FES-YO-NE-LİM :86: :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?