Falın profesyonelliğide oluyomuş demek.His bu ya Allah tan gelenin profesyonellikle ne ilgisi olabilir.
Kurduğunuz hayalleriniz için bana 24 saat ulaşabileceksiniz demesi de cabası. Sanırım full time çalışıyor.Yazılanlardan metafizik alemle uğraşıyormuş gibi algıladım.
walla bazen abartıyorum baktırırken sanırım abartmaktan sıkıntı basıyoara verince daha iyiyim sanki ama gel gör ki gönül ister ki tamamiyle bırakayım diyorum, ama nerdee..
Haha 24 saatmi?Antonio müşteri temsilcileri gibi çalışıyo.Yalnîz düşündümde selinax falcı profili açmak kolay iş demekki. Baksana hergün sayıları artıyo.Bizdemi açsak ne yapsak.Bide bütün söylediklerimiz çıkıyomuş.Biraz işi ilerletip müşteri toplayıncada kahveyi kapatıp sadece tarot bakarız.Ne dersin?
Anliyabiliyorum ztn burda herkesin hayati 4x4 gitse kimse fal baktirmaz .. bazen gercekten olmuyor ve olmasini istedigimiz seyler ya gec olacak ya da kimbilir belkide olmayaacak seylerdir bilemiyoruz.. hayirlisi
kendimi kpss`e verecegimden dolayi fal baktirmama karari aldim videolu ders fln satin alabilirim malum artik calismiyorum da :/ idare etmek gerekiyor bu fallar hem maddi hem manevi zarar ..
Melek benimde başarılı bulduğum dört kişiden biri.
Canım Melek Öz falsepeti ama sanırım günlerdir online olmuyor.Tavsiye edeceklerimdendir.Fal bu belli olmuyor tabi ama inşallah baktırırsan memnun kalırsın.melek dediğiniz bayan kim???? hangi sitede oldu olacak birde ona baktırayım::))))) offfff offffffffffff
arkadaşlar binnazabladaki Yağmur'u deneyen var mı?ben çok merak ediyorum
Canım Melek Öz falsepeti ama sanırım günlerdir online olmuyor.Tavsiye edeceklerimdendir.Fal bu belli olmuyor tabi ama inşallah baktırırsan memnun kalırsın.
Evet ya Derin i bende merak ediyorum.Fal sepwtindeki Defne Babür ü deneyen varmî?Melek i ben de begendim, guzel tespitleri var. Umarim dedikleri cikar, daha once burda dedigi seyler dedigi zamanda cikiyor diyen bir post gormustum, darisi basima
Melek online bu arada.
Derin gelse artik, keske zamaninda ona baktirsaydim.
Binnazdaki Bilge Özdoğru nasıl kızlar?yüzde yüz puanı var da..
Ben hic begenmedim. Dedigi seyler inanilmaz olumsuzdu (cikmadi zaten ) , sanki bu kotu seyleri sevine sevine , gayet neseli bir ses tonuyla soyluyordu ya da bana oyle geldi. 12 dklik falin sadece 1 cumlesi faldi, gelecekle ilgiliydi, o da korkunctu zaten. Bana cok antipatik geldi.
Bilge bence hem salliyor, bir sey bilmiyor, hem sinir bozuyor, hem de ukela. Bu isi yapmamali. Bunca olumlu yorumu kim yazmis Allah askina?
Mesela Acelya Hanim bana cok olumsuz seyler soylerken bile insanca ve aslinda o kadar kotu olmadigina dikkat cekerek soyledi. Acelya Hanim akli basinda bir insan mesela, dedikleri ciksa da cikmasa da. Falsepeti melek de oyle, cok sevimli bir insan.
Yine de bunca insan yaniliyor olamaz diyip sansi dene tabi alcanzar aplamiz....belki sana tutturur, bana kotu gunu dek gelmistir.
Bu arada tatlicadiya sinir oldum. 20 krediyi sadece onun icin yatirmistim ben, bakmadan gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?