Ahh ahhh nisan mayis yaz geliyor ben ise sonbahar ve kis insaniyimm benimde aklima nazan oncel bu kacinci bahar sarkisi geldi..cok severim
Kızlar serkan dan da falım geldi öncelikle hanımefendi lafından başım döndü :) ama bu da diğerleri gibi olumluydu. Kızlar ben evlenicem galiba bu fallar göre :)
Hahaha evett ama ben yogun ikizler kova etkisindeyim hayatimEhe Mayıs gelsin, doğumgünüm var, sen Balık değil misin kişi doğduğu ayın kişiliğini de alırmış , var öyle doğduğun aylara göre kişilik , ağacın,çiçeğin vs.. ben kavak ağacıyım çiçeğim de inci :) evet Nazan olsun taştan olsun, ne varsa eski şarkılarda var ..
Ayy cnm ne demisKızlar serkan dan da falım geldi öncelikle hanımefendi lafından başım döndü :) ama bu da diğerleri gibi olumluydu. Kızlar ben evlenicem galiba bu fallar göre :)
hayorlısı olsun, inşallah çıkar ama olumlu fallara göre benim şimdi 7 kocalı hürmüz gibi bişi olmam lazımdı :)
Benımde oyle ınan bgn hep ıcımden dua okudum bende bır haftadır boyleyım
Benım o kadar astrolojık bılgım yok ama kesın bendende bırseyler gecıyordur :) ne zaman duzelıyor bu durum :S gercı bır seferındede yok retro falan fılan dendı ama mıllet mutlu bır bıze denk gelıyor böyle seyler galıba
Canım erkek arkadaşımla barisacakmisim. Kapılar açılacakmis yine. Kendi affetirecekmis evlilik kapımız acikmis:))Ayy cnm ne demis
Benim yukselen ikizler ay burcu ikizler merkur venus kova mars ikizler bana etkisi nedirBalım, seni de Güneş'inden, yani benliğinden, hayat enerjinden vurmuş. Tam da yanı şekilde 2 gün üzerinde durağan sonra geri hareket... Biraz daha sabır, şansını da etkiliyor, bu ara pek şansına güvenme ama biliyorsun ki geçici, bu 10 gün diyelim...
Hahaha evett ama ben yogun ikizler kova etkisindeyim hayatim) mayis ayini cok severim ayrica bir gun evlenirsek evlenmek icin sececegim aydir )
Canim sirkeyi nasil kullaniyorsun
Kahpe bizans birinci filminde Sumer Tilmac arkasinda kapi ile gezerdiCanım erkek arkadaşımla barisacakmisim. Kapılar açılacakmis yine. Kendi affetirecekmis evlilik kapımız acikmis:))
Canım Serkanın vadesine var daha bende ama geçmişle ilgili ofsayt bir cümlesi olmuştu işte o yüzden pek emin değilim ikinci kez de baktırmadım:) sana söyediğimden beri Sezgi,Asenat ve Yeşilçingeneye baktırdım sadece:)
A yok canim ben sen aklima geldim bugun birine yine serkan sordum senide ondan etiketledimCanım Serkanın vadesine var daha bende ama geçmişle ilgili ofsayt bir cümlesi olmuştu işte o yüzden pek emin değilim ikinci kez de baktırmadım:) sana söyediğimden beri Sezgi,Asenat ve Yeşilçingeneye baktırdım sadece:)
Ya varya benzetmetleriniz mükemmelKahpe bizans birinci filminde Sumer Tilmac arkasinda kapi ile gezerdi) aklima o geldi
Peki canım:)A yok canim ben sen aklima geldim bugun birine yine serkan sordum senide ondan etiketledim
Ya varya benzetmetleriniz mükemmel
Benim yukselen ikizler ay burcu ikizler merkur venus kova mars ikizler bana etkisi nedirbetelgeuse08
Vuuuu yok canim hic olumsuz almadimVuuu senin de işin zor, gezegenlerinin bulunduğu dereceye göre etkilendin veya etkileneceksin. Hem de, duygu durumu, ilişkilerin ve iletişim konularında... İnsanların seni anlamadığından yakınabilirsin, ilişkilerin donuklaşabilir, geçmişteki kişilerle tekrar temas, iletişim olabilir, paylaşılmayan kozlar tekrar gündem olabilir. Aksiyon almakta da zorlanabilirsin, hareketlerinde tekrarlanmalar, aynı yere yola tekrar gitmeler, alışverişte iadeler gibi olaylar yaşayabilirsin. Çok genel bunları söyleyebilirim. Geçmişten hesaplaşmalara dikkat, Satürn karma gezegeni, tarafları tekrar karşılaştırabilir... (olumsuz alma, çok hayrına da olabilir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?