Binnaz Abla

Sormaaa yaaa Dinçer'de bu işi yapıyorsa bende medyum falan olurum heralde :))))
Birlikte yıllarınız geçmişse bence dediğiniz gibi; isterseniz daha fazla alaylı bi şekilde arkasından konuşmadan;takdiri danışanlarına bırakın.kimi 40 yılda olur kimi 4 yılda.isteyende beğenir isteyen tercih etmez ama bu şekildede aşşağılarcasına arkadan eleştirmek hiç sevmediğim bi durum.kendisini örnek verdiğime pişman oldum

Ya okurken de mantıklı değildi açıköası Viviciğim sandal falan biliyorsun işte
Canim benim zamanimda sandalci degildi baya mantikliydi detaylandirilmis fal olunca sanki ikna edici oluyor o tarzdi ama hic hic cikmadi

Bu işler çok derin bilgi ister emek ister öyle ha denilince astrolog olunmaz . Ticari yönünü görüp olayı farklı boyuta çekme durumu söz konusu olabilir diye uyarıydı. Bu aşağılama değil burada bir uyarı. Kendisini tanıdığım içinde komik geldi.burada bile fal baktırırken birçok eleştiri yapabilir ama emek hırsızı biri olduğunu farkettiğimiZdede uyarı yapıyoruz . Eleştiri her zman yapılabilir bu arada. Çok normal.

Bir kaç kişiye cıkmış sanırım, mesela cherry e . Ve baska cıkanlarda vardı bir de onu denemeden eksik kalmıyim dedim ve kapadım defteri

Ben bundan sonra anıl canı takip edicem astroloji de.2 gündür tv çalkalanıyo valla Adamın çıkan tahminleriyle Yarında sabah kanal d renkli sayfalardaymış

Ama Dinçer Güneri bende beğenip takip ediyorum.Bana Zaman Zaman da olsa uyan yorumları oluyo. Bide iremsuyu takip ediyorum o günlük burç yorumlarında saat saat yazıyo

Anıl Can yılbaşında Putinle Erdoğanın yıldız haritasını inceledim Türk-Rus ilişkileri şöyle böyle olacak diye anlatırken sunucu Putinin burcunu sordu adam bilemedi

Kızlar Merhaba. Şimdiye kadar bütün fallar bana olumluydu. Sezgi candan selin imer aylin serkan fama nurbanu selena geysu derin vs. Durum çok imkansız gibi geliyor bana ipler tamamen koptu gibi geliyor. Sezgi aylin fama serkan nurbanu hepsi 2017 de evlilik demesine rağmen. Ama en çok sezgiyi beğendim. Hepsi çok iyi analiz etti ama en çok o etkiledi. Sezgi fama selin imer serkan özellikle nisanin son haftası istediğimin olacağını söylediler. Sizede böyle zaman verenler oldu mu. Verdilerse çıktı mi zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…