Canım tellwe gibi bi sitede bilemedimki yazık kredin boşa gitmesin.Astral hakkında zaten hiçbirimizin fikri yok,dğermi değmezmi ancak baktıran biri paylaşmalı ama sanırım öyle biride yok.Su krediside 30 oda abartı.Vallaha fikir vermek isterdim ama seni yanlış yönlendirmek istemem.Benim yüzümden kredin uçmasın.Hislerinle hareket et hangisi içinden geçiyosa ona at bence yada henüz kredi almadıysan hićbirine baktırma karar senin.deneme yapacağım ama krediler çok yüksek.daha önce tecrübe eden yada orda profillere yorum yazan da yok.
selenaya su mu baktırsam yoksa macakızına astral mı baktırsam karar veremedim.
su 30 astral 25 kredi.
ne yapsam:S
selena çok övülüyor burada.katinadan övülüyorsa su da daha nettir diye düşündüm.macakızı da çok övmüştü astrali ama sanki daha genel bilgiler veriyor gibi.tek bir konuya odaklanırsa ne kadar sağlıklı olur bilemedim.amacınıza ulaşmak için püf noktaları falan veririm diyor.onun da falı pek iyi değildi.o kafamı kurcalıyor. bi 25 kredim var telwede ama işte bilemedim.
kıydım 25e astrale gönderiverdim.
Nalana baktirdim begendim ama genelde gelecekle ilgili seyler dedigi icin zamanla anlayacagim buarada biri cikan fal var mi diye sormus bana rezzan ablanin dedikleri genelde cikiyor ayrica bilge ve melegin olmayacak dedigi seyde olmadi acelyaninda kismen cikti nesibeninde kismen cikti ama rezzan ve nesibenin durum analizinde nokta atislari cok oluyor ozetle bende en cok fali cikan rezzan abla
Merakla sonucu bekliyoruz.kıydım 25e astrale gönderiverdim.
Telwede unutulan bir isim var bence Rumii.Krediside 5.Hiç òyle atıp tutması yok.Kısa öz ve net falı var ,lafı dolandırmıyor.Krize girip mâkul fiyata fal baktırmak isteyenlere alcanzarca minik bi tavsiyedir.
Tabi ya ben diyorum Romanya ya gidelim.En kötüsü yüzde 80 biliyomuş.Bu ne demek biliyomusunuz?Fal sepetinin tellwenin falalemin binnaz ablanın 5000 kere çarpılıp 100000 kere toplanması demek.Bu arada Rumii nin bana dediği bişeyde çıktı.Sorduğum zaman dilimi içinde bu olamaz dedi gerçektende olmadı ve o süre doldu.Rumii yi ben begenmistim, gayet gercekci, anla ilgili guzel tespitler yapmis.
Gelecegi tabi ki sadece Allah bilir ama dedikleri pekala da olabilir.
Rehber i de ben begenmistim, bence o da Rumii stilin az ve oz. Rehber rune fali da bakiyor, o da enterasan bir fal cesidi.
Romanyali cingeneler supermis kizlar, fallara verdigimiz parayla ucak bileti alalim derim.........lakin o hatunlar ingilizce bilmez, biz onlari anlamayiz nasil olacak, cevirmen de mi goturcezBen Macaristan a gittigimde cingenelere gitmek istedim ama cevirmenlige gonullu kimse cikmamisti
Tabiki tek fal gönderebilirsin pakete gerek yok.kizlar falalem'de paket satın almak mı gerekiyor yoksa tek fal da ödeyebiliyor muyuz?
Kahve resmi banada zor geliyo.Rezzan ablaya daha önce baktırdınmı yoksa bu ilkmi?rezzan'a katina attım bakalım. kahve atacaktım ama kahvemi bitirip fotoğraf çekmek zor olur diye düşündüm.
umarım bilebilir, ilk sefer çok iyi değildi.
Kahve resmi banada zor geliyo.Rezzan ablaya daha önce baktırdınmı yoksa bu ilkmi?
Tabi ya ben diyorum Romanya ya gidelim.En kötüsü yüzde 80 biliyomuş.Bu ne demek biliyomusunuz?Fal sepetinin tellwenin falalemin binnaz ablanın 5000 kere çarpılıp 100000 kere toplanması demek.Bu arada Rumii nin bana dediği bişeyde çıktı.Sorduğum zaman dilimi içinde bu olamaz dedi gerçektende olmadı ve o süre doldu.
diğer sitedeyken baktırmıştım ve bana pek de tutmamıştı. isim falan vermişti, harf vs. onların hepsi alakasızdı. ama trick bir iki nokta vardı. herkes çok övüyor diye bir şans daha deneyeyim dedim.
bir de benim önceki durum olumlu bitti.
yani olumlama yapan falcılar bile tutturmuş oldu. rezzan da sonunda olacak diyordu. oldu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?