Binnaz Abla

Kızlar
Binnazda ; Selin imer ,Benna küçüker , bilge Özdoğru , Elif Hanzede , mine erdem, çağan Ariman , Hülya demir, umut ışık, Selin Kozan ceren esemen dışında önereceğiniz biri varmı.
Kredim var maya demir Nasıl mesela ?
Baktırıp memnun kalan var mı?

Deniyorum. Kafami dagitmak icin cesit turlu spora basladim....umarim en kisa zamanda atlatirim ... . Destegin icin saol ...

Yani şöyle düşünün, (eski sevgilinizin dönmesini, aramasını istediğinizi varsayıyorum) şu anda hayatınızda yok. Bundan sonra da en kötü ne olabilir, hayatınızda olmaz yine. Bu açıdan baktığınızda kaybedecek bir şeyiniz yok, en kötü ne olabilir ki diye düşünerek kendini rahatlat derim ben=) En kötü dönmez yani, akışa bırakabilmemiz lazım hayatı. Bu mantalitede yaşamayı başarsak eminim isteklerimiz bir bir önümüze gelecek, ki kendim de birebir tecrübe ettim defalarca. Olursa olur, olmazsa da olmaz deyip geçebilmek lazım.

Spor güzel bi yöntem olmuş kafa dağıtmak için bu arada=)

Asenat vardı binnaz da olmasi lazim iskambilini ben çok begenmistim nokta atışları vardı gelecek beklemede

Evet aynen dedigin gibi canim... Hayatimdaki boslugu sporla doldurmaya calisiyorum. Zaman cok zor ilerliyor sanki ... Kosma, yuzme, tenis, kayak... Hepsini yapmaya basladim. Yorulunca o kadad guzel uyuyorum ki, kendime geliyorum. Bir de fallar guzel cikarsa umutlaniyorum, motive oluyorum :)
Dedigin gibi benim icin hayirli biriyse umarim geri gelir ....

Ne guzel yazmisin,bu hafta guzel bir haber aldigimi soylemistim ve o haberi alirken dusundum ki ben aklima takmadigim zaman olaylar gerceklesti acaba biz ustune gidip aklimizda kurup kurup kendimizden mi uzaklastiriyoruz acaba ki bu olay iliskimle alakali bir durum degildi ama ozel haytimizada uyarlamamiz lazim bu durumu becerince mutlu olucaz inaniyorum :)

hicbiri diyorum sedef celik ve goncayi begeniyorum

Hem Sezgiye(kahve) hem asenata (katına) baktırdım ikisindende çok memnun kaldım.Sezgi anda çok çok iyi.Asenatta önemli bi noktayı bildi.İkisi dışında kim dersen Gonca Polat'a iskambil atmıştım ilk açtığında 5 lirayken onu da beğenmiştim yüzeysel olmasına rağmen.Ki kendisi de iskambilin yüzeysel olduğunu söylemişti.Buna rağmen tutarlı boş olmayan bi yorumdu.Sonuç dersen hepsi beklemede.

bugün olumsuz fallar günü sanırım :) ben de bugün medyum gizem ve hira soydana fal attım. ikisi de sorduğum kişi için olumsuz konuştu. biri eski sevgilimle barıştırdı ki imkansız, diğeri de karşıma başkasını çıkardı. ilkay aylin selena ecem23 geysu fama sema hatta sonradan serkan bile olumlu konuşmuştu. kafam allak bullak oldu tabi. bu ay sonu bazı fallar ya çıkacak ya zaman olarak patlayacak

İnşallah gönlüne göre olur=)

hirayi sallama derim

Evet canım hep söylüyorum bir şeyi kafamızda çok kurup çok yoğunlaştık mı olmasını engelleyebiliyor ya da geciktirebiliyoruz enerji olarak. İnşallah diğer dileklerin de böyle kabul olur=)

Sen böyle yazınca aklıma Cherry geldi. Ates böceği gibi,bir yanıp bir kayboluyor. Sesi çıkmadgna göre yine mi banlandı bu deli kız
ben artik onun ban trafigine alisamadim gelince aa cherry gelmis diyorum sonra bir daha yok alistim bu gitgelli duruma:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…