Ben beğenmiştim Canım.Mantıklı ve güzel tespitleri vardı.Selin imerle ilgili yorum yapabilicek yok mu((((
Selin imerle ilgili yorum yapabilicek yok mu((((
SandalciSandalci kendisi pek begenilmez, bana olumlu olmasina ragmen.. Begenmedim..
Birlikte yıllarınız geçmişse bence dediğiniz gibi; isterseniz daha fazla alaylı bi şekilde arkasından konuşmadan;takdiri danışanlarına bırakın.kimi 40 yılda olur kimi 4 yılda.isteyende beğenir isteyen tercih etmez ama bu şekildede aşşağılarcasına arkadan eleştirmek hiç sevmediğim bi durum.kendisini örnek verdiğime pişman oldumSormaaa yaaa Dinçer'de bu işi yapıyorsa bende medyum falan olurum heralde :))))
Ben hiç beğenmemiştim hatta dalga geçmiştim sen beğenince yorum yapamadımSelin imerle ilgili yorum yapabilicek yok mu((((
Okurken cok mantikli ama sonrasinda cikmayan fallar maalesefBen hiç beğenmemiştim hatta dalga geçmiştim sen beğenince yorum yapamadım
Ya okurken de mantıklı değildi açıköası Viviciğim sandal falan biliyorsun işteOkurken cok mantikli ama sonrasinda cikmayan fallar maalesef
Canim benim zamanimda sandalci degildi baya mantikliydiYa okurken de mantıklı değildi açıköası Viviciğim sandal falan biliyorsun işte
Bu işler çok derin bilgi ister emek ister öyle ha denilince astrolog olunmaz . Ticari yönünü görüp olayı farklı boyuta çekme durumu söz konusu olabilir diye uyarıydı. Bu aşağılama değil burada bir uyarı. Kendisini tanıdığım içinde komik geldi.burada bile fal baktırırken birçok eleştiri yapabilir ama emek hırsızı biri olduğunu farkettiğimiZdede uyarı yapıyoruz . Eleştiri her zman yapılabilir bu arada. Çok normal.Birlikte yıllarınız geçmişse bence dediğiniz gibi; isterseniz daha fazla alaylı bi şekilde arkasından konuşmadan;takdiri danışanlarına bırakın.kimi 40 yılda olur kimi 4 yılda.isteyende beğenir isteyen tercih etmez ama bu şekildede aşşağılarcasına arkadan eleştirmek hiç sevmediğim bi durum.kendisini örnek verdiğime pişman oldum
Ay Ozaman tamam içim rahatladıAylin kart anlamlarindan bakmaz canim ondan farklidir
Anıl Can yılbaşında Putinle Erdoğanın yıldız haritasını inceledim Türk-Rus ilişkileri şöyle böyle olacak diye anlatırken sunucu Putinin burcunu sordu adam bilemediBen bundan sonra anıl canı takip edicem astroloji de.2 gündür tv çalkalanıyo valla Adamın çıkan tahminleriyleYarında sabah kanal d renkli sayfalardaymış
Ama Dinçer Güneri bende beğenip takip ediyorum.Bana Zaman Zaman da olsa uyan yorumları oluyo. Bide iremsuyu takip ediyorum o günlük burç yorumlarında saat saat yazıyo
slm cnm alev tansel sana cıktımı ince sazım
Hoşgeldin İncesazım:) Özlemiştik sesini:)Çıkmadı canım epey eskiden atmıştım
slm cnmHerkeslere günaydın... Hayırlı Cumalar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?