Binnaz Abla

Selam kizlar ben artik fal atmayu biraktim beklemekten sikildim kendimi oyaliyorum bazi baktirdiklarim gecmisi ve ani iyi biliyor bazilari ama gelecek icin cikan hicbirsey yok sanirim kendimi avutuyorum ve artik yoruldum.Adam gununu gun ediyor ben burda moral bozuklugu can sikintisi surekli fal attim elde var sifir.Gecen attigim nurbanu naira ikisi de evet gecmisi.ve ani bildilet ama gelecek cikmasi zor.Kasimdan beri baktiriyorum tarihlerin hicbiri tutmadi.Sanirim benim gecmisi unutmam ve affetmem gerekiyor yoksa bu asabilikle bu sinirle vu gunler gecmez.Bu gece ariycam en son ben bayagi saydirmistim benimkine ama benim canim cok yakmisti.Onu arayip o laflarim icin kusura bakma gercekten ben seni affettim ben de kendi yoluma bakiyorum diycem bu tugce isinsu yazilarini okudum gecmisle baris onu kendi icinde affetmrzsen bagini koparmazsan gelecekte yine bir daha bekarsina cikar cook dogru.Benim aramam onda ne hissettirdigi umrumda degil.Bir iki haftaya kocaeline tasincak o beni uzmus gecmisi onarmanin mumkunati yok ama ben kendimi rahatsiz hissettim ona o laflari sayarken haetmedi mi sonuna kadar ama benim yapmamam lazimdi.Numarami da degistircem isimde de birtakim sorunlar var ona artik yeni bir sayfa acacigimi soyluycegem getcekten oyle hazirana kadar devam edicem isime sonra is ariycam yeni biriyle konusmaya basladigimi birini beklemenin manasiz oldugunu surekli dengesiz tavirlar benim ilgiye sevgiye ihtiyacim var.Millet sevgilisiyle elele dolasirken gunu gun ederken ben birini bekliycrm o da gece alemleeinde kizlarla takilsin o yapsin ben bekliyim sineye cekiyim o eskidendi bir yerden baslamak lazim o da bu gece onunla sayfayi taamen kapaticam

Hakkı'nda hayırlısı neyse o olsun canım gönlünden ne yapmak geçiyosa seni ne Nasıl Mutlu edicekse onu yap.Vicdanın rahatsa gerisi teferruat.Hayatın ne getiriceği belli olmaz.İnşallah Mutlu haberlerini yazdığın zamanı da görürüz burda ki görüceğimize de eminim :) Gönlünü ferah tut sen..

VivianLeigh canım sende Gonca Polat nasıl dı Serkan'ın olumlu olduğunu biliyorum da Goncayı söylediysen bende onu kaçırmışım gözden
Goncada baya guzel tespit yapmis iskambil oldugu icin asiri detay goremiuorum demisti ama guzel bakmis cok goncaya ben gecen sene atmistim baska bir konuda olumsuzdu oylede oldu

bence o herkese olumsuz ya..pembecilerin zıttı siyahcı :)
Ya o degilde kartlara bakiyorum bakiyorum.. Sonuc karti yakut... Zümrüt var kale var... Bi olumsuz kart ters mezar ama bukadar gzl kartlarin icinde bukdr olumsuza nasil bagladi bilmiyorum. Keske sectigim kartlari baskasina da yorumlatabilsem

Ya o degilde kartlara bakiyorum bakiyorum.. Sonuc karti yakut... Zümrüt var kale var... Bi olumsuz kart ters mezar ama bukadar gzl kartlarin icinde bukdr olumsuza nasil bagladi bilmiyorum. Keske sectigim kartlari baskasina da yorumlatabilsem
Mezar karti kacinci acilmis sirada onemli yaz bakem )

Jals canim hayirli kararlar olsun senin icin ama arayip bunlari soylersende yine acik kapisi olacak ve biri ile gorusuyorum desen yine aslinda seni bekliuorum gibi olacak ama icinden geliyorsa sadece sozlerim icin kusura bakma bana yakismadi hoscakal diyebilirsin ama ben yinede kalbinden geceni yap derim nacizane yazamadan edemedim

Sanirim yapmam lazim bana sozlerim yakismadi baskasiyla cok mutlu ol zaten burdan gidecek acik kapi mapi kalmadi artik bir insan baskasiyla mutlu ol diyosa sana zaten hersey bitmistir hoscakal kib bu kadar

Aynen benim kartlarım da olumlu gibiydi arkadaşlar buraya yazayım belki anlarsınız
Fotoğraflar kücük pek anlamadım isimlerini ama kartlardan; 9. Sırada ters mektup kartı var 7. Sırada valide ters çıkmış ve 4. Sırada zümrüt ters çıkmış? Anlayan biri söyler mi

Mezar karti kacinci acilmis sirada onemli yaz bakem )
Aynen benim kartlarım da olumlu gibiydi arkadaşlar buraya yazayım belki anlarsınız
Fotoğraflar kücük pek anlamadım isimlerini ama kartlardan; 9. Sırada ters mektup kartı var 7. Sırada valide ters çıkmış ve 4. Sırada zümrüt ters çıkmış? Anlayan biri söyler mi
Canım ne dersin bu duruma?

zümrüt olumlu bir karttır ama ters çıkması bunun yakın zamanda değil uzun vadede gerçekleşeceğini söyler. valide ters de çıksa düz de çıksa olumsuz bir karttır, kötü şans demektir. ters mektupla yan yana gelmesi kötü bir haber alacağını söyler. ama diğer kartlar, kartların hangi sırada geldiği de önemli tabi. bence dennis genel anlamda olumsuz biri, ben aynı kahveyi kemal devrime gönderdim ikisi de tam tamına zıt şeyler söyledi. ikisinin de nokta atışları vardı bilemedim :/

Arkadaşlar yeni bir ilişkiye başladım ve hiç aklıma gelmeyecek biriydi. Ne bir falda sordum o kişiyi ne aklımdaydı ne bir şey. Hiçbir falcı göremedi bu güne kadar baktırdıklarımın hepsi patladı-ilkay günü gördü ama geleceği bilemedi-. Bir tek, 2-3 ay önce Serkan Tek' e deneme amaçlı fal atmıştım kahve falı. Ona sormuştum hpşlandığım insanla ilişkim olacak mı diye ki şu an ilişkiye başladığım kişi değildi bu; olmayacak hoşlandığınla sen yeni biriyle nisan başında ilişkiye başlayacaksın bu önceden tanıdığın biri falan diye hem tipini tarif etti hem özelliklerini aynnnı o. Ne alaka be deyip geçmiştim ama yani; bir tek o çıktı

HER kelimesine katılıyorum Vivian'ın. Ancak gercek dost böyle tavsiyede bulunur. Bu platformda da karsılıklı menfaat yok,yardımlasma-dayanısma var. Jalls,o yuzden kulakardı etme denenleri, arayıp bunları dedgnde alacagn yanıt ters,olumsuz veya canın nasıl isterse tarzı bir umursamazlık olursa daha cok uzuleblrsin

Pardon canım zümrüt değil ters çıkan abanozdu 4. Sırada o ne demek

Senin adına çok sevindim canım hayırlı olsun :)
Ay böyle baktırdığım sonucu olumlu olan falcıların çıkan fallarını görünce bi umutlanıyorum bi Mutlu oluyorum

Çok sevindim senin adına canımm

capella79 canim tesekkur ederim cidden herkesin derdi var kendimde yasadigim icin empati yapmaya calisiyorum yazmasamda rahat edemiyorum insan az cok anliyor yasadiklarindan hic bir kizin uzulmesini istemiuorum herkesi samimi goruyorum burada sende empati yapmasan bu kadar duyarli olmazdin canim insallah hepimiz iyi olalim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…