- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Tavsiye+begenilerini dikkate aldıklarımdansın şekerim. Sen begenmişsen, sesimi çıkarmasamda kenara bir not düşüyorum
Site yönetimine aslında mesaj atmıştım ama bizim yorumcularla ilgili bi bilgi almamız mümkün olmuyo gibisinden bisey söylemişlerdi canımNaazz dönülmesi dört gözle beklenen yorumculardan (benim bi tecrübem yok) 1 hafta önce geri döndüğünü yazmış duvarından ama kayıplara karışmış yine. Bence site yönetimine bi mesaj atın sorun.
Site yönetimine aslında mesaj atmıştım ama bizim yorumcularla ilgili bi bilgi almamız mümkün olmuyo gibisinden bisey söylemişlerdi canım
Bende ilk fali ile hep ayni dogrultuda bakti canim soru kisminda sorsaydin ilk falda bunu demistiniz seklindeYa kizlar serkana attigim ilk falda su anki kisiyle ilgili olmayacak dedi kahve atmistim. 2 hafta once de katina atayim dedim. Daha once size fal bakmamisim falan dedi bu sefer de yari yariya olumluydu hoslandigin kisiyle kapilar acilacak zamani oldugunu soyledi. Aklim karisti valla ilk fali mi cikiyor serkanin ? Bu arada ilkay da serkan da eski sevgilimin geri donmek isteyecegini soyluyor ama pek ihtimal yok buna.
Soyledim hoslandiginiz kisiyle 6 ay icinde olacak dedi kisaca. Onceki falla ilgili bisey demedi ve dikkatimi de bisey cekti. Bir durumdan semaya bahsetmistim. Ardindan fama ve serkan fallarinda bu konuya yer verdiler 1 cumle de olsaBende ilk fali ile hep ayni dogrultuda bakti canim soru kisminda sorsaydin ilk falda bunu demistiniz seklinde
Hic bilemiyorum canim ne desem yalan olur ne demistin semaya orayi tam anlayamadimSoyledim hoslandiginiz kisiyle 6 ay icinde olacak dedi kisaca. Onceki falla ilgili bisey demedi ve dikkatimi de bisey cekti. Bir durumdan semaya bahsetmistim. Ardindan fama ve serkan fallarinda bu konuya yer verdiler 1 cumle de olsa
ennn ufak fıkrım yok canım :) belkı 50dir belkı 20 valla ne bılcez dımı :)Ben de tamamen salladım zaten, öyledir diye sanıyorum niyeyse. Yaşı hakkında senin fikrin ne?=)
Gecmis olsunArkadaşlar merhaba , dün tellwede shalev İsrail isimli hokkabaz falcıya fal baktırdım. Kendisi sevgilimin dönmeyeceğini ama istersem medyum Paris isimli birine mail atarak geri getirilmesini sağlayacağını yazdı. Bende merak buya kendisine mail attım. Kimsin dedi. Tellweden aldım mail adresini dedikten sonra döküldü 1500 tl ye aşık etme geri getirme yapacağını çok da iyi olduğunu yazdım. Bu saçmalıktan sonra , tellwe duvarına , Tellwe yönetimi, siteniz falcısı SHALEV İSRAEL bana MEDYUM MUŞ GÜYA PARİS isimli bir BÜYÜCÜNÜN nün mail adresini verdi . Bu nasıl rezillik. Merakımdan yazdım ne diyecek diye verilen cevap bu….. BEN BAKIMLARIMI 100 LİRAYA YAPIYORUM AMA COK DETAYLI BİR BAKIM YAPIYORUM.TILSIM BOZMAYI 650 LİRAYA YAPIYORUM.AMA HER KONUDA COK BASARILI OLDUGUMU SOYLEYEBİLİRİM CUNKU EMPAT OZELLİKLERİNE SAHİBİM Aşık etmeyi sordum onu ekleyince fiyat 1500 TL oldu Bu olayın peşini bırakmayacağım HEM FALCINIZ SHALEV İSRAİL İ HEM SİZİ BANA GELEN MAİLLERLE BİRLİKTE savcılığa şikayet edeceğim. Siz bu sitede insanların duyguları ile oynanmasına izin verip dolandırmasına fırsat veriyorsunuz. PEŞİNİZİ BIRAKMAYACAĞIM. Yazdım tüm reklamlara önce sildiler sonra baş edemeyip Shalev denen şarlatan benim gizli yazdığım yazışmaları duvarında açık etti. Ve hesabım donduruldu. Böyle bir rezillik yaşadım sizinle paylaşmak istedim. Ki oyuna gelmeyin. Bu tellwe nin ne olduğu ne yaptığı belli değil. Site yönetimi bu duruma çanak tutuyor kesin bu mailleşme olayı kendi bilgileri dahilinde güvenmeyin sakin
Sen artik birsey yapma hayatim bence hayatina devam et,sorgulamalarla kendini yipratma cunku asla ne oldugunu bilemiyoruzSelam vivianleigh anim dun gece benimkini aradim acti teli ben direk senden ozur dilerim kusura bakma gercekten ben kendime yakistiramadim o laflari seni uzmek en son isteycem insandin defim sonra kapadim teli.Annem odaya girecekti bir iki dk sonra o aradi tel kapandi galiba dedi sonra srs tonundan tavirli oldugunu anladim ona soyledim sen bana tavirlisin dedim o kadar da olsun dedi ben aksine beim soylediklerimi umursamaz zannettim sasirdim benim laf koymam ona koymaz zannediyodum siz ne diyosunux kizlar sizce neden bana tavirliydi beni gercekten umursuyormu ki boyle tavir aldi.
Aradin mi? Nasil gecti?Anladim canim birazdan ariycam elleeim titriyor ama bunu yapmasam icim rahat etmeyecej
Canım bana at özelden kartlarını bakayım:)Ya o degilde kartlara bakiyorum bakiyorum.. Sonuc karti yakut... Zümrüt var kale var... Bi olumsuz kart ters mezar ama bukadar gzl kartlarin icinde bukdr olumsuza nasil bagladi bilmiyorum. Keske sectigim kartlari baskasina da yorumlatabilsem
Canim simdi gordum yazdiklarni ben de nasil gecti diye soruyodum. Bence hic aklina takma. Erkekler maalesef biz onlari kaale almadikca daha cok usdumuze dusuyo....bunu igili bazi makaleler okumustum. Istersen ozelden atarim sana...Selam vivianleigh anim dun gece benimkini aradim acti teli ben direk senden ozur dilerim kusura bakma gercekten ben kendime yakistiramadim o laflari seni uzmek en son isteycem insandin defim sonra kapadim teli.Annem odaya girecekti bir iki dk sonra o aradi tel kapandi galiba dedi sonra srs tonundan tavirli oldugunu anladim ona soyledim sen bana tavirlisin dedim o kadar da olsun dedi ben aksine beim soylediklerimi umursamaz zannettim sasirdim benim laf koymam ona koymaz zannediyodum siz ne diyosunux kizlar sizce neden bana tavirliydi beni gercekten umursuyormu ki boyle tavir aldi.
Ben ikisine de baktırdım hatta Kemale aynı şeyleri duymak pahasına 3 kez baktırdım çok severim:) Sezgi de anda ve geçmişte en iyi bulduğum falcıdır. Forumda genelde Sezginin gelecekte söyledikleri patlıyor derler ama benimki beklemede bakıp görücez. Kemalin de ilk falında yakın gelecekle ilgili söylediği bir şeyi yaşadım. Bugün ikisinden birine kahve atıcak olsam 4. Kez Kemale atardım:) telefonda baktırdım son ikisini ama ben yazılı falını tavsiye ederimKızlar Sezgi Candan mı Kemal devrim mi ?
Binnazda kredim var hangisini tercih edeyim sizce ? Bu kişilere baktırıp memnun kalan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?