Binnaz Abla

Oner doser nasildir bir arkadasim ondan yorum almisti bildigini soylemisti bir arkadasimda ogrencisinden yorum almis acicasi ben bile o yorumu yapardim

Kızlar merakıma yenilip Dennise fal attım bence bu adam olumsuz konuşmak için konuşuyor tek nokta atışı yok soru bile sormayacağım
hadi ya bana son falı olumlu olumsuz yerlerıde soylemıstı uzuldum senın adına bos yere olmuş

ona atmadığıma pişmanım açıkçası madem para vericektim onu deneseydim bari:))
ben her an gonderebılırım kartları secıp secıp bırakıyorum :) dennıs bana cıkmıstı canım madem olumsuz sana umarım cıkmaz sanada ama soru kısmında soyle bence sıkayetını

Anıl Can yılbaşında Putinle Erdoğanın yıldız haritasını inceledim Türk-Rus ilişkileri şöyle böyle olacak diye anlatırken sunucu Putinin burcunu sordu adam bilemedi
) terazi benim bildigim ama akrep gibi bence putin

Kızlar merakıma yenilip Dennise fal attım bence bu adam olumsuz konuşmak için konuşuyor tek nokta atışı yok soru bile sormayacağım

al bendende okadar.. benimde gecmisim ve anlikla ilgili bir iki sey söylemis okadar.. ve birinci fali olumluydu.. sora iki ay sora tekrar yolladim, ve okadar olumsuz konusmuski.. bende soru kisminda hayirdir dedim birinci falda olumluydun noldu simdi.... oda yazmis.... ooo anki durum olumluymus simdi olumsuzmus.. ne sacma

Oner doser nasildir bir arkadasim ondan yorum almisti bildigini soylemisti bir arkadasimda ogrencisinden yorum almis acicasi ben bile o yorumu yapardim

Öner Döşer, bu işi aşkla yapan biridir. Hakikaten gününün 2/3 si astrolojiyle geçen bir adam. Dürüstlüğe de çok önem veriyor. Bu sene "Danışmanlık Etiği" diye bir ders koymuş, bu olmadan mezun etmiyor. Yani öngörüler nasıl aktarılmalı, bu işin ahlakı nedir, insanları sakın manüple etmeyin diye anlatıyor. Ama tabii sonuçta her sene sanırım 20 civarında mezun veriyor... Sen ne verirsen ver, karşındakinin aldığı kadar...

Astrolog olarak üstattır... Robert Zoller'den eğitim almış, bu işi hakkıyla yapmaya çalışan biri...

dastar
Canım ben pek olumsuz yorum almam hatta ısrarla sordum hadicanimsendee ye sence olumsuz diye yanlı mı davranıyorum? diye ama cidden bildiği bir şey yok. Mesela biz ayrı şehirlerde yaşadığımız için hiç ortak çevremiz yok ama çevresindekiler senin hakkında olumsuz konuşmuş ondan etkilenmiş falan dedi saçma

Iade al bence demekki adam olumsuz olunca daha inandirici olacagini dusunuyor
Ben de artık olumsuz tavrının inandırıcı olmak kaygısıyla olduğunu düşünüyorum. Fal sepetinde iade var mı bilmiyorym mail attım ama cidden hayatımda baktırdığım en alakasız fallardan biriydi

canim bendede inandirici gelmedi.. cünkü hani söyle böyle olmuss gecmisde ayriliniz bu yüzden felan hic bisey yok... sirf karmakarisik cümlesini felan söylemis.. ki zaten sorudan anlasiliyo karmasik oldugu.. herkese uyabilicek seyler.. sora hani konu üzerindede durmamis.. bana unut demis.. baskasi olucak senin hayatina ve iki ay vermis..kendimi biliyorum ve baska bisey zaten baslamicam.. iki ay ne ya.. ve birinci falinda tam tersini söylemis.. ve bana böyle u dönüs yorum yapan yorumcular inandirici gelmiyo..ve birinci fali olumluydu diye degil ama orda en azindan daha mantikli felan konusmusdu..ve ikinci fali 5 dk.. öksürmeli ve ses kalitesi berbat.. neyse yinede 5 puani verdim.. kimsenin hakini yemek istemem.. belki de cikar.......

Geçen gün konuşuldu burada dennis hatta ben de hiç çekmediğini söylemiştim VivianLeigh 'a. Sorsan atma derdim biliyorsun hiç mi hiç cezbetmedi nitekim sonuçtan da memnun kalmadık ah bu falseverlik başa bela

Ne bi tespit ne bi isabet, çöp=/

Bana Dennis sağlam bakmış o yüzden tanıdık biri mi diye şimdi meraktayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…