cnm merhaba sana cıktımıDur canim benim humada iki haftam var iki hafta sonra tarih doluyor olmazsa burdan yazarim
Dayanamadin attinmiSelam kızlaaaarrr Sezgiye yine bi fal atmış olabilirim
Ve yine çok iyi bilmiş diyebilirim bu kız anda harika dostum
Dayanamadin attinmi
Vallahi dayanamadım vivicim atarlanmadan önce bi bakayım neymiş dedim
Ay gelmedi bu adam ben olunca niye bakamıyor ya
sekacm kemale sen baktirmistin galiba dimi?.. bu adam nezamannn baksam mesgul kac gibi girdigini biliyormusun.. gece felan mi giriyo?Ay gelmedi bu adam ben olunca niye bakamıyor ya
Canim bende baya beklemistimAy gelmedi bu adam ben olunca niye bakamıyor ya
Bende Kemal'e baktırırken beklemiştim gece girmişti. Haber ver kısmına Mail'ini yazarsan girince bilgi geliyor canm.sekacm kemale sen baktirmistin galiba dimi?.. bu adam nezamannn baksam mesgul kac gibi girdigini biliyormusun.. gece felan mi giriyo?
Canım facebook sayfasını çok aktif kullanıyor yazarsan ne zaman gireceğini söylersekacm kemale sen baktirmistin galiba dimi?.. bu adam nezamannn baksam mesgul kac gibi girdigini biliyormusun.. gece felan mi giriyo?
neyı sordun canım :)Bana neden cevap vermiyorsunuz
bınnazdan falcı canım kemal serkanı bnde tanımyıroum peki sen kimlere baktırdın özele gelırmsın bı canımIlginize teşekkür ederim evvela. Kub102030. Biraz ilgilenin benimle, çok ihtiyacım varkemal kim? Bir de serkan arasında kararsız kaldım. Bu konuya da yabancıyım. Bozuk olan ruhum iyice bozulmasın. Ama doğruda olsun. Nihai kararımı vericem. Yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?