Binnaz Abla

sanırım nesıbeyı beklıcem daha once ılkayı beklemıstım ve hıc degmemıstı ne dedıyse tersı cıktı kadının o derece. nesıbe de aynı olur dıye korkuyorum:)

nesibenin son falı hariç bende çıkmıştır beğenirim ama yakın bir arkadaşıma fena patladı hem de öyle böyle değil

Suprizleri yuregim kaldirmiyor benim valla ondan yeni falci denemiyorum

Kizlar ... Ben fal diyetine giriyorum. Bugun sondu ...
Kotu gelince moralim cok bozuluyo. Iyi gelince azcik duzeliyo.... Dalgalandik da duruldum durumlarni yasiyorum durmadan. Bugun bir hayir organizasyonuna uye oldum. Aktif olarak onlar icin calismaya karar verdim. Yapmayi birakmadigim spor un yani sira bu da eklenince umarim eski sevgilimi dusunmeye vaktim olmiycak...
Artik hersey oluruna birakiyorum .... Umarim hepimiz icin hayirli olan olur...

Ne mutlu sana...Umarım gönlündeki hayırlı olandır ve gerçek olur. Allah gönlündekini hakkında hayırlı, hakkında olanı da gönlüne razı eylesin, amin=)

Son birkaç gündür ne zaman baksam Serkan'da minimum 10 fal var VivianLeigh hanımcım=)
Bu adam hiç fal bakmıyor mu yoksa her dakika o kadar fal geliyor mu çözemedim şu anda.

Son düzenleme:
Son birkaç gündür ne zaman baksam Serkan'da minimum 10 fal var VivianLeigh hanımcım=)
Bu adam hiç fal bakmıyor mu yoksa her dakika o kadar fal geliyor mu çözemedim şu anda.
Canim ben baktigimda yoktu sonradan gelmis demek ana ekranda 2 diye gozukuyor profilini gor kismina tiklayinca orda sayi gozukmuyorsa cnm fali bitmis oluyor ben oyle anladim

Son düzenleme:
Katina baktırmıyorum genelde bir de insan kendisi söz konusu olunca kal geliyor
Evet, bir ara ben de tarot bakıyordum : hatta kendime çıktığı olmuştur, sonra çok yorumlayamıyodum öyle, çıkmadı filan sonraları attım kartları. Katina da mübarek hep olumsuzluk akıyor bütün kartlardan

Kızlarrr dün gece binnazda Kemal devrime gönderdim sabah okudum yorumu uyuyup kalmışımİnanılmaz hissiyat. Bir kaç şey söyleniş bilmesi imkansızdı. Çok beğendim şahsen

kızlar selam venusa kıtap falı attım sobnra cok youn oldugu için 1. sırada olmama ragmen iptal ettim venuse ki,tap falı baktıran varmı aranızda ve de cıkan teşekkürler şekerlerrrrr

Aslında yorumlamaya bağlı olarak da değişebiliyor bazı kartlar ters açıldıklarında olumsuzluklarını kaybeder, ben de tarota meraklıyım da bir türlü çözemedim onu

Kızlar doldandırıldım mı?
Bir yolun var'a dün 25 tlik fal attım, falcı ayline, Faturamda çıkmış ama sistemde ne fal gözüküyor ne puan.
Şu anda çok gerildim sanırım müstahak bana.
Sizin de başınıza aynı şey geldi mi ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…