Kizlar falalem nalan abla nasil begendiniz mi cikiyor mu dedikleri?
Yok be canım madem böyleler hiç almiyim.O kadar övdüklerimiz bile bişey bilemiyo nerde kaldı bunlar bilecek?Tatlıcadı daki kredin duruyomuydu halâ?Bende uyuz oldum ona büyük terbiyesizlik.Ona baktirmıcak olsam tellwe gibi bi siteden niye 20 kredi aliyim?Hem online ol falları al günlerce beklet ve bakmadan git.Kendini bilmez insanlar bunlar.İnsan hangi işi yaparsa yapsın önce karşısındakine saygı duymalı,karşısındakileri aptal yerine koymamalı.
burdan bı arkadas cok begenmıstı ona soyledıgı bıseyde cıkmıs yazmıstı buraya bende bı arkadasın falını dınledım evet guzel bakmıs yanı komsu teyzeler olurya boyle guzel fal bakan onlar gıbı ama tabı sen begenırmısın onu bılmıyorum:)
Dayanamadim gonderdim zaten :) gelsin ben de yazarim yorumlarimi
Ayyy sakin baktirma dengemi bozan kadin.olimsuz olumsuz hep yani tamam olumsuz olurda bu kadar alayci ankatilmaz falida cikmadi iki defa baktirdim iki falida tam birbiriyle zit baktiklarininda tam tersi gerceklesiyor)) his yok . Yada doyle yapabilirsin canim bilgeye fal gonder yorumunu dinlerken taamen zitti gerceklesecegini bilerek dinle; ))
Ayyy sakin baktirma dengemi bozan kadin.olimsuz olumsuz hep yani tamam olumsuz olurda bu kadar alayci ankatilmaz falida cikmadi iki defa baktirdim iki falida tam birbiriyle zit baktiklarininda tam tersi gerceklesiyor)) his yok . Yada doyle yapabilirsin canim bilgeye fal gonder yorumunu dinlerken taamen zitti gerceklesecegini bilerek dinle; ))
kızlar çıkan fallarınız var mı ? şahsen benim hiç biri çıkmadı.boşuna kaptırdım paracıkları :2:
Keşke yakalasaymışsın.Tahminim memnun kalırdın Melek ten.Ester e baktırmadım.Ama burda bikaç yorum hatırımda son günlerden pekte olumlu değillerdi.Kizlar melek özü yakalayamadim ya fal alemde ester kira diye biri baktiran var mi????r ona mi gondereyim yoksa melegi mi bekleyim fikir verin
Keşke yakalasaymışsın.Tahminim memnun kalırdın Melek ten.Ester e baktırmadım.Ama burda bikaç yorum hatırımda son günlerden pekte olumlu değillerdi.
Canımcım bi karışıklık oldu sanırım sen bilge demişsin ben tatlıcadı zannettim bi an.Bilge yede yollamadım ama canım yinede cok sağol.Burda Cherry de memnun kalmamış zaten.O yüzde yüz oyu nasıl almış acaba Bilge.
Ay melegi beklerim canim o zaman yarin baktirayim...
Son cümlen çok iyi ya.Bende onu anlamıyorum bu kadar insana nasıl çıkıyo?Ben 2013 başından temmuza kadar fal baktırmadım.Yedi ay kadar bi zaman eder.O zamanda hiçbi gelişme yoktu.Yani fal baktırmamakta hayatta bişeyleri hızlandırmıyo.Ama insanın parası cebinde kalıyo en azından.Kader işte alın yazısı ne ise o.Dualardan başka bişey kâr etmiyor.Bende simdi gördüm anlamadim ki yavrum birde yorumlarinda soylediklerini tek tek yasiyorum falan yazmislar... anlamiyorum yanii bize niye cikmiyorrrr niyeeeee:))) acaba fal baktirarak hayatimizdaki olumlu olacaklari olumsuzlastiriyormuyuz. Offf kafamda deli sorular artik falcilara fal gonderirkensoru kismina sadece baktirdigim fallar cikacak mi diye soracağım :)))
Bencede canım daha doğru tercih olur sanırım.
Son cümlen çok iyi ya.Bende onu anlamıyorum bu kadar insana nasıl çıkıyo?Ben 2013 başından temmuza kadar fal baktırmadım.Yedi ay kadar bi zaman eder.O zamanda hiçbi gelişme yoktu.Yani fal baktırmamakta hayatta bişeyleri hızlandırmıyo.Ama insanın parası cebinde kalıyo en azından.Kader işte alın yazısı ne ise o.Dualardan başka bişey kâr etmiyor.
bu tatlıcadıyı birtek ben mi yakalayıp baktırabildim ya? başka baktıran dediklerinden çıkan var mı? bana verdiği zaman yaklaşmakta..
dün yine rezzan ablaya baktırdım:) kadın hep isabetli ya:)umarım geleceği de tutar.3 falım var onda 3ü de tutarlı.
bu gece şu astral mektubu deneyeceğim son olarak
Tamam canım yorumunu bekliyorum.Tamam tatlim tskler.... yarin melege gonderir sonuclarida paylasirim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?