cnm banada oldu inekler falcı rahatsız oldugu için sonra yorumlucak dedilerdi bnde o kadına atmıstım iptal ettir falını opnlar cok sayghısızKızlar doldandırıldım mı?
Bir yolun var'a dün 25 tlik fal attım, falcı ayline, Faturamda çıkmış ama sistemde ne fal gözüküyor ne puan.
Şu anda çok gerildim sanırım müstahak bana.
Sizin de başınıza aynı şey geldi mi ne yapmalıyım?
İyi de o zaman bir açıklama yapsınlar ki atmayalım fal felan. Mail attım şimdi umarım geri dönerlercnm banada oldu inekler falcı rahatsız oldugu için sonra yorumlucak dedilerdi bnde o kadına atmıstım iptal ettir falını opnlar cok sayghısız
Ödeme yaptığınızı belirten bir mail atınca yardımcı oluyorlar tabi sistem problemli orası ayrıİyi de o zaman bir açıklama yapsınlar ki atmayalım fal felan. Mail attım şimdi umarım geri dönerler
sekacım merhaba bebişim sana mesaj attımÖdeme yaptığınızı belirten bir mail atınca yardımcı oluyorlar tabi sistem problemli orası ayrı
Müşteri hizmetlerine ödemenin alındığına dair mail at en fazla 15 dk içinde falın sisteme düşmüyor oluyor benim hep başıma geliyorKızlar doldandırıldım mı?
Bir yolun var'a dün 25 tlik fal attım, falcı ayline, Faturamda çıkmış ama sistemde ne fal gözüküyor ne puan.
Şu anda çok gerildim sanırım müstahak bana.
Sizin de başınıza aynı şey geldi mi ne yapmalıyım?
kızlar huma bala baktırdnmzmıKızlar ahh başıma gelen... Geçen gün Lemonata'ya fal attım. Sanal hem de... Sorduğum sorunun dışında 5 satır genel yorum yapmış. 3 satır soruma ayırmış. Sorumu yanıtlamadan ssana başka biriyle evlilik var bu yıl içinde.... Tellwe artık gerçekten raydan çıktı. 1 yıldız verdim çünkü tutarlı değildi.. Olumsuz söyleyene 5 yıldız veriyorum halbuki.. Çünkü olayı açıkladıkları için.. Gerçekten beynimi allak bullak ettiler. Laf söylemek için cafede bekliyor beni,sayıyor sürekli.. Kavga da ettim. FORAİN diye bir falcı var,ona da söylemiş fal bakma diye. Sohbette okudum... Ama bana enerjim yok diye iade etti... Böyle kızlar.. Dilerseniz okuyun sayfasındaki yorumlarımı.. İstediğini duymadığın için mi 1 yıldız verdin anlamadım dedi.. Tutarlı olmadığı için yazdım. Keşke palavra atsaydım falan diyorBen de dedim ki; bir palavra bir pembe tablodur gidiyorsunuz (palavra ve pembe tablo öne sürmedim gerçekleri söyledim diyen falcılar var ya) yazdım işte çok saygısızsın falan duvarındaki diğer yorumları da okuyun ALLAH RIZASI için.. Bu falcıya fal baktırmayın kızlar
Beğendim gerçekten o kadar kişiye baktırdım bunun enerjisi çok iyiydi. Hiç bilemeyeceği şeyi bildi şaşırdım.sağol tatlımÇok sevindim beğenmene:)
SLMBazı insanlara Deliha filmindeki delihanın repliği gibi 'hiç duymadık biz seni ' demek geliyor içimden....
Selam canım
kuzum kızma ama bıse sorcam sana bınnazda cıkan falcılar kim bitanemSelam canım
Hayirr derimyavruular.. Mert reiikii nasill....... ? cikani varmiiii begeneni fln?
HUMAYI DENEMLSİN BNCEHayirr derim
cnm çıktımı :)Cikti mi?
Kızıcağımızı bile bile sorman ayrı bi ironi..hiçkimse çünkü ben asla binnaza fal atmam.kuzum kızma ama bıse sorcam sana bınnazda cıkan falcılar kim bitanem
TMM TEŞEKKÜRLERKızıcağımızı bile bile sorman ayrı bi ironi..hiçkimse çünkü ben asla binnaza fal atmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?