- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Canimmm kitabi okumadim merak ettim bende alayimBalım:) İyiyim. Bu topik ve burdaki güzel insanlar da mutlu olma nedenim. Muriel Barbery'nin kitabından yola çıkılarak yapılmış bir Fransız filmi vardı "kirpi" diye. Sonra Kirpi'nin Zerafeti olarak kitabunı da okudum. Kendimden çok sey bulmuştum orada.
Diyeceğim o ki siz kızlar bu kirpi bendenizi kabuğumdan çıkardınız çok da mutlu ettiniz Allah da sizleri mutlu etsin inşallah.Bir tek bahçede olmaktan muazzam zevk alırdım şimdi bir de burası var
Çiçeklerim daha doğrusu güllerim goncadalar. Geçen sene Kordes'ten aldığım Vulcanica'Eki Görüntüle 1810728 mın geçen yıldan kalma bir remini ekleyeyim,sonra da yürüyüşe çıkayım. Öpüyorum hepinizi.
:)))) saol canımm danışmanımmmFama ile ilgili olan mesajı alıntılayamamışsın N Nevbaharim soracağın arkadaşı tagleyip tekrar yolla istersen mesajı=) (tam danışma görevlisiyim ha)
dün akşam bende ilkaya baktırıcaktım baktım sıra var Fama ya attım. o kadar kişiye baktırdım ilk defa fama bildi.anı güzel bildi.ayrılığımızı gördü.dönücek dedi.tarih verdi bakalım beklemede.
ama beğendim fama yı baktırmadıysan deneyebilirsin.
canım famaya ilk kez mi baktırdın?
Aynen canim bende inanmiyorum.. Sonuc olumsuzaa bunu ilk falinda görmelisin, eger iyi bi falciysan tabiYa salak sacma aciklamalar fal dedigin iki ayda degismez bu sekilde konusan falcilarada fallarina da inanmiyorum ben !degisecekse her dakika degisir bu fal anlamsiz
çok sevindim canım inşallah gönlüne göre olsun bu arada dünkü çıkışımla seni kırdıysam özür dilerim.Yeni
evet ilk defa baktırdım gayet güzel bildi.tarihte verdi inşallah olur.beklemedeyimm.
Serkaaankızlarr yine bende kaşınıyorumm fama serkan arasında gidip geliyorum
eğer atarsan yorumunu ilett cnm bende merak ettim.
[/QUOT
elfkrtl Canim yorum geldi ama mantikli ve dogru seyler soylemis gecmisi bilmiş söylediklerinden nokta atışı var diğer şeyler bilmediğim konular dogrumu yanlıs mi bilemiyorum gelecek beklemede eğer ay ortasında bişey dedi olursa iyidir benim için
Canim yorum geldi ama mantikli ve dogru seyler soylemis gecmisi bilmiş söylediklerinden nokta atışı var diğer şeyler bilmediğim konular dogrumu yanlıs mi bilemiyorum gelecek beklemede eğer ay ortasında bişey dedi olursa iyidir benim içineğer atarsan yorumunu ilett cnm bende merak ettim.
kızlarr yine bende kaşınıyorumm fama serkan arasında gidip geliyorum
Hayir uzulmeFal alem Meryem çıkıyor mu ya ? Moralimi bozduzaten geçmişi de bilememiş inanasım yok
Bence Fama! Serkan hanımefendi diye diye şapşala çeviriyor:))kızlarr yine bende kaşınıyorumm fama serkan arasında gidip geliyorum
Hic onemsiz benim icin kac kez tekrarlamisBence Fama! Serkan hanımefendi diye diye şapşala çeviriyor:))
Baska gelenler varmi sana canim goncaya atmismiydinKemal devrime fal attım. Merakla bekliyoruuum yaziciğim size kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?