- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Kız sen kart yorumluyomuşsun ilte, baksana kendi kendine niye para saçıyon:)
Atmış tutturmuş da olabilir MeryemGeçmiş olsun canım. Çok enteresan Meryemin bana baktığı ilişki olacak şöyle olacak böyle olacak dediği adam da başka biriyle evlendi(
ahahaha evet valla. İnşallah bu arkadaşınla herşey gönlünce olur:)Atmış tutturmuş da olabilir MeryemDiğer söyledikleri zerre çıkmadı çünkü
Ay topiği biraksak fali da birakacaz ama nerdeeAy fal fal diyosunuz canım çekiyo, hazır baktırmıyorken dursam iyi. Çingene markete gideyim ben bi, bir sigara alıp dönmüş gibi
Kız sorma denmis mennis diyorlar ama yok tövbeliyim kız ben. Seka ya baktırcamAy fal fal diyosunuz canım çekiyo, hazır baktırmıyorken dursam iyi. Çingene markete gideyim ben bi, bir sigara alıp dönmüş gibi
Evet falcilar cogu zaman patliyor ve abartiyoruz kabul edelim.onlar bekleme deselerde bekliyecegiz.ben dort yil bekledim bazen falciya attim sucu bazen karsi tarafa geldi gitti diye.asil suclu benim aslinda digerlerni suc ortagi yaptim kendimeMerhaba arkadaşlar. Temmuz ayında eski sevgilimle 15 günlük küslüğün ardından Ağustosta ayrıldık. O 15 gün boyunca kendisi whatsappta 24 saat online olunca bir şeyler döndüğünü sezmiştim. Ayrıldıktan 2 gün sonra facebookta bir kızı ekledi. Profili incelediğim zaman artık başka biri olduğunu hissettim ama konduramamıştım. Fal macerası da böyle başladı zaten. Her falda başka biri var mı diye sordum. Bana evlenme teklifi ettiği halde bir tane fotoğraf bile paylaşmayan adam üç gün önce o gün gördüğüm kızla olan fotoğraflarını çarşaf çarşaf paylaşınca aslında ertesi gün yeni bir ilişkiye başladığından emin oldum. Normalde aşk acısı çekip, eski sevgili yolu gözleyen bir insan olmamama rağmen ilk baktırdığım falda hayatında kesinlikle birisi yok iki ay sonra seni arayacak dendiği için oturup bekledim. Zamanlar sarktı ve olan bana oldu. İyileşmem zaman aldı. Şimdi izninizle listeyi paylaşıyorum.
Binnaz Abla:
Hüma Bal: Bu adam senin kaderin masalları. Hiç kimse yok hayatında, bunalmış geri dönecek.
Sevgi Duman: Duygularının azaldığını söylemişti ama dönecek dedi. Kimseyi göremedi.
Asenat Kılıç: Sağlam patladı.
Selma Aydın: Para vermiş olsam çok ciddi acırdım, ki vermediğim halde acıyorum.
Lena Koval/Müge Aydın: Çöp
Sezgi Candan: Kimse yok diyenlerden. O da dönecek demişti. Patlayalı aylar oldu.
Bir Yolun Var:
İlkay, Aylin, Sema, Fama, Hira, Kahinvanga, Serkan, Nurbanu, Falcı Sultan, Emine hepsi ya başka biri yok dediler ya da var ama ciddi değil öylesine konuşuyor dediler. Hepsi döneceğini söyledi. Aylar önce patladı. Eğer okuyorsan tarihler çok fena saptı Famacım.
Falalem:
Naira, Rezzan abla, Haleh, Ester kira, Mert reiki, Gizem Hatun hepsi dönecek dedi. Güya ailevi, maddi sıkıntıları varmış. Olmadığından adım kadar emindim.
Telwe: Klothoyağmur, Geysu, Byzmlk, Selena dönecek dediler. Selenayı okurken çok mantıklı gelmişti ama fena patladı. O da başka birini göremeyenlerden.
Falsepetinde sadece Nesibeye ve Ayışığına baktırmıştım. Gül, çiçek, böcek. Nesibe, bir daha yoğunlaşma gözünü seveyim.
Telefonda Eylem ve Tuğbaya baktırmıştım. Tuğba beni çok şaşırtmıştı ama o da dönecek demişti. Tarihler de çoktan patladı.
Başka birinin olduğunu bu süre boyunca söyleyen tek kişi Falalem Meryem. Okuduğumda çok üzülmüştüm ve inanmak istememiştim. Diğer bütün falcılar yalan söylüyor olamazlardı ya
Dönüş olmayacağını söyleyip, hayatıma yeni birinin gireceğini söyleyen de Medyum Ferruh. Bir kişi daha söylemişti ama hatırlayamadım. Falları tek tek okudum ama bulamadım.
Şu an hayatımda başka biri var. O fotoğrafı görünce üzülmedim, kendimi sadece salak gibi hissettim. Çünkü ben hissetmiştim. Aylar önce iyileşebilecekken mal gibi bekledim. Bu süre boyunca da yalancılara para saçtım durdum. İşin parasında değilim ancak kendi psikolojimi kendim bozdum. Umarım benim geçirdiğim bu süreç başkalarına ders olur. Olmayacağına adım kadar emin olsam da :)
Ay topiği biraksak fali da birakacaz ama nerdee
Kız sorma denmis mennis diyorlar ama yok tövbeliyim kız ben. Seka ya baktırcam
İyi akşamlar kızçelerrr.bana kahve bakmak isteyen varmıdırrkiiii
kızlar bugun nesıbe oglen 12 bucukta cevrımıcı oldu daha bılgılerımı gırerken bı baktım hop falcı cevrımdısı 6 tane bekleyenı olmus bıle.nasıl olur ıkı dakıkalıga mı acıyor bu kadın fal alımını bıraz beklemesı gerekmez mı hızlı oldum ama yetısemedım o kadar da heves etms kartları bıle secmıstım . acaba bekklesem mı yoksa falalem medyum ferruha mı baktrsam.dennıs ben de cok pembeydı buarada
tesekkur ederım canım serkan fama cıngene ılkay hepsıne baktrdım ama hıcbı gelısme yok fal defterını nesıbeyle kapataym dıodum oyle yapınca hevesım kactıNesibe hala aynı yoğunlukta mı yahu? Facebook sayfası vardı sanırım onun oradan ulaşıp sorun isterseniz ne zaman fal alabilir vs bilgi veriyor diye biliyorum. (Nesibe'ye hiç baktırmadım bu arada)
Ferruh hakkında fikrim yok.
tesekkur ederım canım serkan fama cıngene ılkay hepsıne baktrdım ama hıcbı gelısme yok fal defterını nesıbeyle kapataym dıodum oyle yapınca hevesım kactı
Agzina saglikBence artık yeni fal arayışına girip kafanızda kurmayın, beklentisiz bir biçimde bekleyin (ne diyor bu dediniz değil mi?)
Yani yeni bir falcıya baktırmak da gelişme olmasını sağlamayacak ki, hepimiz bazen bir şeyler duymak özellikle olumlu yorumlar almak istiyoruz ama fallara takıldıkça gidişatın akışı zorlaşıyor. Gönlünüze göre olur umarım=)
Bence nesibeyi bekle canım bende beklemiştim, bazen kendi kendime düşünüyorum 2 dakikada bu kadar isteyeni oluyorsa bu kadının iş vardır herhalde sezilerinde :)kızlar bugun nesıbe oglen 12 bucukta cevrımıcı oldu daha bılgılerımı gırerken bı baktım hop falcı cevrımdısı 6 tane bekleyenı olmus bıle.nasıl olur ıkı dakıkalıga mı acıyor bu kadın fal alımını bıraz beklemesı gerekmez mı hızlı oldum ama yetısemedım o kadar da heves etms kartları bıle secmıstım . acaba bekklesem mı yoksa falalem medyum ferruha mı baktrsam.dennıs ben de cok pembeydı buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?