Binnaz Abla

deneme yapacağım ama krediler çok yüksek.daha önce tecrübe eden yada orda profillere yorum yazan da yok.
selenaya su mu baktırsam yoksa macakızına astral mı baktırsam karar veremedim.
su 30 astral 25 kredi.

ne yapsam:S

Canım tellwe gibi bi sitede bilemedimki yazık kredin boşa gitmesin.Astral hakkında zaten hiçbirimizin fikri yok,dğermi değmezmi ancak baktıran biri paylaşmalı ama sanırım öyle biride yok.Su krediside 30 oda abartı.Vallaha fikir vermek isterdim ama seni yanlış yönlendirmek istemem.Benim yüzümden kredin uçmasın.Hislerinle hareket et hangisi içinden geçiyosa ona at bence yada henüz kredi almadıysan hićbirine baktırma karar senin.

selena çok övülüyor burada.katinadan övülüyorsa su da daha nettir diye düşündüm.macakızı da çok övmüştü astrali ama sanki daha genel bilgiler veriyor gibi.tek bir konuya odaklanırsa ne kadar sağlıklı olur bilemedim.amacınıza ulaşmak için püf noktaları falan veririm diyor.onun da falı pek iyi değildi.o kafamı kurcalıyor. bi 25 kredim var telwede ama işte bilemedim.

Ya kizlar akil verin me yapayim en son ben evleniyorum yazdim adam hic cevap vermedi normalde kafayi yerdi uzerinden 2 hafta gecti tekrat arayimmmii yoksa bekleyimmiiiii ikisinide de bisey kaybetmiyorum()(

Nalana baktirdim begendim ama genelde gelecekle ilgili seyler dedigi icin zamanla anlayacagim buarada biri cikan fal var mi diye sormus bana rezzan ablanin dedikleri genelde cikiyor ayrica bilge ve melegin olmayacak dedigi seyde olmadi acelyaninda kismen cikti nesibeninde kismen cikti ama rezzan ve nesibenin durum analizinde nokta atislari cok oluyor ozetle bende en cok fali cikan rezzan abla

selena diyorum ben çok memnun kalmıştım katina yolladığım halde aşk dışında hani bir sürü bişeyi bilip yazmıştı şok olmuştum hatta.
tekrar baktırıcam bende bir ara ona:)

kıydım 25e astrale gönderiverdim.

medyumselenaya mı ? ben hiiiç beğenmedim onu falı iyi hoş da ya başka bir falcının ikinci üyeliği ya da eski fallarımıza yaptığımız yorumları inceliyor ben herkes okuyacak şekilde yazdığım / sorduğum herşeyi selenadan duydum ! hiç bilemeyeceği 3 şeyi bildi mesela ama bu 3 şey kirazenin falına karşılık sorduğum sorulardı !!! yani herkese açıktı! ne tesadüf ama ben bunu yüzüne vurduğumda bilince de yaranamıyoruz tadında laflar etti...

Son düzenleme:

Bilge zaten herkese olumsuz, sallayip tutturmus iste.

Melek i ben cidden begeniyorum.

Nalan ablanin komsu teyze stilini begenenlerden biri de benim, cidden fincani okuyor.

Son düzenleme:
Telwede unutulan bir isim var bence Rumii.Krediside 5.Hiç òyle atıp tutması yok.Kısa öz ve net falı var ,lafı dolandırmıyor.Krize girip mâkul fiyata fal baktırmak isteyenlere alcanzarca minik bi tavsiyedir.

Telwede unutulan bir isim var bence Rumii.Krediside 5.Hiç òyle atıp tutması yok.Kısa öz ve net falı var ,lafı dolandırmıyor.Krize girip mâkul fiyata fal baktırmak isteyenlere alcanzarca minik bi tavsiyedir.

Rumii yi ben begenmistim, gayet gercekci, anla ilgili guzel tespitler yapmis.

Gelecegi tabi ki sadece Allah bilir ama dedikleri pekala da olabilir.

Rehber i de ben begenmistim, bence o da Rumii stilin az ve oz. Rehber rune fali da bakiyor, o da enterasan bir fal cesidi.

Romanyali cingeneler supermis kizlar, fallara verdigimiz parayla ucak bileti alalim derim.........lakin o hatunlar ingilizce bilmez, biz onlari anlamayiz nasil olacak, cevirmen de mi goturcez Ben Macaristan a gittigimde cingenelere gitmek istedim ama cevirmenlige gonullu kimse cikmamisti

Son düzenleme:
kizlar falalem'de paket satın almak mı gerekiyor yoksa tek fal da ödeyebiliyor muyuz?

rezzan'a katina attım bakalım. kahve atacaktım ama kahvemi bitirip fotoğraf çekmek zor olur diye düşündüm.
umarım bilebilir, ilk sefer çok iyi değildi.

Tabi ya ben diyorum Romanya ya gidelim.En kötüsü yüzde 80 biliyomuş.Bu ne demek biliyomusunuz?Fal sepetinin tellwenin falalemin binnaz ablanın 5000 kere çarpılıp 100000 kere toplanması demek.Bu arada Rumii nin bana dediği bişeyde çıktı.Sorduğum zaman dilimi içinde bu olamaz dedi gerçektende olmadı ve o süre doldu.

rezzan'a katina attım bakalım. kahve atacaktım ama kahvemi bitirip fotoğraf çekmek zor olur diye düşündüm.
umarım bilebilir, ilk sefer çok iyi değildi.
Kahve resmi banada zor geliyo.Rezzan ablaya daha önce baktırdınmı yoksa bu ilkmi?

Kahve resmi banada zor geliyo.Rezzan ablaya daha önce baktırdınmı yoksa bu ilkmi?

diğer sitedeyken baktırmıştım ve bana pek de tutmamıştı. isim falan vermişti, harf vs. onların hepsi alakasızdı. ama trick bir iki nokta vardı. herkes çok övüyor diye bir şans daha deneyeyim dedim.

bir de benim önceki durum olumlu bitti.

yani olumlama yapan falcılar bile tutturmuş oldu. rezzan da sonunda olacak diyordu. oldu yani.

Uzakta simdi .......bakalim bana da uzun vadeli bir seyler demis. Bana yorumu biraz yuzelysel gelmisti, belki de gercek sandigim kadar derin degildir, onun dedigi kadar acik seciktir

Vallahi gidelim Romanya'ya....bu Ankara'dakiler de , onlinelar da beni hayattan soguttu.

Soyle cilginca bir fikrim var: Romanya'da yasayan kk cilardan rica edelim, bizim icin baktirsinlar

Son düzenleme:

Rezzan ablanın falı bi bana çıkmaz zannediyordum.Dediğin gibi detaylarda falan bende bilemedi gidişatı.Ama senin en azından sonucu bilmiş bende onuda bilemedi vay halime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…