Binnaz Abla

Kızlar serkan dan da falım geldi öncelikle hanımefendi lafından başım döndü :) ama bu da diğerleri gibi olumluydu. Kızlar ben evlenicem galiba bu fallar göre :)

Ahh ahhh nisan mayis yaz geliyor ben ise sonbahar ve kis insaniyimm benimde aklima nazan oncel bu kacinci bahar sarkisi geldi..cok severim

Ehe Mayıs gelsin, doğumgünüm var , sen Balık değil misin kişi doğduğu ayın kişiliğini de alırmış , var öyle doğduğun aylara göre kişilik , ağacın,çiçeğin vs.. ben kavak ağacıyım çiçeğim de inci :) evet Nazan olsun taştan olsun, ne varsa eski şarkılarda var ..

Kızlar serkan dan da falım geldi öncelikle hanımefendi lafından başım döndü :) ama bu da diğerleri gibi olumluydu. Kızlar ben evlenicem galiba bu fallar göre :)

hayorlısı olsun, inşallah çıkar ama olumlu fallara göre benim şimdi 7 kocalı hürmüz gibi bişi olmam lazımdı :)

Hahaha evett ama ben yogun ikizler kova etkisindeyim hayatim ) mayis ayini cok severim ayrica bir gun evlenirsek evlenmek icin sececegim aydir)

Ay çok guldum canım. Ben de anlamadım ki. Bütün falcılara Olumsuzsa söyleyin dedikçe olumlu konuşuyorlar ya bana kiyamiyorlar ya da harbiden dedikleri cikcak :))
hayorlısı olsun, inşallah çıkar ama olumlu fallara göre benim şimdi 7 kocalı hürmüz gibi bişi olmam lazımdı :)

Balım, seni de Güneş'inden, yani benliğinden, hayat enerjinden vurmuş. Tam da yanı şekilde 2 gün üzerinde durağan sonra geri hareket... Biraz daha sabır, şansını da etkiliyor, bu ara pek şansına güvenme ama biliyorsun ki geçici, bu 10 gün diyelim...

Benim yukselen ikizler ay burcu ikizler merkur venus kova mars ikizler bana etkisi nedir betelgeuse08

Hahaha evett ama ben yogun ikizler kova etkisindeyim hayatim ) mayis ayini cok severim ayrica bir gun evlenirsek evlenmek icin sececegim aydir)

mayıs-temmuz-eylül benim de özeldir..

Canim sirkeyi nasil kullaniyorsun

Canımcım, ben görene kadar arkadaşlar cevaplamış. Ben de banyoda başımdan aşşa döküyorum, suyla seyreltilmiş tabii, ama az miktarda. Durulamadan çıkıyorum
Tuz formüllerim de aynı, banyo ve ayaklar için. Ayrıca yanımda da bir parça tuz taşırım.

Mecnuna dondum M Motherofdragon ciktimi oldumu dogrumu suresimi tuttu ))
Canım Serkanın vadesine var daha bende ama geçmişle ilgili ofsayt bir cümlesi olmuştu işte o yüzden pek emin değilim ikinci kez de baktırmadım:) sana söyediğimden beri Sezgi,Asenat ve Yeşilçingeneye baktırdım sadece:)

A yok canim ben sen aklima geldim bugun birine yine serkan sordum senide ondan etiketledim

Benim yukselen ikizler ay burcu ikizler merkur venus kova mars ikizler bana etkisi nedir betelgeuse08

Vuuu senin de işin zor, gezegenlerinin bulunduğu dereceye göre etkilendin veya etkileneceksin. Hem de, duygu durumu, ilişkilerin ve iletişim konularında... İnsanların seni anlamadığından yakınabilirsin, ilişkilerin donuklaşabilir, geçmişteki kişilerle tekrar temas, iletişim olabilir, paylaşılmayan kozlar tekrar gündem olabilir. Aksiyon almakta da zorlanabilirsin, hareketlerinde tekrarlanmalar, aynı yere yola tekrar gitmeler, alışverişte iadeler gibi olaylar yaşayabilirsin. Çok genel bunları söyleyebilirim. Geçmişten hesaplaşmalara dikkat, Satürn karma gezegeni, tarafları tekrar karşılaştırabilir... (olumsuz alma, çok hayrına da olabilir)

Vuuuu yok canim hic olumsuz almadim tssekkuu ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…