Binnaz Abla

Ay şaka gibi nasıl tam tersini söyler yaa...
Vade değişti, daha önce bahsetmediği bir şeyin olduğunu benim sorum üzerinden söyledi ve ufak bir konuda da önceden söylediği bir şeyin tersini söyledi. Sorum olmasa ne söyleyecekti bilemedim boş bir faldı esasen

Yorulmus kendisi bence

Viviciğim Serkanda jübilemi yapmış bulunuyorum bir önceki falıyla alakasız şeyler söyledi enerji tutmadı yani VivianLeigh

Ben daha once kemal devrime baktirdim demistim. Ama o deniz devrim mis karistirmisim. Bugun baktrdim da kemal devrime sen begeniyordun galiba. Sence pembeci mi yoksa olumsuz gordugu seyleri soyluyor mu?

Ben daha once kemal devrime baktirdim demistim. Ama o deniz devrim mis karistirmisim. Bugun baktrdim da kemal devrime sen begeniyordun galiba. Sence pembeci mi yoksa olumsuz gordugu seyleri soyluyor mu?
Ya benim fallarımda daha olumsuz konuşan olmadığı için yorum yapamıyorum durumun kabullendiğim kısmı yeterince olumsuz zira:)) fakat tespitleri çok doğru bana göre bir de tesadüf mü bilemem ama yakın zaman için söylediği bir şeyi yaşamıştım

fallarkraliçesini pek beğenmedim. Hep bebeğim diyo. Falı kötü değil ama normal oo bilmiş etmiş diceyeceim bir fal değil.Açık açık sorularımı sormuştum yorum yapar gibi olmuş. Bilemedim.

fallarkraliçesini pek beğenmedim. Hep bebeğim diyo. Falı kötü değil ama normal oo bilmiş etmiş diceyeceim bir fal değil.Açık açık sorularımı sormuştum yorum yapar gibi olmuş. Bilemedim.
Ben hic begenmemistimm... Ve yüzde yüz eminim gelecektenhaberlerr, fallarkralicesi ve gaiptensesler mi ne bunlar ayni kisilerr.. Hepsi banaaa aaayniii olumsuz fali atmislardi..kopyalw yapistir degil ama icerigi tam ayndiydi ve enteresan olan ilk basta olumluydular .. Tellweye zerre güvenim kalmadi.. Allahtanda sildim hesabimi

Bana karsinin dusuncelerinden olusan fal yollamis gecmis yok ama baya dusuncelerinden bahsettmis ama benim icicn acayip guzel seyler haha keske dogru olsa hissettikleri.. Dedigi tarih de ciksa keske of off

Ayy kızlar ben bu tellwede naazz ı bekleyemiycem daha fazla ,5 gündür bekliyorum dayanamayıp iptal edicem 15 tlye kahve kime atabilirim? Böyle sağlam bildiğiniz biri varsaaa

Ay ıcımın yağları eridi sekacıım olan senın 20 telene oldu tabı ama ben falcı olarak en cok senınle enerjilerimiz tuttugu ıcın begenmemene cok sevındım

Merhaba arkadaşlar ben de falı bırakıyorum bugün öğrendiklerim itibariyle
İlkay fama sema aylin kahinvanga emine nurbanu cemile ecem23 serkan gizemhatun cemile elif hanzade alev tansel sezgi candan asenat nora zeus kemal devrim.... Ve binnazdaki unuttuğum diğer kişiler
Hepsi olayla ilgili olumlu konuştu geçmişle alakalı veya anla
Özellikle sezgi elif ve asenat dan çok memnundjn an da tutuyor sanmıştım ama bugün öğrendim ki kimse bir şey tutturamamış
Tanıdığım adamın bambaşka biri olduğunu olayların bambaşka bir yüzü olduğunu öğrendim adam gittikçe küçüldü gözümde ona öyle bir kişiliği olduğu için acıdım kendime öyle biri için üzüldüğüm ve para saçtığım için kızdım ve tamamen soğudum artık kendisinden hiçbir duygu kalmadı diceğim o ki bunu bilen hiç kimse olmadı herkes aynı şeyi söyledi bu iddialı falcıların fakat olayın yakınından bile geçememişler. Diceğim o ki siz de böyle bir durum olabilir stres atıp moral bulmak için yine baktırın ama çok umudunuzu bağlamayın belki fallara bel bağlamasak hayatımıza devam edicez ama bize umut satıyorlar. Ben de falı bırakıyorum hepinize kolay gelsin dediğim gibi lütfen fala inanma falsız da kalma düşüncesinde baktırırsanız daha mutlu olursunuz,selametle ....

Kızlar günaydın İtinayla kafayı yediğimi düşünüyorum.Sabah 6.30 da rüyamda benimkiyle barıştığımı gördüm acayip gerçek gibiydi bi anda uyandım yüzüm gülüyodu ve dedim ki hemen kızlara olduuu falım çıktı sonunda bende çıkan fal haberiyle geldim hatta Aylin gününü tutturdu diye haber vermeliyim dedim.Evet bunu dedim ve sonra etrafıma baktım kı rüyaymış saate baktım dedim ki kafayı yemişim ben kabul ediyorum hayırlı işler

kızlar venuse kitap falı attım nezaman gelir baktıranlar nolur lutfen bana cevap yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…