Binnaz Abla

Ya bende geçen gün baktırmıştim ve cok memnun kalmıştım şimdi ikimizin falinin aynı olma ihtimalini düşünüyorum yada kimbilir kimle aynı yorum geldi

Onlara baktirmadim canım ama galiba onların daha önceki falları patlamış diye duydum. İyi düşünelim iyi olsun:)
Amin inşallah iyisini kötüsunu hepsini denedim temmuz a kadar çıktı çıktı çıkmazsa patladı herkes :)

Medyum gizemin fallari cikiyor mu
Ben baktırmıştim fena değil ama atmasanda olur alakasiz şeyler de söylemişti bana illa o siteden baktircaksan dennis i deneyebilirsin. Bana çıktı dediklerini ve karşı tarafı çok iyi anlatmıştı

Defne tanrikulu olumlu mu hep? Kahve atmistim ben olumsuz konuşmayı sevmem demiş de gerçekten öyle mi? Ecem23 e de kahve attım herkes olumlu derken bu kadın pek negatifti umarım çıkmaz

Ben baktırmıştim fena değil ama atmasanda olur alakasiz şeyler de söylemişti bana illa o siteden baktircaksan dennis i deneyebilirsin. Bana çıktı dediklerini ve karşı tarafı çok iyi anlatmıştı
Dennis hangi sitede canım gelecek çıktı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…