Binnaz Abla

Selam kızlaaaarrr Sezgiye yine bi fal atmış olabilirim

Ve yine çok iyi bilmiş diyebilirim bu kız anda harika dostum

Merhaba ,
Bir tarot baktırmak istiyorum ama Kemal ( hangi site ? ) veya Serkan Tek arasında karasız kaldım.
2 ismi de yorumlarınıza göre seçtim. Yoksa kahve mi ?

Bana neden cevap vermiyorsunuz

Ilginize teşekkür ederim evvela. Kub102030. Biraz ilgilenin benimle, çok ihtiyacım varkemal kim? Bir de serkan arasında kararsız kaldım. Bu konuya da yabancıyım. Bozuk olan ruhum iyice bozulmasın. Ama doğruda olsun. Nihai kararımı vericem. Yoruldum.

bınnazdan falcı canım kemal serkanı bnde tanımyıroum peki sen kimlere baktırdın özele gelırmsın bı canım

aglıcam sımdı kızlar o kadar sınırım bozuk kı artık fal defterı benım ıcın kapandı nesıbeyı falan da bekleyemem on sanıyede 10 fal alıp hop cevrımdısı sankı natırdamus kendılerı hanfendının.neyse asıl aglama sebebım bu degıl kızlar falalemden uzak durun medyum ferruha atmstm 25 tlm cope gttı fal falan degıl sırf akıl vermıs ve kısacık.ne an ne gecmıs ne hıs hcbısı yokkk rezaletttttttttttt uzak durun nolur. ıade ıstedım ıletısımden maıl atıp sallayan yok . pıyasada duzgun erkek yok uc ay sonra bırıyle tanıscan hemen sans verme davranıslarından etkılenırsen ılıskının adını koy yazıodu falda abi kafayı yicem ya yuhhhhh bu nasıl rezalet

bı de eskı fllra bakrken farkettım falalemde rezzn abla da felaketmıs dedıgı hıcbır sey cıkmamıs sallamsyon . bence bıryollunvar la falalem aynı falcılar bakıo hepsı rezalet çöpe para atmak bıle daha mantıklı belkı bı fakır bulur da yemek parası yapar çöpten. bu ne rezıllık ya ha buarada o çoook meshur ılkay hanfendı de tamamen sallamasyonn

famayla serkan aynı kişi yuzde yuz emınım. ama kabahat bunlarda degıl bende. kafama silah dayamadılar kı ben baydım paraları en ozelımı doktum bunlara. fal benım ıcın btmıstır ...ınsallah artık yuzum guler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…