Binnaz Abla

Ben

Ben Katina gondermistim ama yarın kahve atayım sen memnun kalmış sayilirsin kahveden :)

hep katina atardım normalde fallarda bugün içimden gelmedi bir de başka sorularım da vardı ama adamın hisleri çok iyi, tespitlerine olumsuz da olsa bir şey diyemedim

Ben de baktırdım Dennise olummsuz dedi:) ama ilkayla benzer söyledi bana da tarihler de olaylarda benzer..

Baktırmadım canım burada çok önerilen biri olduğunu bildiğim için Fama dışında dedim. :)

Hmm peki=) Ben kendi adıma Fama ve Serkan Tek'i önerebilirim, 2si de beni çok şaşırtan isimlerden. Ama fal yollamadan önce iyice bakın yorumlara bence, bazı isimlerin beğeneni olduğu kadar memnun olmayanı da var. İnşallah memnun kalırsınız=)

Kızlar Slm ,bende deneyimlerimi yazayım
Binnaz abla
Selin imer: baktırılabilir kadın boş değil bir kaç nokta atışı oldu
Ceren esemen:boş geyik pek bilgili değil
Benna küçükerrta ne iyi ne kötü
Hülya demir:bu kadının hisleri fena değil
Mine erdem: kadın çok tatlı dilli , çok ilgili ama çıkıcak mı dedikleri görücez.
Umut Işık: aman aman Adam tarih takıntılı sallıyor resmen
Çağan Ariman : dert ortağı sanki enerji iyi ama nokta atışı yok.
Elif Hanzede : bu kadının fallarını çok beğendim. Nokta atışları var. Hissiyatı yüksek
Bilge Özdoğru: fena değil baktırılabilir
Selin Kozan: çok fena kötü
Eylül Deniz : çok çok kötü . Kaçın ...
TELVE
Selena : çok övülmesine ve çok talebe rağmen hiç beğenmedim. Çok baştan savma kendinden emin yanlış değerlendirme.
Yeşilçingene: bu arkadaş ucuz olmasına rağmen bence çok başarılı
BİRYOLUNVAR
Serkan tek: beğendim nokta atışı var.

Tecrübelerim bunlar şuan kızlar . Şuna binnazda kredim var öneriniz var mı bunlar dışında. Artık kredilerden sonra baktırmıcam yahu. Bir ton para bayılmışım

Bana yakın gelecek için söylediği bir şey çıkmıştı hatta olay olduktan sonra okuyunca fark ettim. Bir sonraki olay için de az bir zaman kaldı olursa söylerim buradan:)

Denisse binnazabla.com da mi?

Falsepetinde Dennis katina attım. Adam sallamıyor gibi geldi ve kartlara bakıp yorumlamıyor var bişeyler onda . ilkayla ortak söyledikleri ama İlkay daha ayrıntılı tabi aynı fiyata İlkay daha iyi ikisi de dan dan söyledi olumsuz işte:)

Belirsizliklerin fala itmesi konusuna katılıyorum ancak...
Hayatta yaşayacağımız her şeyi biliyor olsaydık hayatın ne heyecanı anlamı kalırdı ki?=)
Haklisin canim .... Beklenti icinde beklemekten sisdim. Sabir tasi oldum ya...
O yuzden isyaardayim yoksa soylediklerinde haklisin.

Bana yakın gelecek için söylediği bir şey çıkmıştı hatta olay olduktan sonra okuyunca fark ettim. Bir sonraki olay için de az bir zaman kaldı olursa söylerim buradan:)
Saol canim. Umarim bana da soyledikleri cikar .... Bekleyip gorucez

Haklisin canim .... Beklenti icinde beklemekten sisdim. Sabir tasi oldum ya...
O yuzden isyaardayim yoksa soylediklerinde haklisin.

Yok anlıyorum sizi zaten hepimiz öyle dönemler geçiriyoruz bazen. Nacizane tavsiyem ve temennim beklentiden kurtulmanız olur, biliyorum zor ama beklenti içinde olmadığımızda her şey çok daha kolay yoluna giriyor.

Canim moralini bozma ilkayin cok cikmadi bende hatta hic anlamiorum hisleride yok gibi geliuor bana nedense

Ilkayi ben cok begenmedim ya. Biraz gecisdirdi gibi geldi. Bi de arkadan devamli bir sesler geliodu. Sanki mutfakda biseyler keser gibiydi. Ben iyi gunune gelmedim galiba. Bir de sordugum soruya tam bir cevap vermedi.

Yok anlıyorum sizi zaten hepimiz öyle dönemler geçiriyoruz bazen. Nacizane tavsiyem ve temennim beklentiden kurtulmanız olur, biliyorum zor ama beklenti içinde olmadığımızda her şey çok daha kolay yoluna giriyor.
Deniyorum. Kafami dagitmak icin cesit turlu spora basladim....umarim en kisa zamanda atlatirim ... . Destegin icin saol ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…