Binnaz Abla

Evet falcilar cogu zaman patliyor ve abartiyoruz kabul edelim.onlar bekleme deselerde bekliyecegiz.ben dort yil bekledim bazen falciya attim sucu bazen karsi tarafa geldi gitti diye.asil suclu benim aslinda digerlerni suc ortagi yaptim kendime

kızlar bugun nesıbe oglen 12 bucukta cevrımıcı oldu daha bılgılerımı gırerken bı baktım hop falcı cevrımdısı 6 tane bekleyenı olmus bıle.nasıl olur ıkı dakıkalıga mı acıyor bu kadın fal alımını bıraz beklemesı gerekmez mı hızlı oldum ama yetısemedım o kadar da heves etms kartları bıle secmıstım . acaba bekklesem mı yoksa falalem medyum ferruha mı baktrsam.dennıs ben de cok pembeydı buarada

Kız sorma denmis mennis diyorlar ama yok tövbeliyim kız ben. Seka ya baktırcam

Ay yok yeni biri hiç ilgimi çekmiyor inanır mısın ay şunu da denesem dediğim kimse yok aklımda. Cezbetmiyor niyeyse. Baktırsam fama, serkan, çingene, ecem'e baktırırım ama hepsi de o kadar iyi ki seçim yapamıyorum ama tabi ki Fama ile Serkan zirvede

Nesibe hala aynı yoğunlukta mı yahu? Facebook sayfası vardı sanırım onun oradan ulaşıp sorun isterseniz ne zaman fal alabilir vs bilgi veriyor diye biliyorum. (Nesibe'ye hiç baktırmadım bu arada)

Ferruh hakkında fikrim yok.

tesekkur ederım canım serkan fama cıngene ılkay hepsıne baktrdım ama hıcbı gelısme yok fal defterını nesıbeyle kapataym dıodum oyle yapınca hevesım kactı

tesekkur ederım canım serkan fama cıngene ılkay hepsıne baktrdım ama hıcbı gelısme yok fal defterını nesıbeyle kapataym dıodum oyle yapınca hevesım kactı

Bence artık yeni fal arayışına girip kafanızda kurmayın, beklentisiz bir biçimde bekleyin (ne diyor bu dediniz değil mi? )
Yani yeni bir falcıya baktırmak da gelişme olmasını sağlamayacak ki, hepimiz bazen bir şeyler duymak özellikle olumlu yorumlar almak istiyoruz ama fallara takıldıkça gidişatın akışı zorlaşıyor. Gönlünüze göre olur umarım=)

Agzina saglik

Bence nesibeyi bekle canım bende beklemiştim, bazen kendi kendime düşünüyorum 2 dakikada bu kadar isteyeni oluyorsa bu kadının iş vardır herhalde sezilerinde :)

tesekkurler hepınıze hanımlar coklu alıntı beceremedım.fal aleme balkan yıldız dıye yenı bır yorumcu gelmıs seytan durtuo

sanırım nesıbeyı beklıcem daha once ılkayı beklemıstım ve hıc degmemıstı ne dedıyse tersı cıktı kadının o derece. nesıbe de aynı olur dıye korkuyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…