Binnaz Abla

Ne demis canım olumsuz mu bugün herkese olumsuz konusuyo herhalde

ya direk olumsuzla girmiş lafa, olumlu konuştuğu şeyler var ama merak ettiklerimden biri hakkında aşırı olumsuz konuşmuş ve hiç kötü diyemem çünkü söyledikleri çok doğru sanırım kendime itiraf etmeye korktuğum şeyleri duyduğum için kaldım direk

Ad
Tamamda milettin ne yaaptigi seni baglamaz. Uyari icin tsk herkes herseyin bilincinde zaten.. Ve bu arada.. Ilgimi ceken.. Senin ozmn burda ne isin oldugu.. Onuda aciklarsan seviniriz taaaaatliiim
adı üzerinde kadınlar kulübü. Ben size tavsiyede de bulundum falı bacı ucretsz die ayrıca da bilgilendirmek istedim.yanlış yaptığımı ya da size alimlik yaptığımı düşünmüyorum.

Bende kahve atmisdim iki ay önce olumluyduuu bendee ama zamani patladi.. Ama cogunuz sanirim kart yolladi.. Napsam bendemi tekrar yollasam ya haha yine kasiniiiyorumm galiba
Canım bence dennise yollama. Başka biri ile değerlendir, benim düşüncem tabii. Bugün tera tarafından kalkmıs galıbaa

| Hadis-i Şerif – Kaynak: Müslim, Selâm, 125
“Kim bir kâhine gider, dediklerini doğrularsa; şüphesiz ki Muhammed’e indirilmiş olanı inkâr etmiş olur.”
Ayet dedin sürekli yeni cephe açıp durma uzatmak istemiyorum. Bir tezin varsa savun çürüdüyse konu kapanmıştır.

Ad
adı üzerinde kadınlar kulübü. Ben size tavsiyede de bulundum falı bacı ucretsz die ayrıca da bilgilendirmek istedim.yanlış yaptığımı ya da size alimlik yaptığımı düşünmüyorum.
Yanlış olan; doğru bir şey söylemeye çalışırken hizipçilik yapman, resmen fetva verdin olmayan bir ayetle bunun da dindeki yerini araştır derim

Ayet dedin sürekli yeni cephe açıp durma uzatmak istemiyorum. Bir tezin varsa savun çürüdüyse konu kapanmıştır.
Ben sana özgü birsey yazmıyorum uzatan da ayrıca sensin..Yaran var sa gocunur yoksa es geçersin guzelim

Canım bence dennise yollama. Başka biri ile değerlendir, benim düşüncem tabii. Bugün tera tarafından kalkmıs galıbaa

Ben de bugün buradan görüp attım bana güzel konuşmuş, ters tarafindan kalkmis diyemem ondan:) katina atmıştım ben beğendim durum ve olaylar tutarlıydı

Ad
Tamamda falci baci da sonucta fal.. Ücretli veya ücretsiz aynisina cikiyo.. Bilgilendirmen sacma geldi sadece, sonucta hepimiz biliyoruz.
Herkes de baska amacla atiyor fallari kimisi zaman gecsin diye kimisi üzüntüsünü haffifletmek icin vs..cogu kisi bana 2017 evleniceksin diyo.. Simdi buna inansam gidip ceyizimi hazirlamam gerekmiyomu? Aksine.. Beklemek daha kolay geliyor insana , sakinlesiyo ister istemez ve sabretmeyi ögreniyo.. Yani en azindan benim icin durum bu sekil.. Gelecege inanmak degil anlik seyler

Dini topik sen Ermeni misin merak ettim
Burası bu konuyu tartışıcak bi topik değil.Açılış amacı belli burda bulunanların amaç ve nedenleri belli.7878 sayfalık fal deneyimini içeren yorumlardan sonra sizin burda bu konuyu bu şekilde ele almanız yanlış.Kaldı ki ilk yorum da belirttiğim gibi cümleleriniz çelişkili.Her ne kadar o program ücretsiz olsa da yine aynı kapıya çıkar çünkü amaç bellidir.O yüzden bu konu uzamadan kapanmalı sayfayı işgal etmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.Sizde bu topiği yok sayın inançlarınıza yanlış geliyosa.Farklı konularda farklı topiklerde sizle hem fıkır fikir birliği yapabiliceğiniz konularda yoğunlaşın.İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…