- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
sanırım nesıbeyı beklıcem daha once ılkayı beklemıstım ve hıc degmemıstı ne dedıyse tersı cıktı kadının o derece. nesıbe de aynı olur dıye korkuyorum:)
Agzina saglik
Canim
Suprizleri yuregim kaldirmiyor benim valla ondan yeni falci denemiyorumBence artık yeni fal arayışına girip kafanızda kurmayın, beklentisiz bir biçimde bekleyin (ne diyor bu dediniz değil mi?)
Yani yeni bir falcıya baktırmak da gelişme olmasını sağlamayacak ki, hepimiz bazen bir şeyler duymak özellikle olumlu yorumlar almak istiyoruz ama fallara takıldıkça gidişatın akışı zorlaşıyor. Gönlünüze göre olur umarım=)
Suprizleri yuregim kaldirmiyor benim valla ondan yeni falci denemiyorum
Kizlar ... Ben fal diyetine giriyorum. Bugun sondu ...
Kotu gelince moralim cok bozuluyo. Iyi gelince azcik duzeliyo.... Dalgalandik da duruldum durumlarni yasiyorum durmadan. Bugun bir hayir organizasyonuna uye oldum. Aktif olarak onlar icin calismaya karar verdim. Yapmayi birakmadigim spor un yani sira bu da eklenince umarim eski sevgilimi dusunmeye vaktim olmiycak...
Artik hersey oluruna birakiyorum .... Umarim hepimiz icin hayirli olan olur...
Katina baktırmıyorum genelde bir de insan kendisi söz konusu olunca kal geliyorKız sen kart yorumluyomuşsun ilte, baksana kendi kendine niye para saçıyon:)
Canomm ozelden yaz bana
Canim ben baktigimda yoktu sonradan gelmis demek ana ekranda 2 diye gozukuyor profilini gor kismina tiklayinca orda sayi gozukmuyorsa cnm fali bitmis oluyor ben oyle anladimSon birkaç gündür ne zaman baksam Serkan'da minimum 10 fal varVivianLeigh hanımcım=)
Bu adam hiç fal bakmıyor mu yoksa her dakika o kadar fal geliyor mu çözemedim şu anda.
Daha önce çıktı senin heralde Serkanın. Benim de çok çıkan oldu, beklemedeyim şuan çıkarsa ilkkk sana koşacam:)CanimDenizkizideniz ben bir hafta once attigim icin atamiyorum dun burda cikan bir fal olmustu serkanin izlemeye devam canim sende ne var ne yok
Evet, bir ara ben de tarot bakıyordum : hatta kendime çıktığı olmuştur, sonra çok yorumlayamıyodum öyle, çıkmadı filan sonraları attım kartları. Katina da mübarek hep olumsuzluk akıyor bütün kartlardanKatina baktırmıyorum genelde bir de insan kendisi söz konusu olunca kal geliyor
Aslında yorumlamaya bağlı olarak da değişebiliyor bazı kartlar ters açıldıklarında olumsuzluklarını kaybeder, ben de tarota meraklıyım da bir türlü çözemedim onuEvet, bir ara ben de tarot bakıyordum : hatta kendime çıktığı olmuştur, sonra çok yorumlayamıyodum öyle, çıkmadı filan sonraları attım kartları. Katina da mübarek hep olumsuzluk akıyor bütün kartlardan
Çok sevindim beğenmene:)Kızlarrr dün gece binnazda Kemal devrime gönderdim sabah okudum yorumu uyuyup kalmışımİnanılmaz hissiyat. Bir kaç şey söyleniş bilmesi imkansızdı. Çok beğendim şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?