Binnaz Abla

Bana Dennis sağlam bakmış o yüzden tanıdık biri mi diye şimdi meraktayım.

Enerji meselesi de olabilir eğer sen beğendiysen. Sonuçta mesela biz Fama'yı çok beğenmiştik sen beğenmemize çok şaşıırmıştın. Enerji giriyor olabilir devreye. Ben baktırmadım da @seka01 nın falı dinleyince neden cezbetmediği daha çok oturdu kafamda=)

Burdan 2 arkadaşım bana dennis i çok övdüğü için atmıştım olumlu değildi mevcut durumla ilgili ama epey iyi bilmişti. Geçmişi sağlam bilmiş yani. Fama'nın da son falı bana tutarlıydı aslında ama 7 aydır bir kaç kez attım fama'ya hiç çıkan olmadı. Bi de geçmişimle ilgili çok bişey söylemedi. O yüzden fama'ya da tam ısınamadım. Üf gerçi hiç biri geleceği tutturamıyor bana Cliviaxx da çok fena baktı bana. Sezgi anda harika ötesi ama o da pembeye bağlıyor eminim. Ay bilemedim :)

Seansi biraz pahali okulu oldugunu duymustum ,.boyle tutku ile isini yapanlari cok seviuorum ben @bilhassa sagol bitanem aciklaman icin

Ben ses kaydinda oksuren,tiksiran insan hic sevmiuorum cok saygisiz geliyor gecen isim vermeyecegim bir sesli fal geldi kadin evde ev isi yapiyor elinde bez toz filan aliyordu yada evden cikacak hazirlik yapiyordu asiri sinir oldum asla da atmam bir daha

Ya salak sacma aciklamalar fal dedigin iki ayda degismez bu sekilde konusan falcilarada fallarina da inanmiyorum ben !degisecekse her dakika degisir bu fal anlamsiz

Son düzenleme:
kızlarr bu sezgiyi nasıl yakalıcam ben.
sürekli meşgul yada fal almıyor.
bu konuda pratik bir yöntem geliştiren var mı:)

Ya işte enerji meselesi sanırım canım, @seka01 nın falında ne an ne geçmiş pek bir şey göremediğim için beğenmedim bende. Bunun yanında fama bize an ve geçmişte bayağı iyi olduğu için beğenmiştik biz de. Sezgi'yi @seka01 da dahil beğeniyor kızlar buradan evet. Ben baktırdığım çoğu ismi tutarlı ve isabetli bulduğum için bir şey diyemiyorum fallar konusunda, uzundur da baktırmıyorum zaten yeni falcılar da hiç merakımı cezbetmiyor halihazırda iyi olduklarını düşündüklerim varken=) Beğendiğin fallar çıkar umarım

Bende canim kosturmam gereken seyler kafa dolulugu vardi bahar yorgunlugu bende var sanirim biraz..

Bir bahar çocuğu olarak en sevdiğim mevsim bahar sanırım, en sevdiğim aylardan biri de "mayıs çocuğu" olduğum için mayıs. Evet genel bi bahar yorgunluğu olabilir amma velakin havaların güzelleşmesiyle birlikte artan pozitif enerji yoğunluğu da bonusu=)

Mayis benimde asik oldugum bir aydir

capella79 ciceklerin nasil sen nasilsinn
Balım:) İyiyim. Bu topik ve burdaki güzel insanlar da mutlu olma nedenim. Muriel Barbery'nin kitabından yola çıkılarak yapılmış bir Fransız filmi vardı "kirpi" diye. Sonra Kirpi'nin Zerafeti olarak kitabunı da okudum. Kendimden çok sey bulmuştum orada.

Diyeceğim o ki siz kızlar bu kirpi bendenizi kabuğumdan çıkardınız çok da mutlu ettiniz Allah da sizleri mutlu etsin inşallah.Bir tek bahçede olmaktan muazzam zevk alırdım şimdi bir de burası var

Çiçeklerim daha doğrusu güllerim goncadalar. Geçen sene Kordes'ten aldığım Vulcanica' mın geçen yıldan kalma bir remini ekleyeyim,sonra da yürüyüşe çıkayım. Öpüyorum hepinizi.

İyi günler hanımlar, hiç aktif bir üye değilim, fakat her gün burayı izlerim, dün burda medyum Cem den bahsetmiştiniz ve bugün dayanamayıp bir kahve gönderdim..... Eeeee baya özenli bakılmış, hiç birşey söylemediğim halde geçmişi çok çok güzel bilmiş... Öyle çok şeyler bilmişki tereddüt te kaldım, acaba tanıdık biri mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…