Binnaz Abla

Canimmm kitabi okumadim merak ettim bende alayim bende kendimi gullerle ve dikenlerle ozdeslestirmistim hayat boyu Mevlana"dan yola cikarak...Mutlaka sebepleri oluyor eger dikenler batiyorsa ama gullerin kokusuda her daim gelir anlamak nasip olan insanlara, Allah yardimcidir hepimize ,burasida vesile .
capella79 seninde yasadiklarindan dolayi icine atmak zorunda kaldigin guzellikler hayatta cicekler olarak varlik bulmus disavurmis cunku hersey degeri olana donusur

canım famaya ilk kez mi baktırdın?

kızlarr yine bende kaşınıyorumm fama serkan arasında gidip geliyorum

eğer atarsan yorumunu ilett cnm bende merak ettim.
Canim yorum geldi ama mantikli ve dogru seyler soylemis gecmisi bilmiş söylediklerinden nokta atışı var diğer şeyler bilmediğim konular dogrumu yanlıs mi bilemiyorum gelecek beklemede eğer ay ortasında bişey dedi olursa iyidir benim için

Fal alem Meryem çıkıyor mu ya ? Moralimi bozdu zaten geçmişi de bilememiş inanasım yok

capella79 capellacım müsait zamanında botanik bilginden faydalanmak isterim, yardımcı olursan sevinirim :) bahçemi ben de renklendirmek istiyorum da hiç anlamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…