Binnaz Abla

Ay kiyamam sana insallah tez vakitte gercek olur

Noldu ?? Cok ozel degilse ;( uzulme

Selam bayanlar. Fal alem de Meryeme fal baktırmak istiyorum, burda methini okudum. Kahve falında mı yoksa katina da mı iddialı? Hangisine baktirsam karar veremedim de :) sizce?

Arkadaşlarım gonca polata katina attım ve beğendim, detaylı ve güzeldi . Çıkan oldu mu goncaya baktırıp

Olumlumuydu canim
Kız bir dur yerinde yine mi değiştin profil resmini:)

Bu arada bugün itibariyle Ester Kira'nın dediği birsey oldu. Şubatta baktrdgm falında "iletişiminiz...bu ay degil,önümüzdeki ay değil nisanda demişti. Bugün karsılastık,ben görmezden geldim ama o bayagı ısrarla seslenince döndüm,ki 6 senedir ilk kez böyle gördüm onu, konustuk,ara beni dedi......Ararmıyım bilmem,içimden de pek gelmiyor.

Rahat birak profil resmimi ) hayatimda degisiklik o recaa ederim )

Israrla seslendi demek ara diyecegi yerde kendi arasin ama olayiniz ne bilemedigim icin beni ara demesine sen ne diyorsun

Olumluydu canım ama kartları da ne hikmetse çok güzel seçmişim :) yakut ve sunit çıktı :)
3 hafta verdi ve çok iddialı bi şekilde 3 hafta sonra iletişim kurucaksınız ve sen bana geliceksin dedi
Sende buraya yazarsin kuzum serkana atmismiydin o ne demisti

Kizlar byv a bir falci gelmis medyumcemmi nedir aciklamasini okudum korktum biraz korkan gelmesin demis

İddiali canim baktirsam mi acaba asiri olumsuz yorumlar o zaman korkan gelmesin dedihine gore.

Yesilcingeneye fal atan cikan var mi kizlar ben once katina sonra tarot attim ortaydi ozellikle son attigim tarot begenen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…