Binnaz Abla

kzılar cok merak ettiğim bişey sorucam ya anlamıyorum bazı fallar tarihi ile çıkıyo bzı kişilere bazılarımıza cıkmıyo anlamıyorum eeger falcı biliyosa herkesinkini bilmesi gerekmezmi tşkkürler cevaplarınız beklıyorum cicişlerim

Astroloji ile ilgili biri olarak Dinçer'i eleştirebilecek durumdayım. Dinçer sığ bilgisini çok iyi yayıyor. Cesaretini takdir ediyorum. Bu kadar bilgiyle bu kadar tanınır olmak gerçekten başarı. Atıyorum, Uranüs Mars karesi görüyor uçak düşecek diyor, e denk geliyor düşüyor vayyyy Dinçer bildi. Ya arkadaşım bu kare yokken uçak düşmüyor mu ? Tüm astrolog(!) aylık yorumlarında bir deprem ihtimali yazar. Bir yerden deprem haberi gelir, deprem olur vayyyy ben yazmıştım. He canım he... Dünyada HERGÜN mutlaka deprem oluyor, gir eartquake.com sitesine dünyada her gün olan depremleri anlık gör.

Açıkçası hiç ciddiye almıyorum.

Ha, Hakan Kırkoğlu 2010 yılında Türkiye'nin güney sınırında savaş tehlikesi, Suriye'de büyük problem diye yazmıştı, o günlerde hava gayetttt güzeldi, kimsenin aklına gelmezdi. Bu öngörüye şapka çıkartırım.

Hatırlayamadıklatımda var da. Bu son baktırdıgım ve ilk kez baktırdıgım sezgı kemal hülya nisan sonu dediler

Astroloji bilgim yok ama Dinçer Günerle ilgili aynı şeyleri düşünüyorum. Mesela ülkemizde maalesef sürekli tecavüz olayları oluyor zaten Dinçer Güner Akrep burcundaki bir gezegen olayına bağlayıp ben demiştim diyor cidden ilginç.

Günaydın kızlar,

Fal baktırmayacağım demiştim ama cliviaxx ve dennis'e baktırdım. Epey etkilediler. Gelecek kesin onların da patlayacak ama baya baya iyiydiler. Eski falları okudum da yakın gelecek konusunda Derin2013 iyiymiş sadece. Mesela,
Ekim sonlarına doğru bir olay olmuştu hem Sevgi Duman hem de Derin2013 aynı harfleri vererek bu kişi aranızın düzelmesinde olumlu etki edecek demişlerdi. Evet o harflerde bi arkadaşım aramızın düzelmesi için hamle yapmıştı ve ayrıldığım kişi de bu arkadaşıma 2 kez beni sevdiğine dair mesaj atmıştı ama ne derin'in ne de sevgi'nin dediği oldu bir birleşme yaşanmadı. Yine derin'e son olaydan bir kaç gün önce fal atmıştım 5'li rakamlarda 5 hafta ya da 5.ayda bir hesaplaşma olacak dedi verdiği tarifte değil bir kaç gün sonra o dediği hesaplaşma yaşandı. Sanırım çok yakın tarihi tutturuyor derin2013. Cliviaxx'a başka baktıran var mı?

derin nerde cnm

Yönlendirmek istemiyorum. Fallar pek çıkmıyor. Derin ucuz da değil 35 tl. Beğenimi söyledim sadece sonuç çıkmıyor sadece yakın tarihte olacakları biliyor sanırım dedim. Şimdi benim yönlendirmemle gider baktırır beğenmezsen üzülürüm. Burda bi kaç kişiyi tavsiye ettim, arkadaşlar beğenmedi ve üzerimde vebal hissettim, üzüldüm. Tellwe'de Derin2013.

canim astrolojiyle ilgileniiyoruuuuuumu dedin sen ... 7. ev evlenicegin kisi oldugu doogrumu yani ordaki gezegenler..? mesela benim 7. evim ikizlerde.. orda günes ve merkür var.. yani evlenicegim kisi konuskan caliskan fln oldugu anlamina mi geliyor yoksa oo özeliklerde biri bana uygun oldugu anlamina mi geliyor .. ve karsi taraf.. 7. evi yengecde, mars var.. bu kötü bi yerlesim mi? yani mars savasci bi gezegen sonucta evlilik kavgali sorunlu olucagi anlamina mi geliyor.. ama burda da yengecde yerlesimi olmasi yinede uyum saglanir anlami fln gibi mi olyuo sence

kzılar bende nisanin 15-16 sını beklıyorum alev tansel verdi çıkarsa size yazıcm

Balım, ikinizin de tam bilgilerini (tarih-saat-yer) özelden yazarsan bakayım. Yalnız bu çok vakit alıyor, tüm haritaya bakmak lazım (bazen çok bariz oluyor o zaman daha kolay tabii). İlk fırsatta sorduklarını cevaplayayım

Kızlar byv de ılkay da hep 8 kişi 10 kişi sırada . yavaş baktığından mi böyle yoksa millet kuyruk mu oluyor :) bir ben mi elektrik alamadim yahu kadından

Kızlar byv de ılkay da hep 8 kişi 10 kişi sırada . yavaş baktığından mi böyle yoksa millet kuyruk mu oluyor :) bir ben mi elektrik alamadim yahu kadından
dün akşam bende ilkaya baktırıcaktım baktım sıra var Fama ya attım. o kadar kişiye baktırdım ilk defa fama bildi.anı güzel bildi.ayrılığımızı gördü.dönücek dedi.tarih verdi bakalım beklemede.
ama beğendim fama yı baktırmadıysan deneyebilirsin.

Fama ya bi ara çok attım daha geçen gün baktırdınız yine atmışsınız demiş en son utanıyorum artık beklemeye geçtim onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…