hadii yaaa Famaya bakın heleee:):):)Fama ya bi ara çok attım daha geçen gün bıktırdınız yine atmışsınız demiş en sonutanıyorum artık beklemeye geçtim onda
Oner doser nasildir bir arkadasim ondan yorum almisti bildigini soylemisti bir arkadasimda ogrencisinden yorum almis acicasi ben bile o yorumu yapardimAstroloji ile ilgili biri olarak Dinçer'i eleştirebilecek durumdayım. Dinçer sığ bilgisini çok iyi yayıyor. Cesaretini takdir ediyorum. Bu kadar bilgiyle bu kadar tanınır olmak gerçekten başarı. Atıyorum, Uranüs Mars karesi görüyor uçak düşecek diyor, e denk geliyor düşüyor vayyyy Dinçer bildi. Ya arkadaşım bu kare yokken uçak düşmüyor mu ? Tüm astrolog(!) aylık yorumlarında bir deprem ihtimali yazar. Bir yerden deprem haberi gelir, deprem olur vayyyy ben yazmıştım. He canım he... Dünyada HERGÜN mutlaka deprem oluyor, gir eartquake.com sitesine dünyada her gün olan depremleri anlık gör.
Açıkçası hiç ciddiye almıyorum.
Ha, Hakan Kırkoğlu 2010 yılında Türkiye'nin güney sınırında savaş tehlikesi, Suriye'de büyük problem diye yazmıştı, o günlerde hava gayetttt güzeldi, kimsenin aklına gelmezdi. Bu öngörüye şapka çıkartırım.
Bende alamadim hatta gorunce sasiriyorumKızlar byv de ılkay da hep 8 kişi 10 kişi sırada. yavaş baktığından mi böyle yoksa millet kuyruk mu oluyor :) bir ben mi elektrik alamadim yahu kadından
hadi ya bana son falı olumlu olumsuz yerlerıde soylemıstı uzuldum senın adına bos yere olmuşKızlar merakıma yenilip Dennise fal attım bence bu adam olumsuz konuşmak için konuşuyor tek nokta atışı yok soru bile sormayacağım
ona atmadığıma pişmanım açıkçası madem para vericektim onu deneseydim bari:))merakıma yenik düşüp her an byv medyum cem e tarot atabılırım ..
ben her an gonderebılırım kartları secıp secıp bırakıyorum :) dennıs bana cıkmıstı canım madem olumsuz sana umarım cıkmaz sanada ama soru kısmında soyle bence sıkayetınıona atmadığıma pişmanım açıkçası madem para vericektim onu deneseydim bari:))
Anıl Can yılbaşında Putinle Erdoğanın yıldız haritasını inceledim Türk-Rus ilişkileri şöyle böyle olacak diye anlatırken sunucu Putinin burcunu sordu adam bilemedi
Atarsan haberim olsunona atmadığıma pişmanım açıkçası madem para vericektim onu deneseydim bari:))
Iade al bence demekki adam olumsuz olunca daha inandirici olacagini dusunuyorKızlar merakıma yenilip Dennise fal attım bence bu adam olumsuz konuşmak için konuşuyor tek nokta atışı yok soru bile sormayacağım
Kızlar merakıma yenilip Dennise fal attım bence bu adam olumsuz konuşmak için konuşuyor tek nokta atışı yok soru bile sormayacağım
Oner doser nasildir bir arkadasim ondan yorum almisti bildigini soylemisti bir arkadasimda ogrencisinden yorum almis acicasi ben bile o yorumu yapardim
Canım ben pek olumsuz yorum almam hatta ısrarla sordumal bendende okadar.. benimde gecmisim ve anlikla ilgili bir iki sey söylemis okadar.. ve birinci fali olumluydu.. sora iki ay sora tekrar yolladim, ve okadar olumsuz konusmuski.. bende soru kisminda hayirdir dedim birinci falda olumluydun noldu simdi.... oda yazmis.... ooo anki durum olumluymus simdi olumsuzmus.. ne sacma
eğer atarsan yorumunu ilett cnm bende merak ettim.merakıma yenik düşüp her an byv medyum cem e tarot atabılırım ..
Ben de artık olumsuz tavrının inandırıcı olmak kaygısıyla olduğunu düşünüyorum. Fal sepetinde iade var mı bilmiyorym mail attım ama cidden hayatımda baktırdığım en alakasız fallardan biriydiIade al bence demekki adam olumsuz olunca daha inandirici olacagini dusunuyor
dastar
Canım ben pek olumsuz yorum almam hatta ısrarla sordumhadicanimsendee ye sence olumsuz diye yanlı mı davranıyorum? diye ama cidden bildiği bir şey yok. Mesela biz ayrı şehirlerde yaşadığımız için hiç ortak çevremiz yok ama çevresindekiler senin hakkında olumsuz konuşmuş ondan etkilenmiş falan dedi saçma
dastar
Canım ben pek olumsuz yorum almam hatta ısrarla sordumhadicanimsendee ye sence olumsuz diye yanlı mı davranıyorum? diye ama cidden bildiği bir şey yok. Mesela biz ayrı şehirlerde yaşadığımız için hiç ortak çevremiz yok ama çevresindekiler senin hakkında olumsuz konuşmuş ondan etkilenmiş falan dedi saçma
Canım sana da dediğim gibi enerji meselesi devreye giriyor bir de adamın enerji durumu da önemliBana Dennis sağlam bakmış o yüzden tanıdık biri mi diye şimdi meraktayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?