- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Birimize faydası olsun hiç değilse, tamamen uydurmaydı canım rahat olAy ıcımın yağları eridi sekacıım olan senın 20 telene oldu tabı ama ben falcı olarak en cok senınle enerjilerimiz tuttugu ıcın begenmemene cok sevındım
Kızlar cevap verir misiniiz
Canımm ben yeşilçingeneyi çok beğenmiştimAyy kızlar ben bu tellwede naazz ı bekleyemiycem daha fazla ,5 gündür bekliyorum dayanamayıp iptal edicem 15 tlye kahve kime atabilirim? Böyle sağlam bildiğiniz biri varsaaa
Ay kiyamam sana insallah tez vakitte gercek olurKızlar günaydınİtinayla kafayı yediğimi düşünüyorum.Sabah 6.30 da rüyamda benimkiyle barıştığımı gördüm acayip gerçek gibiydi bi anda uyandım yüzüm gülüyodu ve dedim ki hemen kızlara olduuu falım çıktı sonunda bende çıkan fal haberiyle geldim hatta Aylin gününü tutturdu diye haber vermeliyim dedim.Evet bunu dedim ve sonra etrafıma baktım kı rüyaymış saate baktım dedim ki kafayı yemişim ben kabul ediyorum hayırlı işler
Noldu ?? Cok ozel degilse ;( uzulmeMerhaba arkadaşlar ben de falı bırakıyorum bugün öğrendiklerim itibariyle
İlkay fama sema aylin kahinvanga emine nurbanu cemile ecem23 serkan gizemhatun cemile elif hanzade alev tansel sezgi candan asenat nora zeus kemal devrim.... Ve binnazdaki unuttuğum diğer kişiler
Hepsi olayla ilgili olumlu konuştu geçmişle alakalı veya anla
Özellikle sezgi elif ve asenat dan çok memnundjn an da tutuyor sanmıştım ama bugün öğrendim ki kimse bir şey tutturamamış
Tanıdığım adamın bambaşka biri olduğunu olayların bambaşka bir yüzü olduğunu öğrendim adam gittikçe küçüldü gözümde ona öyle bir kişiliği olduğu için acıdım kendime öyle biri için üzüldüğüm ve para saçtığım için kızdım ve tamamen soğudum artık kendisinden hiçbir duygu kalmadı diceğim o ki bunu bilen hiç kimse olmadı herkes aynı şeyi söyledi bu iddialı falcıların fakat olayın yakınından bile geçememişler. Diceğim o ki siz de böyle bir durum olabilir stres atıp moral bulmak için yine baktırın ama çok umudunuzu bağlamayın belki fallara bel bağlamasak hayatımıza devam edicez ama bize umut satıyorlar. Ben de falı bırakıyorum hepinize kolay gelsin dediğim gibi lütfen fala inanma falsız da kalma düşüncesinde baktırırsanız daha mutlu olursunuz,selametle ....
İnşallah canımAy kiyamam sana insallah tez vakitte gercek olur
Olumlumuydu canimArkadaşlarım gonca polata katina attım ve beğendim, detaylı ve güzeldi . Çıkan oldu mu goncaya baktırıp
Olumluydu canım ama kartları da ne hikmetse çok güzel seçmişim :) yakut ve sunit çıktı :)Olumlumuydu canim
Kız bir dur yerinde yine mi değiştin profil resmini:)Olumlumuydu canim
Rahat birak profil resmimiKız bir dur yerinde yine mi değiştin profil resmini:)
Bu arada bugün itibariyle Ester Kira'nın dediği birsey oldu. Şubatta baktrdgm falında "iletişiminiz...bu ay degil,önümüzdeki ay değil nisanda demişti. Bugün karsılastık,ben görmezden geldim ama o bayagı ısrarla seslenince döndüm,ki 6 senedir ilk kez böyle gördüm onu, konustuk,ara beni dedi......Ararmıyım bilmem,içimden de pek gelmiyor.
Sende buraya yazarsin kuzum serkana atmismiydin o ne demistiOlumluydu canım ama kartları da ne hikmetse çok güzel seçmişim :) yakut ve sunit çıktı :)
3 hafta verdi ve çok iddialı bi şekilde 3 hafta sonra iletişim kurucaksınız ve sen bana geliceksin dedi
kzılar alev tabsel size çıktımıOlumlumuydu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?