Binnaz Abla

Canim sana serkan ne demisti soylediysen unuttum ben cnm kusura bakma

Falan inanma false kalma.çok istiyorsan falci back yükle ucretsiz.bu arada fal bakan ve baktiranin 40 gün namazı kabul olmuyormuş. Bilginize

Falan inanma false kalma.çok istiyorsan falci back yükle ucretsiz.bu arada fal bakan ve baktiranin 40 gün namazı kabul olmuyormuş. Bilginize
Kuranda öyle bir ayet geçmiyor, tabi ki hoş karşılanmadığını biliyoruz ama dinde yaptığın ibadetin kabul olmaması sadece Allahın bileceği iştir

Kuranda öyle bir ayet geçmiyor, tabi ki hoş karşılanmadığını biliyoruz ama dinde yaptığın ibadetin kabul olmaması sadece Allahın bileceği iştir
Fall alakali âyet varmı yok mu Kuran da araştır bi derim.nelerin olacağını yarınıni Allahtan başka hiç kimse bilemez.

kızlar falcı şule iyi midirrr? Beğenenler çıkanlar varmı

Ben kahve atmisdim, baya begendimm bildigi cok ilginc seyler vardi..hatta kafam karisti biraz nerden bildi diye.. O yüzden kuskulandimm., baska birisi degilse, ozmn alkisi hakketi. Sonunda su veya astroloji yolla dedi.. Bi falci bunu dedigi an sinirlerim tepeme cikiyoo.. Sora falinada pek inanasim gelmiyo ama neyse.. Henüz beklemede

Fall alakali âyet varmı yok mu Kuran da araştır bi derim.nelerin olacağını yarınıni Allahtan başka hiç kimse bilemez.

Tamamda milettin ne yaaptigi seni baglamaz. Uyari icin tsk herkes herseyin bilincinde zaten.. Ve bu arada.. Ilgimi ceken.. Senin ozmn burda ne isin oldugu.. Onuda aciklarsan seviniriz taaaaatliiim

Ben araştırdım direkt fal diye geçen bir ayet yok, eskiden zar atıp totem yapatlarmış onunla ilgili ayet var. Bir de saptırıyorsun şu anda ben falla ilgili ayet yok demesim zaten senin söylediğin namaz kabul olmamasını tasdik eden bir ayet yok dedim varsa bilgilendirmeni çok isterim

| Kur’an-ı Kerim : En’am, 59
“Her kim bir arrafa gidip de ona bir şey sorarsa, kırk gecelik namazı kabul olmaz

| Hadis-i Şerif – Kaynak: Müslim, Selâm, 125
“Kim bir kâhine gider, dediklerini doğrularsa; şüphesiz ki Muhammed’e indirilmiş olanı inkâr etmiş olur.”

Kur’an-ı Kerim : En’am, 59
“Her kim bir arrafa gidip de ona bir şey sorarsa, kırk gecelik namazı kabul olmaz”

Ne demis canım olumsuz mu bugün herkese olumsuz konusuyo herhalde

Bende kahve atmisdim iki ay önce olumluyduuu bendee ama zamani patladi.. Ama cogunuz sanirim kart yolladi.. Napsam bendemi tekrar yollasam ya haha yine kasiniiiyorumm galiba

Kur’an-ı Kerim : En’am, 59
“Her kim bir arrafa gidip de ona bir şey sorarsa, kırk gecelik namazı kabul olmaz”

İbni Kesir (6/EN'ÂM-59: Gaybın anahtarları O'nun katındadır. O'ndan başka kimse bilmez. Karada ve denizde olanı da O bilir. Bir yaprak düşmez ki; onu bilmesin. Yerin karanlıkları içindeki tek bir tane, yaş ve kuru müstesna olmamak üzere her şey apaçık bir kitabtadır.) / Muhammed Esed (6/EN'ÂM-59: Çünkü, yaratılmış varlıkların idrakini aşan şeylerin anahtarları Onun katındadır: onları Allahtan başka kimse bilemez. O, karada ve denizde olan her şeyi bilir; bir yaprak düşmez ki O bundan haberdar olmasın; ve ne yeryüzünün derin karanlığında bir habbe, ne de canlı veya ölü hiçbir şey yoktur ki (Onun) apaçık fermanında kaydedilmiş olmasın.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…