Binnaz Abla

Katina falına hakim sayılırım katina daha çok olumlu olumsuz cevaplar almak için bakılır ki zaman çok zor fakat yorum ve yorumcu da hissiyata göre değişkenlik gösterdiği için belki hissel olarak yorumlanabilir katina tarih söylemez. Tarota hakim değilim ama öğrenmek için araştırmıştım zaman yorumlamak biraz daha mümkün

Benim ki o çoğunluğa girmiyo sanırım ,Zaten kendisinden normal bi insan gibi davranmasını beklemiyorumYa Zamana çok takılmamak lazım fallarda kahve katına tarot farketmez şubatta baktırırsın mart nisan derler nisanda baktırırsın mayıs haziran derler.Zamanında Çıkanların da büyük çoğunluğunun tesadüf olduğunu düşünüyorum.

Anladim canim. Cok saol. Peki kahve fali ile ilgili bilgib var mi? Kahvede zaman cikmasi daha mi olasi?
Dayimin esi ara sira eglencesine kahve fali bakar bana. Yengeme hic soylemedim ama onun falda soyledikleri acaip tutuyo. Bu arada ne is ne ask hayatimi biliyo. Ama tarihleri tutturuyo...

Teşekkür ederim Canımm bende Kemal'e baktırayım o zaman:)

Yengenle kahve içmeli desene

Ama bu teorinizde ayrılma zamanı da önemli. Mesela siz falı atarken ne zaman ayrıldığınızı belirtiyor musunuz? Burada kimisi 5-6 ay önce ayrılmış eski sevgilisi için baktırırken bir başkası daha yeni bitmiş ilişkisi için baktırıyor. E hâl böyle olunca sizin teori biraz çürümüş oluyor bence=)

Zaman olayı bence falcının hissiyatıyla alakalı, kart fallarında zamanı nasıl görüyorlar tam emin değilim belki kartların sırası, haber kartı varsa onun kaçıncı sırada olduğundan yola çıkarak yorumluyorlardır bilmiyorum. Zamanı bilen falcılar sanıyorum ki ya tesadüf ya da hislerinin kuvvetinden=) Biliyorum zor ama zamanlara çok takılmamak lazım.

Kahvede çok çeşitli şekillerde zaman belirir o da biraz daha yorumlamaya bağlı ama bence mümkün:)

Merhaba arkadaşlar. Temmuz ayında eski sevgilimle 15 günlük küslüğün ardından Ağustosta ayrıldık. O 15 gün boyunca kendisi whatsappta 24 saat online olunca bir şeyler döndüğünü sezmiştim. Ayrıldıktan 2 gün sonra facebookta bir kızı ekledi. Profili incelediğim zaman artık başka biri olduğunu hissettim ama konduramamıştım. Fal macerası da böyle başladı zaten. Her falda başka biri var mı diye sordum. Bana evlenme teklifi ettiği halde bir tane fotoğraf bile paylaşmayan adam üç gün önce o gün gördüğüm kızla olan fotoğraflarını çarşaf çarşaf paylaşınca aslında ertesi gün yeni bir ilişkiye başladığından emin oldum. Normalde aşk acısı çekip, eski sevgili yolu gözleyen bir insan olmamama rağmen ilk baktırdığım falda hayatında kesinlikle birisi yok iki ay sonra seni arayacak dendiği için oturup bekledim. Zamanlar sarktı ve olan bana oldu. İyileşmem zaman aldı. Şimdi izninizle listeyi paylaşıyorum.
Binnaz Abla:
Hüma Bal: Bu adam senin kaderin masalları. Hiç kimse yok hayatında, bunalmış geri dönecek.
Sevgi Duman: Duygularının azaldığını söylemişti ama dönecek dedi. Kimseyi göremedi.
Asenat Kılıç: Sağlam patladı.
Selma Aydın: Para vermiş olsam çok ciddi acırdım, ki vermediğim halde acıyorum.
Lena Koval/Müge Aydın: Çöp
Sezgi Candan: Kimse yok diyenlerden. O da dönecek demişti. Patlayalı aylar oldu.

Bir Yolun Var:
İlkay, Aylin, Sema, Fama, Hira, Kahinvanga, Serkan, Nurbanu, Falcı Sultan, Emine hepsi ya başka biri yok dediler ya da var ama ciddi değil öylesine konuşuyor dediler. Hepsi döneceğini söyledi. Aylar önce patladı. Eğer okuyorsan tarihler çok fena saptı Famacım.

Falalem:
Naira, Rezzan abla, Haleh, Ester kira, Mert reiki, Gizem Hatun hepsi dönecek dedi. Güya ailevi, maddi sıkıntıları varmış. Olmadığından adım kadar emindim.

Telwe: Klothoyağmur, Geysu, Byzmlk, Selena dönecek dediler. Selenayı okurken çok mantıklı gelmişti ama fena patladı. O da başka birini göremeyenlerden.

Falsepetinde sadece Nesibeye ve Ayışığına baktırmıştım. Gül, çiçek, böcek. Nesibe, bir daha yoğunlaşma gözünü seveyim.

Telefonda Eylem ve Tuğbaya baktırmıştım. Tuğba beni çok şaşırtmıştı ama o da dönecek demişti. Tarihler de çoktan patladı.

Başka birinin olduğunu bu süre boyunca söyleyen tek kişi Falalem Meryem. Okuduğumda çok üzülmüştüm ve inanmak istememiştim. Diğer bütün falcılar yalan söylüyor olamazlardı ya

Dönüş olmayacağını söyleyip, hayatıma yeni birinin gireceğini söyleyen de Medyum Ferruh. Bir kişi daha söylemişti ama hatırlayamadım. Falları tek tek okudum ama bulamadım.
Şu an hayatımda başka biri var. O fotoğrafı görünce üzülmedim, kendimi sadece salak gibi hissettim. Çünkü ben hissetmiştim. Aylar önce iyileşebilecekken mal gibi bekledim. Bu süre boyunca da yalancılara para saçtım durdum. İşin parasında değilim ancak kendi psikolojimi kendim bozdum. Umarım benim geçirdiğim bu süreç başkalarına ders olur. Olmayacağına adım kadar emin olsam da :)

Hadi ya ....
Hayatindaki bu yeni kisi senin icin daha hayirliys tabi geri gelmemesi iyi olmus...
Su ana kadar binnazabla da cok fal baktirdim ben de... Hepsi istisnasiz geri donecek dedi .... Ama ... Amasi var iste...
Sen simdi hicbiri cikmadi diyinca moralim bozuldu biraz ....
Yildiz icin hep geri donecek diolar heralde

Hayatımda şu an biri olmasa da benim için en hayırlısı olmuş. Evlenmek istediği insandan ayrılıp iki gün içinde başka birini bulan birinden kimseye hayır gelmez.

Aslında ara sıra konuşuluyor olumsuz olarak yorum yapanlar da. Galiba durumu gerçekçi şekilde ele almayı bırakıp fala bel bağlamak yanlış oluyor, fal olayının tadını kaçırdığımı kabul ediyorum şahsen:)

merhaba arkadaslar dün falsepeti dennısın gecmıs zamandakı falının cıktıgını soylemıstım bugun tekrar baktırdım kahve falı attım bu adamla benım enerjım cok tutmus yahuuuu . adam dan dan gıdıyor ama olumlu bır yorumdu benım ıcın zaman olarak herkesle aynı zamanı verdı bekle dur sımdı temmuza kadar

Tellwe'den ecem23'e aşk sonucu baktırdım; m u a z z am.

Gerçekten sanki kafamın içine girip okumuş gibi, durum karşı tarafın analizi vs mükemmel. Olumsuz şeyleri de söyledi pembe bir tablo değildi ama geri dönüş olacak dedi ve tarih verdi o tarih de aşırı mantıklı bir tarih şu an düşününce. Bakalım bekleyip göreceğim, çok uzun zaman yok o tarihe.

Sizde ecem23 falı çıkan oldu mu? Ben bayıldım geleceği bilemiyorum ama en azından anlık durum tespitleri şaşkınlığa uğrattı.

Ben de çok seviyorum Ecem'i çok tatlı ve iyi niyetli bi kadın. Bende %70 çıktı=)

Kız sen kart yorumluyomuşsun ilte, baksana kendi kendine niye para saçıyon:)

Geçmiş olsun canım. Çok enteresan Meryemin bana baktığı ilişki olacak şöyle olacak böyle olacak dediği adam da başka biriyle evlendi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…