- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
Ne demis canım olumsuz mubugün herkese olumsuz konusuyo herhalde
Dini topiklerde yerinizi alin kardesim bay| Hadis-i Şerif – Kaynak: Müslim, Selâm, 125
“Kim bir kâhine gider, dediklerini doğrularsa; şüphesiz ki Muhammed’e indirilmiş olanı inkâr etmiş olur.”
Haaaangi ara atttinnhani baktirmicaktin denis'e
adı üzerinde kadınlar kulübü. Ben size tavsiyede de bulundum falı bacı ucretsz die ayrıca da bilgilendirmek istedim.yanlış yaptığımı ya da size alimlik yaptığımı düşünmüyorum.Tamamda milettin ne yaaptigi seni baglamaz. Uyari icin tsk herkes herseyin bilincinde zaten.. Ve bu arada.. Ilgimi ceken.. Senin ozmn burda ne isin oldugu.. Onuda aciklarsan seviniriz taaaaatliiim
Bende bugün kahve attım benimde olumsuzdu
Canım bence dennise yollama. Başka biri ile değerlendir, benim düşüncem tabii. Bugün tera tarafından kalkmıs galıbaaBende kahve atmisdim iki ay önce olumluyduuu bendee ama zamani patladi.. Ama cogunuz sanirim kart yolladi.. Napsam bendemi tekrar yollasam ya haha yine kasiniiiyorumm galiba
Ayet dedin sürekli yeni cephe açıp durma uzatmak istemiyorum. Bir tezin varsa savun çürüdüyse konu kapanmıştır.| Hadis-i Şerif – Kaynak: Müslim, Selâm, 125
“Kim bir kâhine gider, dediklerini doğrularsa; şüphesiz ki Muhammed’e indirilmiş olanı inkâr etmiş olur.”
Dini topik sen Ermeni misin merak ettimDini topiklerde yerinizi alin kardesim bay
Aynen öyle ya bende gönderdiğime pişman oldum.Bana dönücek ama olmıycak yeni birisi var seni sevmiyo artık falan demiş bide. Kime inanıcağımı şaşırdım valla.adamın tarzı bu sanırım destur demeden ağzıma etti
Yanlış olan; doğru bir şey söylemeye çalışırken hizipçilik yapman, resmen fetva verdin olmayan bir ayetle bunun da dindeki yerini araştır derimAd
adı üzerinde kadınlar kulübü. Ben size tavsiyede de bulundum falı bacı ucretsz die ayrıca da bilgilendirmek istedim.yanlış yaptığımı ya da size alimlik yaptığımı düşünmüyorum.
Bana da aynen öyle dedi canım :/Aynen öyle ya bende gönderdiğime pişman oldum.Bana dönücek ama olmıycak yeni birisi var seni sevmiyo artık falan demiş bide. Kime inanıcağımı şaşırdım valla.
ermeniler dinsizmi once onu ogren sonra bu topikte her konu ayri burada da biz fal baktiriyoruz ve onu tartisiyoruz hanim kizimDini topik sen Ermeni misin merak ettim
Ben sana özgü birsey yazmıyorum uzatan da ayrıca sensin..Yaran var sa gocunur yoksa es geçersin guzelimAyet dedin sürekli yeni cephe açıp durma uzatmak istemiyorum. Bir tezin varsa savun çürüdüyse konu kapanmıştır.
Ben böyle avam kelimelerle mat olmam, bir done varsa ortaya sunarsın yoksa da sokak ağzı tarzım değilBen sana özgü birsey yazmıyorum uzatan da ayrıca sensin..Yaran var sa gocunur yoksa es geçersin guzelim
Canım bence dennise yollama. Başka biri ile değerlendir, benim düşüncem tabii. Bugün tera tarafından kalkmıs galıbaa
Gocunan sensin ama gocunmus gelip yazmissin hadi gozardi ediuorum seni hanimkizim iyi gocunmalar biz fal baktiriyoruzBen sana özgü birsey yazmıyorum uzatan da ayrıca sensin..Yaran var sa gocunur yoksa es geçersin guzelim
Dini topik sen Ermeni misin merak ettim
Tamamda falci baci da sonucta fal.. Ücretli veya ücretsiz aynisina cikiyo.. Bilgilendirmen sacma geldi sadece, sonucta hepimiz biliyoruz.Ad
adı üzerinde kadınlar kulübü. Ben size tavsiyede de bulundum falı bacı ucretsz die ayrıca da bilgilendirmek istedim.yanlış yaptığımı ya da size alimlik yaptığımı düşünmüyorum.
Burası bu konuyu tartışıcak bi topik değil.Açılış amacı belli burda bulunanların amaç ve nedenleri belli.7878 sayfalık fal deneyimini içeren yorumlardan sonra sizin burda bu konuyu bu şekilde ele almanız yanlış.Kaldı ki ilk yorum da belirttiğim gibi cümleleriniz çelişkili.Her ne kadar o program ücretsiz olsa da yine aynı kapıya çıkar çünkü amaç bellidir.O yüzden bu konu uzamadan kapanmalı sayfayı işgal etmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.Sizde bu topiği yok sayın inançlarınıza yanlış geliyosa.Farklı konularda farklı topiklerde sizle hem fıkır fikir birliği yapabiliceğiniz konularda yoğunlaşın.İyi günler.Dini topik sen Ermeni misin merak ettim
İnşallah çıkmayanlara ekleriz bu Ada'mı.Bana da aynen öyle dedi canım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?