- 9 Eylül 2014
- 548
- 520
- 103
Fal sepetindekini diyorum. Baya olumsuz konustu banaBana bir dedigi olmustu ama onuda geysu,nurbanu diyorlar acikcasi bilmiyorum canim
Fal sepetinde ben bir önceki tartismamizda baktırmışım barisicaksiniz ama yine ayrilcaksiniz bu hep böyle olucak dedi aynı dediği gibi oldu bi kaç şey daha çıktı zamanı tutturdu kişi analizi mukemmeldi zaten bir selena bide dennis aynı tarz konuştu.Dennis hangi sitede canım gelecek çıktı mı?
Ya bende geçen gün baktırmıştim ve cok memnun kalmıştım şimdi ikimizin falinin aynı olma ihtimalini düşünüyorum yada kimbilir kimle aynı yorum geldi
Fal alemdekine baktirmistim ben onu hic bilmiyorum canim bosver o galiba herkese oyle bi kac kisi daha yorum yapmisti,ismi bile cakma bosverFal sepetindekini diyorum. Baya olumsuz konustu bana
Özelden gönderdim aynı tarz mi bi bakarmisin :)Olabilir canim bana iki kez aynisini yollamis iyide tutuurmussss
Biz 2 arkadaş baktirmistik olumluda olumsuzda söylemişti ama her iyi kötü fal çıkmıyor sıkıntı yapma kendine olumsuz diye enerji işi sonuctadennis cok olumsuzdu ya bana
Dennis e kahve mi atmıştın canım ?Fal sepetinde ben bir önceki tartismamizda baktırmışım barisicaksiniz ama yine ayrilcaksiniz bu hep böyle olucak dedi aynı dediği gibi oldu bi kaç şey daha çıktı zamanı tutturdu kişi analizi mukemmeldi zaten bir selena bide dennis aynı tarz konuştu.
Katina gondermistim canım benDennis e kahve mi atmıştın canım ?
Denissi hic duymadim canim kahvede nasil acaba ? Kart fallari baktirmak istemiyorum artik.diger sana tutturan falcilar kimlerdi ?Katina gondermistim canım ben
Selamlar kizlar iyi pazarlar
Defne tanrikulu olumlu mu hep? Kahve atmistim ben olumsuz konuşmayı sevmem demiş de gerçekten öyle mi? Ecem23 e de kahve attım herkes olumlu derken bu kadın pek negatifti umarım çıkmaz
Kahvesi için bişey diyemem bilmiyorum. Gelecek hepsi beklemede malesef . Dennis e ben 3 ay önce baktırmıştim geçen gün dinledim çıkmış :)Denissi hic duymadim canim kahvede nasil acaba ? Kart fallari baktirmak istemiyorum artik.diger sana tutturan falcilar kimlerdi ?
Aynen bana da çok olumsuzdu ve enerjisini beğenmedim baştan savmaydıdennis cok olumsuzdu ya bana
Diger falcilardan begendiklerin kimler anlaminda sordum ben aslinda hepsi beklemede genelde :) ona gore eger begendiklerimiz ayniysa denenebilir yoksa yeni sulara acilmaktan korkuyorum acikcasiKahvesi için bişey diyemem bilmiyorum. Gelecek hepsi beklemede malesef . Dennis e ben 3 ay önce baktırmıştim geçen gün dinledim çıkmış :)
Insallahİyi pazarlar canikom güzel haberler alacağımız bir pazar olsun hepimize
Bir yolun var aylin fama sema gaye medyum su YamanDiger falcilardan begendiklerin kimler anlaminda sordum ben aslinda hepsi beklemede genelde :) ona gore eger begendiklerimiz ayniysa denenebilir yoksa yeni sulara acilmaktan korkuyorum acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?