Bende gördüm bugün ya ona mi atsam dedim bi ara sonra kahinvangaya gönderdimKizlar byv a bir falci gelmis medyumcemmi nedir aciklamasini okudum korktum biraz korkan gelmesin demis
ya bu korkan gelmesin falan bence sırf ilgi çekmek için çok saçma geliyo bana. Korkma hiç yani canım çünkü hani öyle yazınca adam oraya insanlar sanıyolarki aaa ger.çekten biliyo hemen gidiyolar ona ama fosBende gördüm bugün ya ona mi atsam dedim bi ara sonra kahinvangaya gönderdim
Ben urktum ama deneyen olursa yazarsa sevinirim merak ettimBende gördüm bugün ya ona mi atsam dedim bi ara sonra kahinvangaya gönderdim
Baktirdinmi peki fosmi ciddenya bu korkan gelmesin falan bence sırf ilgi çekmek için çok saçma geliyo bana. Korkma hiç yani canım çünkü hani öyle yazınca adam oraya insanlar sanıyolarki aaa ger.çekten biliyo hemen gidiyolar ona ama fos
yok canım ben baktırmadım adamın günahını da almıym ama hani bu laflar için dedim ben reklam gibi yani. birçok falcı yazıyolar ya hani işte korkan gelmesin, gerçekten inanmayanlar gelsin vesaire gibi. bunlar baan çok saçma geliyo. Çünkü bak oraya yazdıkları seni ne denli etkilemiş gördün mü. Amaçları bence sırf bu etkiyi yaratmak. Ben az çok bu internet sitelerinin çalışma sistemlerini bildiğim için söylüyorum inanmayın diye benimde vardı bir tanıdığım bu sitelerden birinde çalışıyodu anlatıyodu hep yani inanın hepsi tutuyosa bile şansa tutuyoBaktirdinmi peki fosmi cidden
Bende olumsuz etki yaratti ama hic baktirmak istemem kotu enerji hissettim canim dedigini anladimyok canım ben baktırmadım adamın günahını da almıym ama hani bu laflar için dedim ben reklam gibi yani. birçok falcı yazıyolar ya hani işte korkan gelmesin, gerçekten inanmayanlar gelsin vesaire gibi. bunlar baan çok saçma geliyo. Çünkü bak oraya yazdıkları seni ne denli etkilemiş gördün mü. Amaçları bence sırf bu etkiyi yaratmak. Ben az çok bu internet sitelerinin çalışma sistemlerini bildiğim için söylüyorum inanmayın diye benimde vardı bir tanıdığım bu sitelerden birinde çalışıyodu anlatıyodu hep yani inanın hepsi tutuyosa bile şansa tutuyo
Senin calisan arkadasin kimdi bu sitelerde hepsinde mi calistiyok canım ben baktırmadım adamın günahını da almıym ama hani bu laflar için dedim ben reklam gibi yani. birçok falcı yazıyolar ya hani işte korkan gelmesin, gerçekten inanmayanlar gelsin vesaire gibi. bunlar baan çok saçma geliyo. Çünkü bak oraya yazdıkları seni ne denli etkilemiş gördün mü. Amaçları bence sırf bu etkiyi yaratmak. Ben az çok bu internet sitelerinin çalışma sistemlerini bildiğim için söylüyorum inanmayın diye benimde vardı bir tanıdığım bu sitelerden birinde çalışıyodu anlatıyodu hep yani inanın hepsi tutuyosa bile şansa tutuyo
Bende olumsuz etki yaratti ama hic baktirmak istemem kotu enerji hissettim canim dedigini anladimherkesin gunahini bende alamam mutlaka saibeli durumlar vardir ama bilenlerde oluyor
falalem de çalıştı. Zaten oradaki kimsenin ismi gerçek ismi değil kimsenin de resmi kendi resmi değil. hepsi normal başvuru yapıyolar o şekilde giriyolar. Belli kuralları falan var. Minimum 300 kelime yazmak zorunda mesela sana cevap olarak. 12 saat içerisinde falını atmak zorunda vesaireSenin calisan arkadasin kimdi bu sitelerde hepsinde mi calisti
Severim seni de,profil resmini de,hepside birbirinden güzeldi. Yanlız her seferinde "a,bu yeni üye!" diye şaşırıyorumRahat birak profil resmimi) hayatimda degisiklik o recaa ederim )
Israrla seslendi demek ara diyecegi yerde kendi arasin ama olayiniz ne bilemedigim icin beni ara demesine sen ne diyorsun
Arkadaşım anlattıktan sonra sitelere gerçekten hiç mi hiç güvenmiyorum
numaranı falan göremiyolar benim bildiğim ama bir sorarım arkadaşıma hiç o kadar detaylı sormamıştımÖldürsen bizi daha iyiydiBurda hep şunu merak ettik;farklı ip veya misafir hesaptanda atsak ödeme yaptgmız cep no veya paypal hesabından kim oldgumuzu-fal gecmişimizi görebiliyormu falcılar.....
Yosa bizde gercek isim ve resimleri oldugunu biliyoruz
canım sen şu bhasettiğin adamın numarasını versende ben arasam olur mu acaba gördüm atıcam demişsin de atmadın daha bi de kaç dakika anlatıyo toplamdaYa kızlaaaar hadii bi cvp ltfeen :dd
Kelin ilacı olsa:) önce bir kendimize sürerdik:)Ya kızlaaaar hadii bi cvp ltfeen :dd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?