- 29 Ocak 2016
- 315
- 491
- 103
Canim serkan tek bir yolun varda beğenini çıkani çok begenmeyenide var bende baktirdim ama gelecek beklemede istersen bir forumdan aratBana neden cevap vermiyorsunuz
Serkanın bana attığı falın yarısı ' hanımefendi, beyfendi' kelimesini tekrar tekrar söylemekle geçti ama geri kalanı da doğru gibi, yalnız o da benim eskisiyle ilişki görmüş ama ben istemiyorum artık onu. Belki sizin enerjiniz daha çok tutar, kötü değildi ama baktırdığım en iyi fal da değildi.Ilginize teşekkür ederim evvela. Kub102030. Biraz ilgilenin benimle, çok ihtiyacım varkemal kim? Bir de serkan arasında kararsız kaldım. Bu konuya da yabancıyım. Bozuk olan ruhum iyice bozulmasın. Ama doğruda olsun. Nihai kararımı vericem. Yoruldum.
Bana 2 3 saatte bakmışti bi problem vardır büyük ihtimal bi sor istersenAylin hala falıma bakmamış 1 gün oldu resmen, ne kadar sürede bakıyor normalde?
Teşekkür ederim ilginizeSerkanın bana attığı falın yarısı ' hanımefendi, beyfendi' kelimesini tekrar tekrar söylemekle geçti ama geri kalanı da doğru gibi, yalnız o da benim eskisiyle ilişki görmüş ama ben istemiyorum artık onu. Belki sizin enerjiniz daha çok tutar, kötü değildi ama baktırdığım en iyi fal da değildi.
mail mi atayım sizce?Bana 2 3 saatte bakmışti bi problem vardır büyük ihtimal bi sor istersen
Aylin hala falıma bakmamış 1 gün oldu resmen, ne kadar sürede bakıyor normalde?
13 gün mü?? Abartmışlar resmen. Peki değdi mi beklemeye?13 gün beklediğimi bilirim
Aylin hala falıma bakmamış 1 gün oldu resmen, ne kadar sürede bakıyor normalde?
fallarkraliçesine fal attım bebekler. Kemal Devrimide beklemedeyim
Anladım sorun yok :)dur ilkay diye okudum ben onuaylin 3-4 saat sonra falan geliyordu falı genelde
fallarkracıse nın gelecektenhaberler35 oldugunu dusunuyoruz. eger aynı kısıyse ıyıFallar kraliçesi iyi mi ki
Anladım sorun yok :)
O zaman kesin bir sorun var. Mail attım şimdi, bakalım cevap gelecek mi
Siz baktırmış mıydınız ayline?
Goruslerini bekliorum canimfallarkraliçesine fal attım bebekler. Kemal Devrimide beklemedeyim
O hıc bekletmez normalde hemen gelırdı benım yorumumAylin hala falıma bakmamış 1 gün oldu resmen, ne kadar sürede bakıyor normalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?