- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
Merhaba arkadaslar,
Binnazabla da kahve fali baktirip memnun kaldiklarniz var mi?
Nokta atislari olan, gelecek tahminleri cikan?
(Simdiki donemin analizini cogu dogru yapiyo ama onu ben de biliyorum zaten :) esas ilgilendigim gelecek...
Yildizlari iyi olan birkac kisi gozume takildi ....hulya demir, sesgi candan, maya demir, sahra buhari...
Ama yildizlarna da aldanmamak lazim tabi... Baktirip da gelecek ilgili soyledikleri cikan var mi?
Benim kendime itiraf edemediğim şeyleri söylemişti . İlkay 8 ay sonra aman bununla uğraşamam diyip defterleri kapatabilirsin bunu unutma derken dennis ayrılıp barisirsiniz uğraşırim dersen adam senin uğraş canım deniz dedi dersin dedi paralel sayılıraynen benim de öyleydi ya alakasız şeyler söylese salladı diycem ama dedikleri de yaşadığım şeylerdi :/ bana ilkayla aynı yorumu yaptı hemen hemen ama ilkay bile bunun yanında çok pembeydi
Benim kendime itiraf edemediğim şeyleri söylemişti . İlkay 8 ay sonra aman bununla uğraşamam diyip defterleri kapatabilirsin bunu unutma derken dennis ayrılıp barisirsiniz uğraşırim dersen adam senin uğraş canım deniz dedi dersin dedi paralel sayılır
Benim kendime itiraf edemediğim şeyleri söylemişti . İlkay 8 ay sonra aman bununla uğraşamam diyip defterleri kapatabilirsin bunu unutma derken dennis ayrılıp barisirsiniz uğraşırim dersen adam senin uğraş canım deniz dedi dersin dedi paralel sayılır
Merhaba kızlar biryolunvar'da Fama dışında kimleri önerirsiniz? puanım var da karar veremedim, Kahinvanga nasıl mesela?
Merhaba kızlar biryolunvar'da Fama dışında kimleri önerirsiniz? puanım var da karar veremedim, Kahinvanga nasıl mesela?
Kahinvanga tabiri caiz iğrençti resmen hiç değmez kopyala yapıştır felan sanmıştım o derece.. Sürekli aynı şeyi tekrarlayanlardan nefret ediyorumMerhaba kızlar biryolunvar'da Fama dışında kimleri önerirsiniz? puanım var da karar veremedim, Kahinvanga nasıl mesela?
Kesinlikle değil puan derdinde. Ben 3 4 ay önce baktırmıştim yarın yine göndericem bakalım ne dicek. Genelde benm sonlar olumlu ama sen bi anda vazgeciceksin diyorlar. Bekleyip gorucez 1 yıl sonra inşallah bunu yazmak zorunda kalmam buraya bu da not olsun buraya :))ağzımdan aldın lafı, kendime bile itiraf etmekten kaçtığım şeyleri çatır çatır söylemiş adam. ilkayınki biraz daha olumlu ama birbirine benzer şeylerdi, özellikle ikisi de sonlarını aynı olayla ve aynı tarihle bağlamış ona çok şaşırdım ya bana sadece ikisi yaptı bunu. genel olarak dennisi beğendim ama adam ben sana pembe pembe konuşurum sen de bana süper puan verirsin derdinde değil
Aylinin kahve ve katinasi denedim genelde olumlu yorumluyor sanırım ama güzeldiMerhaba kızlar biryolunvar'da Fama dışında kimleri önerirsiniz? puanım var da karar veremedim, Kahinvanga nasıl mesela?
Kesinlikle değil puan derdinde. Ben 3 4 ay önce baktırmıştim yarın yine göndericem bakalım ne dicek. Genelde benm sonlar olumlu ama sen bi anda vazgeciceksin diyorlar. Bekleyip gorucez 1 yıl sonra inşallah bunu yazmak zorunda kalmam buraya bu da not olsun buraya :))
off off merak ettim şimdi..
Söylediklerinin hepsine baktırdım sezgi anda iyidirMerhaba arkadaslar,
Binnazabla da kahve fali baktirip memnun kaldiklarniz var mi?
Nokta atislari olan, gelecek tahminleri cikan?
(Simdiki donemin analizini cogu dogru yapiyo ama onu ben de biliyorum zaten :) esas ilgilendigim gelecek...
Yildizlari iyi olan birkac kisi gozume takildi ....hulya demir, sesgi candan, maya demir, sahra buhari...
Ama yildizlarna da aldanmamak lazim tabi... Baktirip da gelecek ilgili soyledikleri cikan var mi?
Söylediklerinin hepsine baktırdım sezgi anda iyidirSelcuksassa cığımın dediği gibi ama ben şiddetle kemal devrimi tavsiye ederim:)
Dennisi ciddiye almam mümkün değil tüm kızlarcığımı yıkmış dökmüş hain adambana da umarım kemal devrim çıkar şeker ya dennis dumur etti bugün :))
Ben Katina gondermistim ama yarın kahve atayım sen memnun kalmış sayilirsin kahveden :)aynen ben de inş dediklerinden bazısı çıkmaz diyorumyalnız adam normal değil bence, söylediği şeyler kahvede görülecek şeyler değildi :/
Söylediklerinin hepsine baktırdım sezgi anda iyidirSelcuksassa cığımın dediği gibi ama ben şiddetle kemal devrimi tavsiye ederim:)
Bısey yok bebegım sadece merak ettım :)Hiçbir fikrim yok ama 30-35 civarıdır gibime geliyor. Noldu ki şeker?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?