Estağfurullah onlar da dinine bağlı ama biraermeniler dinsizmi
Hakışın sende ama ben kötü amaçlı yargılamak için söylemedim ve ayrıca dikkatli okunursa yazım daha çok anlarsiniz.bende baktirdim zamanında çok ve size fikir bile verebiliyorum.ama sadece günah olduğunu da söylüyorum. Tabi ki zamn gecsin die yapıyoruzTamamda falci baci da sonucta fal.. Ücretli veya ücretsiz aynisina cikiyo.. Bilgilendirmen sacma geldi sadece, sonucta hepimiz biliyoruz.
Herkes de baska amacla atiyor fallari kimisi zaman gecsin diye kimisi üzüntüsünü haffifletmek icin vs..cogu kisi bana 2017 evleniceksin diyo.. Simdi buna inansam gidip ceyizimi hazirlamam gerekmiyomu? Aksine.. Beklemek daha kolay geliyor insana , sakinlesiyo ister istemez ve sabretmeyi ögreniyo.. Yani en azindan benim icin durum bu sekil.. Gelecege inanmak degil anlik seyler
ben aralıkta atmstm aynen banada olumsuzduİnşallah çıkmayanlara ekleriz bu Ada'mı.
Iki sene once sanirim adaya baktirdim olumluydu sonra olumsuza donmustu ama sonucta bisi olmadiben aralıkta atmstm aynen banada olumsuzdu
Cıkmamıstır insallah sana paramorcum?ben aralıkta atmstm aynen banada olumsuzdu
Çıktı mı pekiben aralıkta atmstm aynen banada olumsuzdu
güya jübile yapmisdim bi kac gün önce ... Denise baktirmam lazimm merak etim katinasini.. Hemen bakiyomuu?
5 ay icinde yeni biri demiş dier cocugu unut dedi 2 ay kaldı :))) yeni biri cıkmazsa patlamıs olur yada benimkinin donmesi lazım :))Cıkmamıstır insallah sana paramorcum?
5 ay icinde yeni biri demiş dier cocugu unut dedi 2 ay kaldı :))) yeni biri cıkmazsa patlamıs olur yada benimkinin donmesi lazım :))
Evet bana yarım saatte göndermiş
Canim katina mii atttinn? Ve bu falsepetindeki denis dimi?
gelecek odaklı baktı eskiyle ilgili olarak gelgitli dedipeki geçmişi doğru bildi mi yoksa gelecek odaklı mı baktı?
gelecek odaklı baktı eskiyle ilgili olarak gelgitli dedi
Karşı tarafın anne adını da yazmıştım ben sanki yazmamışım gibi o ismin baş harfini söyledi bi kadın var size engel olan falan dedi.Bazı şeyler uyuyodu ama bazıları uymuyodu sürekli öksürdü durdu zaten sonunu da olumsuza bağladı işte.Garip bi faldıDennis geçmişe girmiyo bile direkt gelecek yorumlu, buradan baktıran diğer arkadaşlara baktığıma göre söylediği şeyler hep yakın :/ bana da yeni biri olucak kumral uzun boylu bi ortamda tanısıcaksınız felan dedi ses kaydı kalitesizdi felan, ben beğenmedim
Aynen öyle ya bende gönderdiğime pişman oldum.Bana dönücek ama olmıycak yeni birisi var seni sevmiyo artık falan demiş bide. Kime inanıcağımı şaşırdım valla.
Ya dennis i söyledim diye bugün pişman oldum valla benimde olumsuzdu yerden yere vurmuş çocuğu ama doğruydu ve gerçekten öyleydi şaşırıp kalmıştı gelecekte dedikleride çıktı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?