Baktırmadım canım burada çok önerilen biri olduğunu bildiğim için Fama dışında dedim. :)Fama'ya baktırdınız mı bu arada? (fama dışında dediğiniz için baktırdığınızı varsayıyorum)
Nasıl buldunuz?
Ben
Ben Katina gondermistim ama yarın kahve atayım sen memnun kalmış sayilirsin kahveden :)
Baktırmadım canım burada çok önerilen biri olduğunu bildiğim için Fama dışında dedim. :)
Ben de baktırdım Dennise olummsuz dedi:) ama ilkayla benzer söyledi bana da tarihler de olaylarda benzer..
Bısey yok bebegım sadece merak ettım :)
Denisse binnazabla.com da mi?Ben de baktırdım Dennise olummsuz dedi:) ama ilkayla benzer söyledi bana da tarihler de olaylarda benzer..
Off ya keske gelecegi bilmenin baska yollari olsa ...
Hep bu belirsizlikler beni fala itiyo .... Hayat biraz daha net olsa keske...
Bana yakın gelecek için söylediği bir şey çıkmıştı hatta olay olduktan sonra okuyunca fark ettim. Bir sonraki olay için de az bir zaman kaldı olursa söylerim buradan:)Saol canim. Kemal Devrime bi kere kahve fali baktirmistim. Cok seker birj ama soyledikleri cikar mi bilmiyorum. Soyledigi tarihler daha gelmedi ama cok olumlu konustu ... Olumsuz konusmaktan cekindi mi yoksa fal gercekten olumlu muydu ona karar veremedim. Sana soyledikleri cikti mi?
Denisse binnazabla.com da mi?
Haklisin canimBelirsizliklerin fala itmesi konusuna katılıyorum ancak...
Hayatta yaşayacağımız her şeyi biliyor olsaydık hayatın ne heyecanı anlamı kalırdı ki?=)
Saol canim. Umarim bana da soyledikleri cikar .... Bekleyip gorucezBana yakın gelecek için söylediği bir şey çıkmıştı hatta olay olduktan sonra okuyunca fark ettim. Bir sonraki olay için de az bir zaman kaldı olursa söylerim buradan:)
Haklisin canim.... Beklenti icinde beklemekten sisdim. Sabir tasi oldum ya...
O yuzden isyaardayim yoksa soylediklerinde haklisin.
Canim moralini bozma ilkayin cok cikmadi bende hatta hic anlamiorum hisleride yok gibi geliuor bana nedenseFalsepetinde Dennis katina attım. Adam sallamıyor gibi geldi ve kartlara bakıp yorumlamıyor var bişeyler onda . ilkayla ortak söyledikleri ama İlkay daha ayrıntılı tabi aynı fiyata İlkay daha iyi ikisi de dan dan söyledi olumsuz işte:)
Ilkayi ben cok begenmedim ya. Biraz gecisdirdi gibi geldi. Bi de arkadan devamli bir sesler geliodu. Sanki mutfakda biseyler keser gibiydi. Ben iyi gunune gelmedim galiba. Bir de sordugum soruya tam bir cevap vermedi.Falsepetinde Dennis katina attım. Adam sallamıyor gibi geldi ve kartlara bakıp yorumlamıyor var bişeyler onda . ilkayla ortak söyledikleri ama İlkay daha ayrıntılı tabi aynı fiyata İlkay daha iyi ikisi de dan dan söyledi olumsuz işte:)
Canim moralini bozma ilkayin cok cikmadi bende hatta hic anlamiorum hisleride yok gibi geliuor bana nedense
Deniyorum. Kafami dagitmak icin cesit turlu spora basladim....umarim en kisa zamanda atlatirim ...Yok anlıyorum sizi zaten hepimiz öyle dönemler geçiriyoruz bazen. Nacizane tavsiyem ve temennim beklentiden kurtulmanız olur, biliyorum zor ama beklenti içinde olmadığımızda her şey çok daha kolay yoluna giriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?