Binnaz Abla

bunlardan maya hariç hepsine baktırdım. hiçbiri de çıkmadı. sezgi candan anda çok iyidir ama favorimlerinden biridir o konuda ama geleceğin çıkmasını pek bekleme bence

aynen benim de öyleydi ya alakasız şeyler söylese salladı diycem ama dedikleri de yaşadığım şeylerdi :/ bana ilkayla aynı yorumu yaptı hemen hemen ama ilkay bile bunun yanında çok pembeydi
Benim kendime itiraf edemediğim şeyleri söylemişti . İlkay 8 ay sonra aman bununla uğraşamam diyip defterleri kapatabilirsin bunu unutma derken dennis ayrılıp barisirsiniz uğraşırim dersen adam senin uğraş canım deniz dedi dersin dedi paralel sayılır

Merhaba kızlar biryolunvar'da Fama dışında kimleri önerirsiniz? puanım var da karar veremedim, Kahinvanga nasıl mesela?

ağzımdan aldın lafı, kendime bile itiraf etmekten kaçtığım şeyleri çatır çatır söylemiş adam. ilkayınki biraz daha olumlu ama birbirine benzer şeylerdi, özellikle ikisi de sonlarını aynı olayla ve aynı tarihle bağlamış ona çok şaşırdım ya bana sadece ikisi yaptı bunu. genel olarak dennisi beğendim ama adam ben sana pembe pembe konuşurum sen de bana süper puan verirsin derdinde değil

off off merak ettim şimdi..

Merhaba kızlar biryolunvar'da Fama dışında kimleri önerirsiniz? puanım var da karar veremedim, Kahinvanga nasıl mesela?

vanganın falları bana çıktı, acayip şeyler bildi beni tanıdığından falan şüphelendim baya. ama son falı çok kötüydü baştan savma bir faldı bir daha atmadım. sürekli şekerim yazar sinir eder ama

Kahinvanga tabiri caiz iğrençti resmen hiç değmez kopyala yapıştır felan sanmıştım o derece.. Sürekli aynı şeyi tekrarlayanlardan nefret ediyorum

Kesinlikle değil puan derdinde. Ben 3 4 ay önce baktırmıştim yarın yine göndericem bakalım ne dicek. Genelde benm sonlar olumlu ama sen bi anda vazgeciceksin diyorlar. Bekleyip gorucez 1 yıl sonra inşallah bunu yazmak zorunda kalmam buraya bu da not olsun buraya :))

aynen ben de inş dediklerinden bazısı çıkmaz diyorum yalnız adam normal değil bence, söylediği şeyler kahvede görülecek şeyler değildi :/

Söylediklerinin hepsine baktırdım sezgi anda iyidir Selcuksassa cığımın dediği gibi ama ben şiddetle kemal devrimi tavsiye ederim:)

Ben
aynen ben de inş dediklerinden bazısı çıkmaz diyorum yalnız adam normal değil bence, söylediği şeyler kahvede görülecek şeyler değildi :/
Ben Katina gondermistim ama yarın kahve atayım sen memnun kalmış sayilirsin kahveden :)

Söylediklerinin hepsine baktırdım sezgi anda iyidir Selcuksassa cığımın dediği gibi ama ben şiddetle kemal devrimi tavsiye ederim:)

Saol canim. Kemal Devrime bi kere kahve fali baktirmistim. Cok seker birj ama soyledikleri cikar mi bilmiyorum. Soyledigi tarihler daha gelmedi ama cok olumlu konustu ... Olumsuz konusmaktan cekindi mi yoksa fal gercekten olumlu muydu ona karar veremedim. Sana soyledikleri cikti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…