Kızlar bu hafta aslında carsamba gunuydu cok guzel bır haber aldım ve beklenmedık bırseydı benım ıcın hayatımı etkıleyen bır haber ve cok sevındım acıkcası bunu bılende olmadı dıye hatırlıyorum fallardan ama bır daha bakıp sılmedıgım fallarıma haber verıcem :) bunuda size sormak ıstedım hıc beklemedıgım bır durumdu hatta umutsuz olduğum aklıma taktıgım ve bır anda böyle güzel bir haber duymak cok ıyı geldi bunun ıcın bır fakırı mı sevındırsem,adak falan adamamıstım ama bısey yapmam lazım galiba bir akıl verin kızlar..
moral dusuklugune gelınce aslında ben onu kendım ettım dusunerek, kendımle ılgılı bır mutsuzlugum var bırazda hırcınlastım herkesı terslıyorum,ağzımında ayarı yok zatencenemı tutabılsem ıyıdı betelgeuse08 =))
Naira büyük patladı, yeşil çingene yani bence çok iyi değil mart sonu demişti o da patladı. Serkanın 1-2falı çıktı, Nurbanu iyidir tarih fikan tutmamıştı. Kesin çıkan Serkan var ben de birtek.Denizkizi deniz canim sana kimin fallari cikti nurbanu naira yesilcingene attin mi bunlara
Elbette aynı konu bebeğim konu aşk hayatıFarkli konumu canim
Kafada cok kuruyoruz senin burcun neydi audreyKızlar bu hafta aslında carsamba gunuydu cok guzel bır haber aldım ve beklenmedık bırseydı benım ıcın hayatımı etkıleyen bır haber ve cok sevındım acıkcası bunu bılende olmadı dıye hatırlıyorum fallardan ama bır daha bakıp sılmedıgım fallarıma haber verıcem :) bunuda size sormak ıstedım hıc beklemedıgım bır durumdu hatta umutsuz olduğum aklıma taktıgım ve bır anda böyle güzel bir haber duymak cok ıyı geldi bunun ıcın bır fakırı mı sevındırsem,adak falan adamamıstım ama bısey yapmam lazım galiba bir akıl verin kızlar..
moral dusuklugune gelınce aslında ben onu kendım ettım dusunerek, kendımle ılgılı bır mutsuzlugum var bırazda hırcınlastım herkesı terslıyorum,ağzımında ayarı yok zatencenemı tutabılsem ıyıdı betelgeuse08 =))
Canim ben oruc tutuyorum , kac gun istersen. Sükür anlaminda cok rahatlatiyor. Sükür namazi kiliyorum . Tavuk pisirip kedileri ve kopekleri besliyorum cikip mama da alabilirsin , suriyeli cocuklara cikolata kek vs alip veriyorum mutlu oluyorlar , icinden hangisi gelirse artik.Kızlar bu hafta aslında carsamba gunuydu cok guzel bır haber aldım ve beklenmedık bırseydı benım ıcın hayatımı etkıleyen bır haber ve cok sevındım acıkcası bunu bılende olmadı dıye hatırlıyorum fallardan ama bır daha bakıp sılmedıgım fallarıma haber verıcem :) bunuda size sormak ıstedım hıc beklemedıgım bır durumdu hatta umutsuz olduğum aklıma taktıgım ve bır anda böyle güzel bir haber duymak cok ıyı geldi bunun ıcın bır fakırı mı sevındırsem,adak falan adamamıstım ama bısey yapmam lazım galiba bir akıl verin kızlar..
Kova,kovalar rahat olur derler amaKafada cok kuruyoruz senin burcun neydi audrey
Sagol canim benim,bugun mama aldim verdim ama baska biseyde yapmak istiyorum oructa tutmam lazim cok sagol.gercektende oyle sukurler olsun yinede boyle uzuluyoruz ama guzel seylerde oluyor hemde ummadik anda :)Canim ben oruc tutuyorum , kac gun istersen. Sükür anlaminda cok rahatlatiyor. Sükür namazi kiliyorum . Tavuk pisirip kedileri ve kopekleri besliyorum cikip mama da alabilirsin , suriyeli cocuklara cikolata kek vs alip veriyorum mutlu oluyorlar , icinden hangisi gelirse artik.
Mutlaka guzel bisey yapmak gerek çünkü şükrettikçe cogaliyor mutlulugun :)
Canim sende bendensin demek :) bana da 2 3 fal hariç hepsi olumlu inşallah dilediğin gibi olur :)Canım erkek arkadaşımla barisacakmisim. Kapılar açılacakmis yine. Kendi affetirecekmis evlilik kapımız acikmis:))
Bende sukur listesi yaparim yine uzuluorum ama etkisi vurucu olmuyorCanim ben oruc tutuyorum , kac gun istersen. Sükür anlaminda cok rahatlatiyor. Sükür namazi kiliyorum . Tavuk pisirip kedileri ve kopekleri besliyorum cikip mama da alabilirsin , suriyeli cocuklara cikolata kek vs alip veriyorum mutlu oluyorlar , icinden hangisi gelirse artik.
Allah kabul etsinCanim ben oruc tutuyorum , kac gun istersen. Sükür anlaminda cok rahatlatiyor. Sükür namazi kiliyorum . Tavuk pisirip kedileri ve kopekleri besliyorum cikip mama da alabilirsin , suriyeli cocuklara cikolata kek vs alip veriyorum mutlu oluyorlar , icinden hangisi gelirse artik.
Banada en güzeli hep çocuk sevindirmek gelir cocuklara süt dağıtırim bende sadaka niyetine :) yakında Sütçü ablaya cikacak adımAllah kabul etsinsadaka vermekte cok iyi belalari da defeder
Of arastirdim okudum bugunde cok sert etkiler var cidden bakalim ne olacak
A cnm siz konusmaya basladinizmiŞahsen ben yaşadım bugün o etkiyi hiç alakasız yerden tartıştık benimkiyle konuşmuyoruz şimdi bi gerginlik bi saçmalık hay gezegenine de enerjisine de diyesim geliyor
Valla bende iki gundur bas agrisi ile oldum sanki cok sukur gectiŞahsen ben yaşadım bugün o etkiyi hiç alakasız yerden tartıştık benimkiyle konuşmuyoruz şimdi bi gerginlik bi saçmalık hay gezegenine de enerjisine de diyesim geliyor
Allah kabul etsin en guzel yardim etmekBanada en güzeli hep çocuk sevindirmek gelir cocuklara süt dağıtırim bende sadaka niyetine :) yakında Sütçü ablaya cikacak adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?