- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Canim sana serkan ne demisti soylediysen unuttum ben cnm kusura bakmaBu kardeşiniz artık fala dennisle son noktayı koydu 2. Olumsuz falımı aldım.Baktırdıkça kafam karışıyo.Ne olucağını yaşayıp görücem bekleyen tarihlerim var.Bakalım hakkımda hayırlısı bu saatten sonra
Olumluydu canım Serkan'ın falı bana :)Canim sana serkan ne demisti soylediysen unuttum ben cnm kusura bakma
Arkadaşlar tellwe eyifet nasıl sizce?
Yazdığın cümlenin her kelimesinin birbiriyle çelişmesi ? Bilgi için teşekkürlerFalan inanma false kalma.çok istiyorsan falci back yükle ucretsiz.bu arada fal bakan ve baktiranin 40 gün namazı kabul olmuyormuş. Bilginize
Yazdığın cümlenin her kelimesinin birbiriyle çelişmesi ? Bilgi için teşekkürler
Kuranda öyle bir ayet geçmiyor, tabi ki hoş karşılanmadığını biliyoruz ama dinde yaptığın ibadetin kabul olmaması sadece Allahın bileceği iştirFalan inanma false kalma.çok istiyorsan falci back yükle ucretsiz.bu arada fal bakan ve baktiranin 40 gün namazı kabul olmuyormuş. Bilginize
Fall alakali âyet varmı yok mu Kuran da araştır bi derim.nelerin olacağını yarınıni Allahtan başka hiç kimse bilemez.Kuranda öyle bir ayet geçmiyor, tabi ki hoş karşılanmadığını biliyoruz ama dinde yaptığın ibadetin kabul olmaması sadece Allahın bileceği iştir
kızlar falcı şule iyi midirrr? Beğenenler çıkanlar varmı
Fall alakali âyet varmı yok mu Kuran da araştır bi derim.nelerin olacağını yarınıni Allahtan başka hiç kimse bilemez.
Ben araştırdım direkt fal diye geçen bir ayet yok, eskiden zar atıp totem yapatlarmış onunla ilgili ayet var. Bir de saptırıyorsun şu anda ben falla ilgili ayet yok demesim zaten senin söylediğin namaz kabul olmamasını tasdik eden bir ayet yok dedim varsa bilgilendirmeni çok isterimFall alakali âyet varmı yok mu Kuran da araştır bi derim.nelerin olacağını yarınıni Allahtan başka hiç kimse bilemez.
| Kur’an-ı Kerim : En’am, 59Ben araştırdım direkt fal diye geçen bir ayet yok, eskiden zar atıp totem yapatlarmış onunla ilgili ayet var. Bir de saptırıyorsun şu anda ben falla ilgili ayet yok demesim zaten senin söylediğin namaz kabul olmamasını tasdik eden bir ayet yok dedim varsa bilgilendirmeni çok isterim
Ne demis canım olumsuz muoff dennise kahve atmıştım şimdi görüp duvardan duvara vurmuş resmen
off dennise kahve atmıştım şimdi görüp duvardan duvara vurmuş resmen
| Hadis-i Şerif – Kaynak: Müslim, Selâm, 125Ben araştırdım direkt fal diye geçen bir ayet yok, eskiden zar atıp totem yapatlarmış onunla ilgili ayet var. Bir de saptırıyorsun şu anda ben falla ilgili ayet yok demesim zaten senin söylediğin namaz kabul olmamasını tasdik eden bir ayet yok dedim varsa bilgilendirmeni çok isterim
Bende bugün kahve attım benimde olumsuzduoff dennise kahve atmıştım şimdi görüp duvardan duvara vurmuş resmen
Kur’an-ı Kerim : En’am, 59Ben araştırdım direkt fal diye geçen bir ayet yok, eskiden zar atıp totem yapatlarmış onunla ilgili ayet var. Bir de saptırıyorsun şu anda ben falla ilgili ayet yok demesim zaten senin söylediğin namaz kabul olmamasını tasdik eden bir ayet yok dedim varsa bilgilendirmeni çok isterim
Ne demis canım olumsuz mubugün herkese olumsuz konusuyo herhalde
Kur’an-ı Kerim : En’am, 59
“Her kim bir arrafa gidip de ona bir şey sorarsa, kırk gecelik namazı kabul olmaz”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?