- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Kizlar Fama kac yaslarinda acaba
Yani tam çıktı diyemem, anlık durum iyi sonuç patlamış ,ayrıldım mesela adamdan.Denizkizi deniz canim nurbanun fali cikti mi sana ben de tarot atmistim ona
Yani tam çıktı diyemem, anlık durum iyi sonuç patlamış ,ayrıldım mesela adamdan.
Canım bana şimdiye kadar olumsuz diyen olmadı sana olumsuz diyen kimdi. Valla inşallah hayırlısı olur bizim için:)Canim sende bendensin demek :) bana da 2 3 fal hariç hepsi olumlu inşallah dilediğin gibi olur :)
A cnm siz konusmaya basladinizmi
Baş Ağrısı gerginlik falan da zaten yanında hediyesi canım. Biz o kahvaltıdan sonra ufaktan konuşuyoruz da dün kavgayla geliştirdik sonra da konuşmadık
Falsepeti rezzan ve ada yildiz olumsuzda geri kalanlar olumlu inşallah kuzum inşallah .Canım bana şimdiye kadar olumsuz diyen olmadı sana olumsuz diyen kimdi. Valla inşallah hayırlısı olur bizim için:)
Ya bende geçen gün baktırmıştim ve cok memnun kalmıştım şimdi ikimizin falinin aynı olma ihtimalini düşünüyorum yada kimbilir kimle aynı yorum geldiKizlarrrrr uyku tutmadi .. Bende bütün fallarimi bi okiyim dedim veeee byv eliza diye birine baktirmisdim o yüzden ikinci kez atmisdimm ve ikinci fali okurken hatta demistimm allah allah ben bu fali sanki biryerden hatirliyorum diye ve bi baktimm copy paste birinci falin aynisii!!! Nasilll tuturuyolarsa artikk copy paste yaparak begenmisdim ûstelik.... Kim bilir kac kisiye aynusini yolladi. Bende yazdimm iade istoyorum ikisinden diye veriyolar mi byv'da? Ikincisini misafir hesabdan atmisdim ama..
Onlara baktirmadim canım ama galiba onların daha önceki falları patlamış diye duydum. İyi düşünelim iyi olsun:)Falsepeti rezzan ve ada yildiz olumsuzda geri kalanlar olumlu inşallah kuzum inşallah .
Amin inşallah iyisini kötüsunu hepsini denedim temmuz a kadar çıktı çıktı çıkmazsa patladı herkes :)Onlara baktirmadim canım ama galiba onların daha önceki falları patlamış diye duydum. İyi düşünelim iyi olsun:)
Rezzan herkese oyle sanirim adada hic cikmadi bana bilgin olsunFalsepeti rezzan ve ada yildiz olumsuzda geri kalanlar olumlu inşallah kuzum inşallah .
Rezzan in sesi bile içime sıkıntı vermişti Ada dan da iade istemiştim umarım banada çıkmaz thanks baby :)Rezzan herkese oyle sanirim adada hic cikmadi bana bilgin olsun
Bana bir dedigi olmustu ama onuda geysu,nurbanu diyorlar acikcasi bilmiyorum canimMedyum gizemin fallari cikiyor mu
Ben baktırmıştim fena değil ama atmasanda olur alakasiz şeyler de söylemişti bana illa o siteden baktircaksan dennis i deneyebilirsin. Bana çıktı dediklerini ve karşı tarafı çok iyi anlatmıştıMedyum gizemin fallari cikiyor mu
Dennis hangi sitede canım gelecek çıktı mı?Ben baktırmıştim fena değil ama atmasanda olur alakasiz şeyler de söylemişti bana illa o siteden baktircaksan dennis i deneyebilirsin. Bana çıktı dediklerini ve karşı tarafı çok iyi anlatmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?