- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Bana Dennis sağlam bakmış o yüzden tanıdık biri mi diye şimdi meraktayım.
Enerji meselesi de olabilir eğer sen beğendiysen. Sonuçta mesela biz Fama'yı çok beğenmiştik sen beğenmemize çok şaşıırmıştın. Enerji giriyor olabilir devreye. Ben baktırmadım da @seka01 nın falı dinleyince neden cezbetmediği daha çok oturdu kafamda=)
Selam canimm nerelerdesin ozledik seniGeçen gün konuşuldu burada dennis hatta ben de hiç çekmediğini söylemiştimVivianLeigh 'a. Sorsan atma derdim biliyorsun hiç mi hiç cezbetmedi nitekim sonuçtan da memnun kalmadık ah bu falseverlik başa bela
Ne bi tespit ne bi isabet, çöp=/
Seansi biraz pahali okulu oldugunu duymustum ,.boyle tutku ile isini yapanlari cok seviuorum ben @bilhassa sagol bitanem aciklaman icinÖner Döşer, bu işi aşkla yapan biridir. Hakikaten gününün 2/3 si astrolojiyle geçen bir adam. Dürüstlüğe de çok önem veriyor. Bu sene "Danışmanlık Etiği" diye bir ders koymuş, bu olmadan mezun etmiyor. Yani öngörüler nasıl aktarılmalı, bu işin ahlakı nedir, insanları sakın manüple etmeyin diye anlatıyor. Ama tabii sonuçta her sene sanırım 20 civarında mezun veriyor... Sen ne verirsen ver, karşındakinin aldığı kadar...
Astrolog olarak üstattır... Robert Zoller'den eğitim almış, bu işi hakkıyla yapmaya çalışan biri...
Ben ses kaydinda oksuren,tiksiran insan hic sevmiuorum cok saygisiz geliyor gecen isim vermeyecegim bir sesli fal geldi kadin evde ev isi yapiyor elinde bez toz filan aliyordu yada evden cikacak hazirlik yapiyordu asiri sinir oldum asla da atmam bir dahacanim bendede inandirici gelmedi.. cünkü hani söyle böyle olmuss gecmisde ayriliniz bu yüzden felan hic bisey yok... sirf karmakarisik cümlesini felan söylemis.. ki zaten sorudan anlasiliyo karmasik oldugu.. herkese uyabilicek seyler.. sora hani konu üzerindede durmamis.. bana unut demis.. baskasi olucak senin hayatina ve iki ay vermis..kendimi biliyorum ve baska bisey zaten baslamicam.. iki ay ne ya.. ve birinci falinda tam tersini söylemis.. ve bana böyle u dönüs yorum yapan yorumcular inandirici gelmiyo..ve birinci fali olumluydu diye degil ama orda en azindan daha mantikli felan konusmusdu..ve ikinci fali 5 dk.. öksürmeli ve ses kalitesi berbat.. neyse yinede 5 puani verdim.. kimsenin hakini yemek istemem.. belki de cikar.......
Ya salak sacma aciklamalar fal dedigin iki ayda degismez bu sekilde konusan falcilarada fallarina da inanmiyorum ben !degisecekse her dakika degisir bu fal anlamsizal bendende okadar.. benimde gecmisim ve anlikla ilgili bir iki sey söylemis okadar.. ve birinci fali olumluydu.. sora iki ay sora tekrar yolladim, ve okadar olumsuz konusmuski.. bende soru kisminda hayirdir dedim birinci falda olumluydun noldu simdi.... oda yazmis.... ooo anki durum olumluymus simdi olumsuzmus.. ne sacma
Mail'ine haber verdir canım.Genelde gece 2.30 da giriyokızlarr bu sezgiyi nasıl yakalıcam ben.
sürekli meşgul yada fal almıyor.
bu konuda pratik bir yöntem geliştiren var mı:)
Burdan 2 arkadaşım bana dennis i çok övdüğü için atmıştım olumlu değildi mevcut durumla ilgili ama epey iyi bilmişti. Geçmişi sağlam bilmiş yani. Fama'nın da son falı bana tutarlıydı aslında ama 7 aydır bir kaç kez attım fama'ya hiç çıkan olmadı. Bi de geçmişimle ilgili çok bişey söylemedi. O yüzden fama'ya da tam ısınamadım. Üf gerçi hiç biri geleceği tutturamıyor banaCliviaxx da çok fena baktı bana. Sezgi anda harika ötesi ama o da pembeye bağlıyor eminim. Ay bilemedim :)
Selam canimm nerelerdesin ozledik senihadicanimsendee
Bende canim kosturmam gereken seyler kafa dolulugu vardi bahar yorgunlugu bende var sanirim biraz..Sağol şekercim bi iki gündür uyumalara doyamadım pinekleme modu sen nasılsın bakalım?
Bende canim kosturmam gereken seyler kafa dolulugu vardi bahar yorgunlugu bende var sanirim biraz..
Mayis benimde asik oldugum bir aydirBir bahar çocuğu olarak en sevdiğim mevsim bahar sanırım, en sevdiğim aylardan biri de "mayıs çocuğu" olduğum için mayıs. Evet genel bi bahar yorgunluğu olabilir amma velakin havaların güzelleşmesiyle birlikte artan pozitif enerji yoğunluğu da bonusu=)
Mayis benimde asik oldugum bir aydir
Balım:) İyiyim. Bu topik ve burdaki güzel insanlar da mutlu olma nedenim. Muriel Barbery'nin kitabından yola çıkılarak yapılmış bir Fransız filmi vardı "kirpi" diye. Sonra Kirpi'nin Zerafeti olarak kitabunı da okudum. Kendimden çok sey bulmuştum orada.
dün akşam bende ilkaya baktırıcaktım baktım sıra var Fama ya attım. o kadar kişiye baktırdım ilk defa fama bildi.anı güzel bildi.ayrılığımızı gördü.dönücek dedi.tarih verdi bakalım beklemede.
ama beğendim fama yı baktırmadıysan deneyebilir
famaya ilk kez mi baktırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?