Binnaz Abla

Canim hayirlisi olsun coooook sevindim hemde serkan bilmis onada ayri sevindim

Pardon canım zümrüt değil ters çıkan abanozdu 4. Sırada o ne demek

4 merkez kartı oluyordu canım, abonoz iyi bir kart değil ama şuanda üzüldüğünü, fazla acı çektiğini kendini yeni gelişmelere hazır hissetmediğini ama umudunu kaybetmemen gerektiğini söyler gibi bir anlamı vardı. 2-5 onu, 3-6 kartlar seni yorumlar ama yanlarında çıkan kartlar da önemli. bir de ilk 3 karttan birinde parsadra, mida varsa başka biri var demektir demişti müge bana

Yok kizlar canim yanmis zaten bundan fazlasi yanmaz zaten sen cok mutlu ol benimde mutlu olmam icin dua et diycem olmasi gereken bu

Pek anlamam ama sonuç kartın mektup ise gelecekte ondan haber geleceğini gösterir diye biliyorum. valide de ilişkiyi etkileyen 3.bir kişi, kadın olarak yorumlanır. VivianLeigh in dediği gibi kötü enerjidir. illa sevgili gibi olmasına gerek yok, etki eden herhangi biri olabilir. @seka01 Hocam doğru mu

Son düzenleme:
Valide kotu enerji nazar buyu de olabiliuor kahrolasi kart bana pek cikar

Yok kizlar canim yanmis zaten bundan fazlasi yanmaz zaten sen cok mutlu ol benimde mutlu olmam icin dua et diycem olmasi gereken bu

"Affetmek" gerçekten çok önemli ve inanın bana affetmek için ona sözlü olarak ifade etmenizden ziyade içinizde samimi bir şekilde affedip, olumsuz duygu barındırmadan özgür bırakmalısınız. Olumsuz duygulardan arınıp hayatımıza bir yerlerden dokunmuş insanları ya da hayatımızdakileri affetmek önemli bir nokta ilişkilerin ve kendi hayatımızın sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için. Dilerim gönlünüze göre olur.

Bunun yanında nacizane tavsiyem aramak istiyorsanız elbette arayın ama hayatımda biri var demenize gerek yok. İçiniz rahatlayacaksa elbette söyleyin o şekilde konuşmak bana yakışmadı özeleştiri yaptığımda farkettim üzgünüm ben de artık yoluma bakıyorum diyebilirsiniz tabii ki.

Vivianleigh canim benim mutlu olmam icin dua et desem nolur kotu birsey yok bunda desem nasil anlar ki sence

an itibarı ile bir yolun var SERKAN a fal baktırdım beğenen çok olmuştu 10 cümlenin 8 tanesi HANIMEFENDİ zaten fal mal yok ortada sadece hanımefendi ile geçiştirilmiş berbat ötesi bir fal bu sitede iade varnı bilgisi olana varmı arkadaşlar faldan vazgeçtim sinirlerim bozuldu bunca yıldır fal baktıran birsi olarak bu kadar basit üstünkörü fal birde KAHİNVANGADA görmüştüm o daha iyiydi ama oda 10 kelimenin 7 si ŞEKERİM yazmıştı işte bu şekilde 4,5 parağraf fal bakarak bizi uyuttuklarını sanıyorlar

Az daha Serkana fal atacaktım.......O denlimi kötüydü hiçmi birsey bilemedi?

Affettim demek yerine söylediğim sözler için kusura bakma bana yakışan bir konuşma değildi. Ben seninle bütün bağlarımi kestim attım allah yolunu açık et gitsin uzun uzun cümleler yazma cevap yazma sinir olursun boş yere
Ben seni affettim deme eğer ondan dolayi bir kırgınlık varsa ve bu onu biliyorsa bırak bilmesin senin affettigini sen kendi için de affet söylediğim sözler için kusura bakma bana yakışan davranış değildi demen daha iyi olabilir tabi bu benm görüşüm . Ne bileyim o kadar bizi uzduklerinden sonra ben seni affettim demek deli ediyor beni affettim deme boşver değmez bilmesin affettigini

şimdi erinmeden saydım tam 33 kez HANIM EFENDİ diye yazılmış zaten kısa bir fal artık siz düşünün nasıl bir fal olduğunu

arkadaslar bu sevgi diye biri varmis binnaz da burda cok övülmüstü arattim ama bulamadim öyle birini. Artik yokmu acaba?

şimdi erinmeden saydım tam 33 kez HANIM EFENDİ diye yazılmış zaten kısa bir fal artık siz düşünün nasıl bir fal olduğunu
33 defa.....YUH....Hanfendi lafını 33 kez duymak için kimse para vermez. Kendilerine biri böyle fal baksa ne yaparlar acaba?

33 defa.....YUH....Hanfendi lafını 33 kez duymak için kimse para vermez. Kendilerine biri böyle fal baksa ne yaparlar acaba?
Bende 2 yıldız verip zaten sadece hanımefendi ile geçiştirilmiş bir fal olduğunu söyledim soru dahi sormaya gerek duymadım resmen insanlarla oynuyorlar ve 9 saate bakılan bir fal bu

Çok ilginç ya bendede ennn en iyiler arasında bu iki isim serkan tekin ilk falının yarısından fazlası çıktı kahinvanganında öyle.çok şaşırıyorum böyle duyunca

Çok ilginç ya bendede ennn en iyiler arasında bu iki isim serkan tekin ilk falının yarısından fazlası çıktı kahinvanganında öyle.çok şaşırıyorum böyle duyunca
Enerji demek canim bende de ciktigi icin seviuorum kendisini kahinvanga bende pek olmamisti mesela sen goncaya attinmi hic hayatim binnazdaki

bilemiyorum sizdede sürekli HANIMEFENDİ yazmışmıydı acaba bunlar kendi isimleri altında o sahifede rastgele birilerinemi yorum yaptırıyorlar eğer tarz olarak farklı ise fallar buda aklıma geldi işin doğrusu çünki böyle bir fal göndermek akıl işi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…