Binnaz Abla

Dennis hangi sitede canım gelecek çıktı mı?
Fal sepetinde ben bir önceki tartismamizda baktırmışım barisicaksiniz ama yine ayrilcaksiniz bu hep böyle olucak dedi aynı dediği gibi oldu bi kaç şey daha çıktı zamanı tutturdu kişi analizi mukemmeldi zaten bir selena bide dennis aynı tarz konuştu.

Dennis e kahve mi atmıştın canım ?

Defne tanrikulu olumlu mu hep? Kahve atmistim ben olumsuz konuşmayı sevmem demiş de gerçekten öyle mi? Ecem23 e de kahve attım herkes olumlu derken bu kadın pek negatifti umarım çıkmaz

Defne'ye ben baktırdığımda dediği olmuştu tesadüf mü bilmiyorum ama kişi tarifi istemiştim ben isminden öyle a e falan değil gayet tutarlı harflerini vermişti ve ten rengi boy falan iyi anlatmıştı

Denissi hic duymadim canim kahvede nasil acaba ? Kart fallari baktirmak istemiyorum artik.diger sana tutturan falcilar kimlerdi ?
Kahvesi için bişey diyemem bilmiyorum. Gelecek hepsi beklemede malesef . Dennis e ben 3 ay önce baktırmıştim geçen gün dinledim çıkmış :)

Kahvesi için bişey diyemem bilmiyorum. Gelecek hepsi beklemede malesef . Dennis e ben 3 ay önce baktırmıştim geçen gün dinledim çıkmış :)
Diger falcilardan begendiklerin kimler anlaminda sordum ben aslinda hepsi beklemede genelde :) ona gore eger begendiklerimiz ayniysa denenebilir yoksa yeni sulara acilmaktan korkuyorum acikcasi

Diger falcilardan begendiklerin kimler anlaminda sordum ben aslinda hepsi beklemede genelde :) ona gore eger begendiklerimiz ayniysa denenebilir yoksa yeni sulara acilmaktan korkuyorum acikcasi
Bir yolun var aylin fama sema gaye medyum su Yaman
Binnaz abla asenat
Falalem rezzan abla yuvarlak konusuyor ama haleh i beğendim
Falsepeti nesibe venus Mira alya mahrunaz dennis alex begendiklerimden yağmur için herkes bişey diyor ama ben kahve atmistim kartlarla beraber kartta açmıştı ve güzeldi
Aklımda kalan bunlar canım şimdilik
Selena yeşil çingene Ecem23 fena değildi yesilcingeneye 2 kere gondermistim 2. Fal 1. İle ayniydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…