- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Aa nasil tersinimi ozelden yazarmisin sakincasi yoksaViviciğim Serkanda jübilemi yapmış bulunuyorum bir önceki falıyla alakasız şeyler söyledi enerji tutmadı yaniVivianLeigh
Ayni anda yazmisizViviciğim Serkanda jübilemi yapmış bulunuyorum bir önceki falıyla alakasız şeyler söyledi enerji tutmadı yaniVivianLeigh
Ay şaka gibi nasıl tam tersini söyler yaa...Ayni anda yazmisiz)
Hakkaten en sevmedigim seydir benimde secretcim fama bana boyle yapmisti sebebi nedir cozemedimAy şaka gibi nasıl tam tersini söyler yaa...
Tamamdır.Kemal'i beklerken Gonca Polatı yakaladım.Ona attım. Onuda bir deniyim diye:)Goruslerini bekliorum canim
Ay onuda merak ediuorum istiyorum bekliuorumTamamdır.Kemal'i beklerken Gonca Polatı yakaladım.Ona attım. Onuda bir deniyim diye:)
Gelince yazarım fallar
Vade değişti, daha önce bahsetmediği bir şeyin olduğunu benim sorum üzerinden söyledi ve ufak bir konuda da önceden söylediği bir şeyin tersini söyledi. Sorum olmasa ne söyleyecekti bilemedim boş bir faldı esasenAy şaka gibi nasıl tam tersini söyler yaa...
Yorulmus kendisi benceVade değişti, daha önce bahsetmediği bir şeyin olduğunu benim sorum üzerinden söyledi ve ufak bir konuda da önceden söylediği bir şeyin tersini söyledi. Sorum olmasa ne söyleyecekti bilemedim boş bir faldı esasen
Olabilir bence de sallapati geldi banaYorulmus kendisi bence
Viviciğim Serkanda jübilemi yapmış bulunuyorum bir önceki falıyla alakasız şeyler söyledi enerji tutmadı yaniVivianLeigh
Ya benim fallarımda daha olumsuz konuşan olmadığı için yorum yapamıyorum durumun kabullendiğim kısmı yeterince olumsuz zira:)) fakat tespitleri çok doğru bana göre bir de tesadüf mü bilemem ama yakın zaman için söylediği bir şeyi yaşamıştımBen daha once kemal devrime baktirdim demistim. Ama o deniz devrim mis karistirmisim. Bugun baktrdim da kemal devrime sen begeniyordun galiba. Sence pembeci mi yoksa olumsuz gordugu seyleri soyluyor mu?
Ben hic begenmemistimm... Ve yüzde yüz eminim gelecektenhaberlerr, fallarkralicesi ve gaiptensesler mi ne bunlar ayni kisilerr.. Hepsi banaaa aaayniii olumsuz fali atmislardi..kopyalw yapistir degil ama icerigi tam ayndiydi ve enteresan olan ilk basta olumluydular .. Tellweye zerre güvenim kalmadi.. Allahtanda sildim hesabimifallarkraliçesini pek beğenmedim. Hep bebeğim diyo. Falı kötü değil ama normal oo bilmiş etmiş diceyeceim bir fal değil.Açık açık sorularımı sormuştum yorum yapar gibi olmuş. Bilemedim.
Ya benim fallarımda daha olumsuz konuşan olmadığı için yorum yapamıyorum durumun kabullendiğim kısmı yeterince olumsuz zira:)) fakat tespitleri çok doğru bana göre bir de tesadüf mü bilemem ama yakın zaman için söylediği bir şeyi yaşamıştım
Ay ıcımın yağları eridi sekacıım olan senın 20 telene oldu tabı ama ben falcı olarak en cok senınle enerjilerimiz tuttugu ıcın begenmemene cok sevındımVade değişti, daha önce bahsetmediği bir şeyin olduğunu benim sorum üzerinden söyledi ve ufak bir konuda da önceden söylediği bir şeyin tersini söyledi. Sorum olmasa ne söyleyecekti bilemedim boş bir faldı esasen
Kızlar cevap verir misiniizAyy kızlar ben bu tellwede naazz ı bekleyemiycem daha fazla ,5 gündür bekliyorum dayanamayıp iptal edicem 15 tlye kahve kime atabilirim? Böyle sağlam bildiğiniz biri varsaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?