Binnaz Abla

kızlar sizce siteden mi baktırsam telefondan mı ona göre falcı arıycam hangisi daha iyi sizce??? benim bir arkaadaşım çalışmıştı fal alemde bana hiç inandırıcı gelmiyo orası o yüzden kuraları falan varmış 300 kelimeyi doldurucaklar anlamasa bile yollamaarı lazım vesaire ne biliyim sanki telefondan daha iyi gibi geldi bana

ya da gidip baktırmak da mantıklı yüz yüze sonuçta dilediğin kadar soru sorabiliyosun. Var mı çok iyi biri hani verdiğin paraya değicek denebilicek biri

Bende gördüm bugün ya ona mi atsam dedim bi ara sonra kahinvangaya gönderdim
ya bu korkan gelmesin falan bence sırf ilgi çekmek için çok saçma geliyo bana. Korkma hiç yani canım çünkü hani öyle yazınca adam oraya insanlar sanıyolarki aaa ger.çekten biliyo hemen gidiyolar ona ama fos

ya bu korkan gelmesin falan bence sırf ilgi çekmek için çok saçma geliyo bana. Korkma hiç yani canım çünkü hani öyle yazınca adam oraya insanlar sanıyolarki aaa ger.çekten biliyo hemen gidiyolar ona ama fos
Baktirdinmi peki fosmi cidden

Baktirdinmi peki fosmi cidden
yok canım ben baktırmadım adamın günahını da almıym ama hani bu laflar için dedim ben reklam gibi yani. birçok falcı yazıyolar ya hani işte korkan gelmesin, gerçekten inanmayanlar gelsin vesaire gibi. bunlar baan çok saçma geliyo. Çünkü bak oraya yazdıkları seni ne denli etkilemiş gördün mü. Amaçları bence sırf bu etkiyi yaratmak. Ben az çok bu internet sitelerinin çalışma sistemlerini bildiğim için söylüyorum inanmayın diye benimde vardı bir tanıdığım bu sitelerden birinde çalışıyodu anlatıyodu hep yani inanın hepsi tutuyosa bile şansa tutuyo

Bende olumsuz etki yaratti ama hic baktirmak istemem kotu enerji hissettim canim dedigini anladim herkesin gunahini bende alamam mutlaka saibeli durumlar vardir ama bilenlerde oluyor

Senin calisan arkadasin kimdi bu sitelerde hepsinde mi calisti

Bende olumsuz etki yaratti ama hic baktirmak istemem kotu enerji hissettim canim dedigini anladim herkesin gunahini bende alamam mutlaka saibeli durumlar vardir ama bilenlerde oluyor

Ben bayadır bu fal işine sarmış durumdayım. İnan artık delirdim. Ama bir baktığıma da bir daha baktırmıyorum hani he yenilerini denemek istiyorum hemde zaten bileceğini biliyor bir dahaki gittiğinde onun üzerinden gidiyo diye. Şimdi bende ya yüz yüze ya da telefondan baktırıyorum. Arkadaşım anlattıktan sonra sitelere gerçekten hiç mi hiç güvenmiyorum

Senin calisan arkadasin kimdi bu sitelerde hepsinde mi calisti
falalem de çalıştı. Zaten oradaki kimsenin ismi gerçek ismi değil kimsenin de resmi kendi resmi değil. hepsi normal başvuru yapıyolar o şekilde giriyolar. Belli kuralları falan var. Minimum 300 kelime yazmak zorunda mesela sana cevap olarak. 12 saat içerisinde falını atmak zorunda vesaire

Rahat birak profil resmimi ) hayatimda degisiklik o recaa ederim )

Israrla seslendi demek ara diyecegi yerde kendi arasin ama olayiniz ne bilemedigim icin beni ara demesine sen ne diyorsun
Severim seni de,profil resmini de,hepside birbirinden güzeldi. Yanlız her seferinde "a,bu yeni üye!" diye şaşırıyorum:)

"Israrla seslendi demek ara diyecegi yerde kendi arasin"Katılıyorum şekerim hem de sonuna dekAma yarın bir kadl mesajı atarım

Kızlar tellwede kime atabilirim kahve yesilcingeneye atamıyorum 3 gün önce attıgım icin bi cevap yazarsanız sevınırım

Goncayı yazıcaktım da bugün iş aşırı yoğundu yazamadım.Sabah geldi falım tarot atmıştım.Ben çok beğendim çıkar mı bilemem tabi ama mantıklı şeyler dedikleri ve çoğuyla paralel. Ben zaten barışma etme durumları için atmıyorum fal. Kafam başka konularda karışık hem aşk hem iş ama hayatımda kimsede yok hani.

Arkadaşım anlattıktan sonra sitelere gerçekten hiç mi hiç güvenmiyorum

Öldürsen bizi daha iyiydiBurda hep şunu merak ettik;farklı ip veya misafir hesaptanda atsak ödeme yaptgmız cep no veya paypal hesabından kim oldgumuzu-fal gecmişimizi görebiliyormu falcılar.....

Yosa bizde gercek isim ve resimleri oldugunu biliyoruz

numaranı falan göremiyolar benim bildiğim ama bir sorarım arkadaşıma hiç o kadar detaylı sormamıştım

Ya kızlaaaar hadii bi cvp ltfeen :dd
Kelin ilacı olsa:) önce bir kendimize sürerdik:)

Tatlm ben Ester kirayı önerebilirm,ama tam çıktı demem için çok erken. Eskidende tellwe birkerebirin dedikleri çıkmıştı,aralıkta attgm fallar için o da uzun vade vermşti o da beklemede. Birde tellwe monaspeckle ki o da sık girmez.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…