Binnaz Abla

Falın profesyonelliğide oluyomuş demek.His bu ya Allah tan gelenin profesyonellikle ne ilgisi olabilir.

Kurduğunuz hayalleriniz için bana 24 saat ulaşabileceksiniz demesi de cabası. Sanırım full time çalışıyor. Yazılanlardan metafizik alemle uğraşıyormuş gibi algıladım.

Kurduğunuz hayalleriniz için bana 24 saat ulaşabileceksiniz demesi de cabası. Sanırım full time çalışıyor. Yazılanlardan metafizik alemle uğraşıyormuş gibi algıladım.

Haha 24 saatmi?Antonio müşteri temsilcileri gibi çalışıyo.Yalnîz düşündümde selinax falcı profili açmak kolay iş demekki. Baksana hergün sayıları artıyo.Bizdemi açsak ne yapsak.Bide bütün söylediklerimiz çıkıyomuş.Biraz işi ilerletip müşteri toplayıncada kahveyi kapatıp sadece tarot bakarız.Ne dersin?

walla bazen abartıyorum baktırırken sanırım abartmaktan sıkıntı basıyo ara verince daha iyiyim sanki ama gel gör ki gönül ister ki tamamiyle bırakayım diyorum, ama nerdee..

Anliyabiliyorum ztn burda herkesin hayati 4x4 gitse kimse fal baktirmaz .. bazen gercekten olmuyor ve olmasini istedigimiz seyler ya gec olacak ya da kimbilir belkide olmayaacak seylerdir bilemiyoruz.. hayirlisi
kendimi kpss`e verecegimden dolayi fal baktirmama karari aldim videolu ders fln satin alabilirim malum artik calismiyorum da :/ idare etmek gerekiyor bu fallar hem maddi hem manevi zarar ..

site falcılarının çoğu ek gelir peşinde zaten. çok az'ı severek, isteyerek yapıyor bu işi. yok ben bu falı bilsem kendime bakardım önce

tabi canım herşeyin hayırlısı. fal işte terapi gibi artık. çıksın, çıkmasın çokta takılmıyorum. Sonuçta kader diye bir olgu var onu değiştiremiyoruz maalesef. sınava çalışman yoğunlaşman önceliğin olmalı tabi.

eylül denisss diye bir daha katılmış, bu da kleopatra gibi ay bugün ne gülesim geldi böyle

Dün Mert'e baktırdım son zamanlarda baktırdıklarımdan en iyisiydi diyebilirim...

Benim bir düşüncem vardı aile içinde arkadaşlar arasında diyodum şakayla karışık ,hiçbir falcı söylememişti Mert söyledi zaten biz beraber olursak aksi bile olamaz Bu önemli detayı bildi, kartlarım çok güzel gelmişti şaşırdım yahuu..Hepsi düz ve en önemlisi aşıklar kartı Uzun gelecek değil en önemli olay hakkında söyledikleri ,yakın gelecek yani bu haftasonuna kadar bir şeyler olacak kopcak kıyamet neler yapcam Tuttu tutmadı burdan derim ben beğendim sizde baktırırsınız

arkadaslar falim geldi bu kadini cok ovmusler ama maalesef yani.cok siradan.sanirim bunlara ilk baktiranlar bunlarin yakin arkadaslari ve akrabalari.onlara cok bildigi icin super vs diyorlar:)tavsiye etmem ama siz bilirsiniz bir de ukala bir kadin

melek dediğiniz bayan kim???? hangi sitede oldu olacak birde ona baktırayım::))))) offfff offffffffffff
Canım Melek Öz falsepeti ama sanırım günlerdir online olmuyor.Tavsiye edeceklerimdendir.Fal bu belli olmuyor tabi ama inşallah baktırırsan memnun kalırsın.

hem maddiyattan hem de çok sık baktırmanın iyi olmadığını fazlaca duyuyorum o yüzden baktıramam gerekiyor,umarım buaralar online görmem yağmur'u

Canım Melek Öz falsepeti ama sanırım günlerdir online olmuyor.Tavsiye edeceklerimdendir.Fal bu belli olmuyor tabi ama inşallah baktırırsan memnun kalırsın.

Melek i ben de begendim, guzel tespitleri var. Umarim dedikleri cikar, daha once burda dedigi seyler dedigi zamanda cikiyor diyen bir post gormustum, darisi basima

Melek online bu arada.

Derin gelse artik, keske zamaninda ona baktirsaydim.

Son düzenleme:
Melek i ben de begendim, guzel tespitleri var. Umarim dedikleri cikar, daha once burda dedigi seyler dedigi zamanda cikiyor diyen bir post gormustum, darisi basima

Melek online bu arada.

Derin gelse artik, keske zamaninda ona baktirsaydim.
Evet ya Derin i bende merak ediyorum.Fal sepwtindeki Defne Babür ü deneyen varmî?

Binnazdaki Bilge Özdoğru nasıl kızlar?yüzde yüz puanı var da..

Binnazdaki Bilge Özdoğru nasıl kızlar?yüzde yüz puanı var da..

Ben hic begenmedim. Dedigi seyler inanilmaz olumsuzdu (cikmadi zaten ) , sanki bu kotu seyleri sevine sevine , gayet neseli bir ses tonuyla soyluyordu ya da bana oyle geldi. 12 dklik falin sadece 1 cumlesi faldi, gelecekle ilgiliydi, o da korkunctu zaten. Bana cok antipatik geldi.

Bilge bence hem salliyor, bir sey bilmiyor, hem sinir bozuyor, hem de ukela. Bu isi yapmamali. Bunca olumlu yorumu kim yazmis Allah askina?

Mesela Acelya Hanim bana cok olumsuz seyler soylerken bile insanca ve aslinda o kadar kotu olmadigina dikkat cekerek soyledi. Acelya Hanim akli basinda bir insan mesela, dedikleri ciksa da cikmasa da. Falsepeti melek de oyle, cok sevimli bir insan.

Yine de bunca insan yaniliyor olamaz diyip sansi dene tabi alcanzar aplamiz....belki sana tutturur, bana kotu gunu dek gelmistir.

Bu arada tatlicadiya sinir oldum. 20 krediyi sadece onun icin yatirmistim ben, bakmadan gitti.

Son düzenleme:

Yok be canım madem böyleler hiç almiyim.O kadar övdüklerimiz bile bişey bilemiyo nerde kaldı bunlar bilecek?Tatlıcadı daki kredin duruyomuydu halâ?Bende uyuz oldum ona büyük terbiyesizlik.Ona baktirmıcak olsam tellwe gibi bi siteden niye 20 kredi aliyim?Hem online ol falları al günlerce beklet ve bakmadan git.Kendini bilmez insanlar bunlar.İnsan hangi işi yaparsa yapsın önce karşısındakine saygı duymalı,karşısındakileri aptal yerine koymamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…