Binnaz Abla

ermeniler dinsizmi
Estağfurullah onlar da dinine bağlı ama bira
Hakışın sende ama ben kötü amaçlı yargılamak için söylemedim ve ayrıca dikkatli okunursa yazım daha çok anlarsiniz.bende baktirdim zamanında çok ve size fikir bile verebiliyorum.ama sadece günah olduğunu da söylüyorum. Tabi ki zamn gecsin die yapıyoruz

güya jübile yapmisdim bi kac gün önce ... Denise baktirmam lazimm merak etim katinasini.. Hemen bakiyomuu?

Dennis geçmişe girmiyo bile direkt gelecek yorumlu, buradan baktıran diğer arkadaşlara baktığıma göre söylediği şeyler hep yakın :/ bana da yeni biri olucak kumral uzun boylu bi ortamda tanısıcaksınız felan dedi ses kaydı kalitesizdi felan, ben beğenmedim

gelecek odaklı baktı eskiyle ilgili olarak gelgitli dedi

ozaman çok inanmamak lazım bence geçmişi bilse belki doğru olabilir dedikleri anı da iyi bilir derizbaşkasını görmüş hissetmiştir yanında diye ...dikkat ettiğim şey bana da geçmişle ilgili hiç bişey söyleyemeyen falcılar olumsuz gelecek çizmeye başlıyor yeni birini tarif ediyorlar. yani falı öyle mi doldurmaya çalışıyor artık neyse..

Karşı tarafın anne adını da yazmıştım ben sanki yazmamışım gibi o ismin baş harfini söyledi bi kadın var size engel olan falan dedi.Bazı şeyler uyuyodu ama bazıları uymuyodu sürekli öksürdü durdu zaten sonunu da olumsuza bağladı işte.Garip bi faldı

Aynen öyle ya bende gönderdiğime pişman oldum.Bana dönücek ama olmıycak yeni birisi var seni sevmiyo artık falan demiş bide. Kime inanıcağımı şaşırdım valla.

bana da olumsuz konuşmuş ya ama bir şey diyemedim çünkü onun yüzünden başıma gelenleri bilmiş adam. ama aynı fal için kemal devrim tam tersi şeyler söylemişti ben de anlamadım kime inanacağımı

Ya dennis i söyledim diye bugün pişman oldum valla benimde olumsuzdu yerden yere vurmuş çocuğu ama doğruydu ve gerçekten öyleydi şaşırıp kalmıştı gelecekte dedikleride çıktı .

Ya dennis i söyledim diye bugün pişman oldum valla benimde olumsuzdu yerden yere vurmuş çocuğu ama doğruydu ve gerçekten öyleydi şaşırıp kalmıştı gelecekte dedikleride çıktı .

aynen benim de öyleydi ya alakasız şeyler söylese salladı diycem ama dedikleri de yaşadığım şeylerdi :/ bana ilkayla aynı yorumu yaptı hemen hemen ama ilkay bile bunun yanında çok pembeydi

Merhaba arkadaslar,
Binnazabla da kahve fali baktirip memnun kaldiklarniz var mi?
Nokta atislari olan, gelecek tahminleri cikan?
(Simdiki donemin analizini cogu dogru yapiyo ama onu ben de biliyorum zaten :) esas ilgilendigim gelecek...

Yildizlari iyi olan birkac kisi gozume takildi ....hulya demir, sesgi candan, maya demir, sahra buhari...
Ama yildizlarna da aldanmamak lazim tabi... Baktirip da gelecek ilgili soyledikleri cikan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…