- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Canim hayirlisi olsun coooook sevindim hemde serkan bilmis onada ayri sevindimArkadaşlar yeni bir ilişkiye başladım ve hiç aklıma gelmeyecek biriydi. Ne bir falda sordum o kişiyi ne aklımdaydı ne bir şey. Hiçbir falcı göremedi bu güne kadar baktırdıklarımın hepsi patladı-ilkay günü gördü ama geleceği bilemedi-. Bir tek, 2-3 ay önce Serkan Tek' e deneme amaçlı fal atmıştım kahve falı. Ona sormuştum hpşlandığım insanla ilişkim olacak mı diye ki şu an ilişkiye başladığım kişi değildi bu; olmayacak hoşlandığınla sen yeni biriyle nisan başında ilişkiye başlayacaksın bu önceden tanıdığın biri falan diye hem tipini tarif etti hem özelliklerini aynnnı o. Ne alaka be deyip geçmiştim ama yani; bir tek o çıktı
Pardon canım zümrüt değil ters çıkan abanozdu 4. Sırada o ne demek
Benim mutlu olmam icin dua et dememeni oneririmYok kizlar canim yanmis zaten bundan fazlasi yanmaz zaten sen cok mutlu ol benimde mutlu olmam icin dua et diycem olmasi gereken bu
Aynen benim kartlarım da olumlu gibiydi arkadaşlar buraya yazayım belki anlarsınız
Fotoğraflar kücük pek anlamadım isimlerini ama kartlardan; 9. Sırada ters mektup kartı var 7. Sırada valide ters çıkmış ve 4. Sırada zümrüt ters çıkmış? Anlayan biri söyler mi
Valide kotu enerji nazar buyu de olabiliuor kahrolasi kart bana pek cikarPek anlamam ama sonuç kartın mektup ise gelecekte ondan haber geleceğini gösterir diye biliyorum. valide de ilişkiyi etkileyen 3.bir kişi, kadın olarak yorumlanır. illa sevgili gibi olmasına gerek yok, etki eden herhangi biri olabilir. @seka01 Hocam doğru mu
Yok kizlar canim yanmis zaten bundan fazlasi yanmaz zaten sen cok mutlu ol benimde mutlu olmam icin dua et diycem olmasi gereken bu
Az daha Serkana fal atacaktım.......O denlimi kötüydü hiçmi birsey bilemedi?an itibarı ile bir yolun var SERKAN a fal baktırdım beğenen çok olmuştu 10 cümlenin 8 tanesi HANIMEFENDİ zaten fal mal yok ortada sadece hanımefendi ile geçiştirilmiş berbat ötesi bir fal bu sitede iade varnı bilgisi olana varmı arkadaşlar faldan vazgeçtim sinirlerim bozuldu bunca yıldır fal baktıran birsi olarak bu kadar basit üstünkörü fal birde KAHİNVANGADA görmüştüm o daha iyiydi ama oda 10 kelimenin 7 si ŞEKERİM yazmıştı işte bu şekilde 4,5 parağraf fal bakarak bizi uyuttuklarını sanıyorlar
Affettim demek yerine söylediğim sözler için kusura bakma bana yakışan bir konuşma değildi. Ben seninle bütün bağlarımi kestim attım allah yolunu açık et gitsin uzun uzun cümleler yazma cevap yazma sinir olursun boş yereSelam kizlar ben artik fal atmayu biraktim beklemekten sikildim kendimi oyaliyorum bazi baktirdiklarim gecmisi ve ani iyi biliyor bazilari ama gelecek icin cikan hicbirsey yok sanirim kendimi avutuyorum ve artik yoruldum.Adam gununu gun ediyor ben burda moral bozuklugu can sikintisi surekli fal attim elde var sifir.Gecen attigim nurbanu naira ikisi de evet gecmisi.ve ani bildilet ama gelecek cikmasi zor.Kasimdan beri baktiriyorum tarihlerin hicbiri tutmadi.Sanirim benim gecmisi unutmam ve affetmem gerekiyor yoksa bu asabilikle bu sinirle vu gunler gecmez.Bu gece ariycam en son ben bayagi saydirmistim benimkine ama benim canim cok yakmisti.Onu arayip o laflarim icin kusura bakma gercekten ben seni affettim ben de kendi yoluma bakiyorum diycem bu tugce isinsu yazilarini okudum gecmisle baris onu kendi icinde affetmrzsen bagini koparmazsan gelecekte yine bir daha bekarsina cikar cook dogru.Benim aramam onda ne hissettirdigi umrumda degil.Bir iki haftaya kocaeline tasincak o beni uzmus gecmisi onarmanin mumkunati yok ama ben kendimi rahatsiz hissettim ona o laflari sayarken haetmedi mi sonuna kadar ama benim yapmamam lazimdi.Numarami da degistircem isimde de birtakim sorunlar var ona artik yeni bir sayfa acacigimi soyluycegem getcekten oyle hazirana kadar devam edicem isime sonra is ariycam yeni biriyle konusmaya basladigimi birini beklemenin manasiz oldugunu surekli dengesiz tavirlar benim ilgiye sevgiye ihtiyacim var.Millet sevgilisiyle elele dolasirken gunu gun ederken ben birini bekliycrm o da gece alemleeinde kizlarla takilsin o yapsin ben bekliyim sineye cekiyim o eskidendi bir yerden baslamak lazim o da bu gece onunla sayfayi taamen kapaticam
Ben seni affettim deme eğer ondan dolayi bir kırgınlık varsa ve bu onu biliyorsa bırak bilmesin senin affettigini sen kendi için de affet söylediğim sözler için kusura bakma bana yakışan davranış değildi demen daha iyi olabilir tabi bu benm görüşüm . Ne bileyim o kadar bizi uzduklerinden sonra ben seni affettim demek deli ediyor beni affettim deme boşver değmez bilmesin affettiginiSelam kizlar ben artik fal atmayu biraktim beklemekten sikildim kendimi oyaliyorum bazi baktirdiklarim gecmisi ve ani iyi biliyor bazilari ama gelecek icin cikan hicbirsey yok sanirim kendimi avutuyorum ve artik yoruldum.Adam gununu gun ediyor ben burda moral bozuklugu can sikintisi surekli fal attim elde var sifir.Gecen attigim nurbanu naira ikisi de evet gecmisi.ve ani bildilet ama gelecek cikmasi zor.Kasimdan beri baktiriyorum tarihlerin hicbiri tutmadi.Sanirim benim gecmisi unutmam ve affetmem gerekiyor yoksa bu asabilikle bu sinirle vu gunler gecmez.Bu gece ariycam en son ben bayagi saydirmistim benimkine ama benim canim cok yakmisti.Onu arayip o laflarim icin kusura bakma gercekten ben seni affettim ben de kendi yoluma bakiyorum diycem bu tugce isinsu yazilarini okudum gecmisle baris onu kendi icinde affetmrzsen bagini koparmazsan gelecekte yine bir daha bekarsina cikar cook dogru.Benim aramam onda ne hissettirdigi umrumda degil.Bir iki haftaya kocaeline tasincak o beni uzmus gecmisi onarmanin mumkunati yok ama ben kendimi rahatsiz hissettim ona o laflari sayarken haetmedi mi sonuna kadar ama benim yapmamam lazimdi.Numarami da degistircem isimde de birtakim sorunlar var ona artik yeni bir sayfa acacigimi soyluycegem getcekten oyle hazirana kadar devam edicem isime sonra is ariycam yeni biriyle konusmaya basladigimi birini beklemenin manasiz oldugunu surekli dengesiz tavirlar benim ilgiye sevgiye ihtiyacim var.Millet sevgilisiyle elele dolasirken gunu gun ederken ben birini bekliycrm o da gece alemleeinde kizlarla takilsin o yapsin ben bekliyim sineye cekiyim o eskidendi bir yerden baslamak lazim o da bu gece onunla sayfayi taamen kapaticam
bende berbattı nasıl beğenilmiş anlamadımAz daha Serkana fal atacaktım.......O denlimi kötüydü hiçmi birsey bilemedi?
33 defa.....YUH....Hanfendi lafını 33 kez duymak için kimse para vermez. Kendilerine biri böyle fal baksa ne yaparlar acaba?şimdi erinmeden saydım tam 33 kez HANIM EFENDİ diye yazılmış zaten kısa bir fal artık siz düşünün nasıl bir fal olduğunu
Bende 2 yıldız verip zaten sadece hanımefendi ile geçiştirilmiş bir fal olduğunu söyledim soru dahi sormaya gerek duymadım resmen insanlarla oynuyorlar ve 9 saate bakılan bir fal bu33 defa.....YUH....Hanfendi lafını 33 kez duymak için kimse para vermez. Kendilerine biri böyle fal baksa ne yaparlar acaba?
an itibarı ile bir yolun var SERKAN a fal baktırdım beğenen çok olmuştu 10 cümlenin 8 tanesi HANIMEFENDİ zaten fal mal yok ortada sadece hanımefendi ile geçiştirilmiş berbat ötesi bir fal bu sitede iade varnı bilgisi olana varmı arkadaşlar faldan vazgeçtim sinirlerim bozuldu bunca yıldır fal baktıran birsi olarak bu kadar basit üstünkörü fal birde KAHİNVANGADA görmüştüm o daha iyiydi ama oda 10 kelimenin 7 si ŞEKERİM yazmıştı işte bu şekilde 4,5 parağraf fal bakarak bizi uyuttuklarını sanıyorlar
Enerji demek canim bende de ciktigi icin seviuorum kendisini kahinvanga bende pek olmamisti mesela sen goncaya attinmi hic hayatim binnazdakiÇok ilginç ya bendede ennn en iyiler arasında bu iki isim serkan tekin ilk falının yarısından fazlası çıktı kahinvanganında öyle.çok şaşırıyorum böyle duyunca
bilemiyorum sizdede sürekli HANIMEFENDİ yazmışmıydı acaba bunlar kendi isimleri altında o sahifede rastgele birilerinemi yorum yaptırıyorlar eğer tarz olarak farklı ise fallar buda aklıma geldi işin doğrusu çünki böyle bir fal göndermek akıl işi değilÇok ilginç ya bendede ennn en iyiler arasında bu iki isim serkan tekin ilk falının yarısından fazlası çıktı kahinvanganında öyle.çok şaşırıyorum böyle duyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?