Canim hangi mesajini ozelden gelmedi birseyVivianleigh canim mrsajimi gordu mu canim
Ayrildigin insansa cok hos gozukmez onun duasina ihtiyacin yok senin yani anlamsiz olur ,isterse kendi icinden senin icin dua eder ama sen boyle dersen kendini acindirmak gibi gorunur gucsuzluk bence canim ben asla dememVivianleigh canim benim mutlu olmam icin dua et desem nolur kotu birsey yok bunda desem nasil anlar ki sence
bilemiyorum sizdede sürekli HANIMEFENDİ yazmışmıydı acaba bunlar kendi isimleri altında o sahifede rastgele birilerinemi yorum yaptırıyorlar eğer tarz olarak farklı ise fallar buda aklıma geldi işin doğrusu çünki böyle bir fal göndermek akıl işi değil
Valla bende hic gormuyorum o kelimeleri kirk saat intro yapan falcilarda var hepsinde olabiliuor benim icin niteligi onemli bende sana katiliyorumHepimize hanfendi, beyfendi yazıyor o kısım biraz sıkıcı haklısınız ama N Nevbaharim a katılıyorum hanfendi deyip dursa da içerik doluluğu ve bildikleri açısından benim de en beğendiklerimden kendisi. boş laf salatası yapmasındansa hanfendilere takılmamayı tercih ediyorum ben. Size enerji tutmamış demek eğer söyledikleri de durumunuza uygun değilse, bilemiyorum.
Yok canım 1 kere bile binnazda kimseye baktırmadım baktırmamda.Enerji demek canim bende de ciktigi icin seviuorum kendisini kahinvanga bende pek olmamisti mesela sen goncaya attinmi hic hayatim binnazdaki
bilemiyorum sizdede sürekli HANIMEFENDİ yazmışmıydı acaba bunlar kendi isimleri altında o sahifede rastgele birilerinemi yorum yaptırıyorlar eğer tarz olarak farklı ise fallar buda aklıma geldi işin doğrusu çünki böyle bir fal göndermek akıl işi değil
Canim bende kahinvanga tam odaklanamadi sanirim tutmadi enerji hani anlarsin ya falda olmaz o sekilde sonrada atmadim bir dahaYok canım 1 kere bile binnazda kimseye baktırmadım baktırmamda.
Canım bendede hep hanfendi beyefendiydi ama içerik çok iyi olduğundan buna takılmadım.sende bide içerikte yoksa normal sinirlenmen
Canim hayirlisi hakkinda sakinlestiginde ara istersenAnladim canim birazdan ariycam elleeim titriyor ama bunu yapmasam icim rahat etmeyecej
Terslerse terslesin kendine guven hazir olmazsan da arama hayirlisi canimİns terslemez bende soyliyceklerimi soylerim icim rahatlar sans dile vivianleigh canim
Az daha Serkana fal atacaktım.......O denlimi kötüydü hiçmi birsey bilemedi?
Valla bende hic gormuyorum o kelimeleri kirk saat intro yapan falcilarda var hepsinde olabiliuor benim icin niteligi onemli bende sana katiliyorumhadicanimsendee
Ya arkadaşlar 3 gün önce tellweden naazz a kahve attım duyduguma göre cok sevılen bi yorumcuymus en son 5 gün önce girmiş bidaha girmemiş gelir mi sizce
Sen kanıma girdin,ben de kardeşimin paypaline girdimcapella'cım sen hiç baktırmadın mı Serkan'a?
Sen kanıma girdin,ben de kardeşimin paypaline girdimFamaya fal attm. Gerci Naiadım sagolsun famanın baktıgı fallarını göndermişti,gayet iyiydi,dili de anlaşılırdı,an-geçmiştede iyiydi. Yani tavsiyen makbule gecti
Serkana göndermedim,yaz sezonu geliyor,benim "bahçe azgınlığı" dönemim. Gül,lavanta,lavantin,gaura....Bekle beni Yalova,geliyorum nisan sonu tüm azgınlıgımla=PARA LAZIM
1 Serkan falı ücreti=4 gaura veya 4 lavanta eder.....Haremime yeni güzeller gerek Eki Görüntüle 1808117
Tavsiye+begenilerini dikkate aldıklarımdansın şekerim. Sen begenmişsen, sesimi çıkarmasamda kenara bir not düşüyorumay hangi ara kanına girdim hiç haberim yok=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?