- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Su gelen medyum cem nasi acaba onda da uc kisi var biride yorum yazmis soka girdim diyeOhaaa serkanda 5 fal varrr
Su gelen medyum cem nasi acaba onda da uc kisi var biride yorum yazmis soka girdim diye
Ahhaha secret aynen yaValla eminede de çok şoka giren vardı ama
Kadıncinsellik çıktıbaşka şey yoktu
O benim de aklımda falın gelince yaz mutlakaaKemal devrime fal attım. Merakla bekliyoruuum yaziciğim size kızlar
gocaya attım güzeldi falı çıkar mı bakalım ama tutarlıydı beğendim ben.Baska gelenler varmi sana canim goncaya atmismiydin
Tabikiii:)O benim de aklımda falın gelince yaz mutlakaa
Tamam sekerimgocaya attım güzeldi falı çıkar mı bakalım ama tutarlıydı beğendim ben.
SEVE SEVE:) Ama özelden yazarım yoksa agaçlar nete döner burası:)capella79 capellacım müsait zamanında botanik bilginden faydalanmak isterim, yardımcı olursan sevinirim :) bahçemi ben de renklendirmek istiyorum da hiç anlamam...
Mor ortanca en sevdigim ciceklerdenSEVE SEVE:) Ama özelden yazarım yoksa agaçlar nete döner burası:)
Yinede ilginç birsey paylaşmak isterim Çünkü ben de o maddeyi ararken çok utanmıştım
ŞAP neye yarar? Hemen ilk akla ne alakaysa belki de şehir efsanesidir bilemem ama direk akla......Şap...erkekler...özellikle de askerdeki erkekler gelir ya....Adı çıkmış garibin:) Aslında o kadar çok seyde kullanılıyormuş ki,kimin alına gelir,turşuda bile, sebze çabuk erimesin diye....Bir gün aktara önce sizde aliminyum sülfat var mı dedim???? Adam anlamayınca şap varmı dedim, adam bıyık altından sırıtınca ortancalarım için dedim (içimden de azmışlar, düz duvara tırmanıyorlar da dedim ama yüze renk vermedim)Aynen öyle bahçede mavi ortanca isteyen için en etkili çözüm topragın phsini şapla düşürmek. Yoksa benimkiler hanım hanımcık oturuyorlar yerlerinde:)
Hanimeliii harikadir yumusaticida var bir markanin cok guzel kisin hep kullandimAyyy benimde hanımeli..enn ennn sevdiğimm tamda mevsimi geliyoooree
Şapı fazla kaçmış ortanca olur kendileri:)Mor ortanca en sevdigim ciceklerden
Lafı gediğine tam koymuş bacımız, kesinlikle boş biri değilmiş5 yıldız verdim ama şunu da düşünmeden edemedim; madem bu kadar net görüyorsunuz büyük engeller falan diyorsunuz falda, cevap kısmında ne bunlar diye sonulduğunda onları göremedim her şey olabilir diyorsunuz, çok ilginç değil mi sizce de ? :) teşekkürler umarım siz isminiz gibi TEKsinizdir.
Ahagafahahaga koptummm biri serkana yorumlarda öyle bi döşemişkiii okşamış okşamış tokatlamış..bide unarım adınız gibi teksinizdir demiş
HahahahhahaaŞapı fazla kaçmış ortanca olur kendileri:)
Engellerin ne oldugunu gorememis engeli goren ne oldugunu da gorur demek istemiste neden goremedi acaba gorunmez engellermiydi ()Lafı gediğine tam koymuş bacımız, kesinlikle boş biri değilmişkıza herhalde olmayacak demiş ama nedenini söyleyememiş.
Bende o yorumlari okuyorum cok komik seyler oluyor hizini alamayip fala orda devam edenler mi ararsin herseyini orda dokenlermi5 yıldız verdim ama şunu da düşünmeden edemedim; madem bu kadar net görüyorsunuz büyük engeller falan diyorsunuz falda, cevap kısmında ne bunlar diye sonulduğunda onları göremedim her şey olabilir diyorsunuz, çok ilginç değil mi sizce de ? :) teşekkürler umarım siz isminiz gibi TEKsinizdir.
Ahagafahahaga koptummm biri serkana yorumlarda öyle bi döşemişkiii okşamış okşamış tokatlamış..bide unarım adınız gibi teksinizdir demiş
5 yıldız verdim ama şunu da düşünmeden edemedim; madem bu kadar net görüyorsunuz büyük engeller falan diyorsunuz falda, cevap kısmında ne bunlar diye sonulduğunda onları göremedim her şey olabilir diyorsunuz, çok ilginç değil mi sizce de ? :) teşekkürler umarım siz isminiz gibi TEKsinizdir.
Fena değil cem ben gönderdim bugün ama beni öyle şok a sokmadi. Yorum iyidi soru cevapta saçmaladiSu gelen medyum cem nasi acaba onda da uc kisi var biride yorum yazmis soka girdim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?