Uzakta simdi .......bakalim bana da uzun vadeli bir seyler demis. Bana yorumu biraz yuzelysel gelmisti, belki de gercek sandigim kadar derin degildir, onun dedigi kadar acik seciktir
Vallahi gidelim Romanya'ya....bu Ankara'dakiler de , onlinelar da beni hayattan soguttu.
Soyle cilginca bir fikrim var: Romanya'da yasayan kk cilardan rica edelim, bizim icin baktirsinlar
Melek'çik 17:30da online sanîrîm baktırıcam.
Vay be koskoca ülkede falcı bulamadık.Cherry düşünsene bizim hayattaki misyonumuz buymuş,diyar diyar gezip falcı bulmak.
Valla ben 17 gun once baktirmisim, hafta-5 ay arasi gelismeler var demis....umarim cikar. Gercekten falini begendim, tespitleri dogruydu, gelecek cikarsa da super olur.
Bu arada cikmayan fallara ekleme yapmak istiyorum:
Binnazabla Elif Isik, astro : Kasim'da guya coooooook buyuk bir tanismam vardi, yalan oldu. Guya 2014 yaz evlenecektim.
Istanbul yildizname bakan Nil Hanim: Ayni sekilde kasimda biriyle tanisip onunla gelecek yil evlenecektim guya. Evlilikcizgin 27-28 arasi basliyor demisti, yalan oldu. Ne gelen var , ne giden.
Eskisehrin meshur Kadriyesi : O da bana Kasim demisti, bu adam da olabilir baskasi da, yaza evleneceksin demisti. Telefonda baktirmistim, Agustosta.
Dogum haritami goren herkes Kasim demis, herkes yanildi. Yildiznamem de yalan oldu yani.
Gizem Sitare de gelecek yaz evleneceksin diyerek sallayanlardan.
ya daha kasımın bıtmesıne 10 gun var cokmu pollyanna oldum ne
Binnazabla Elif Isik, astro : Kasim'da guya coooooook buyuk bir tanismam vardi, yalan oldu. Guya 2014 yaz evlenecektim.
Istanbul yildizname bakan Nil Hanim: Ayni sekilde kasimda biriyle tanisip onunla gelecek yil evlenecektim guya. Evlilikcizgin 27-28 arasi basliyor demisti, yalan oldu. Ne gelen var , ne giden.
Eskisehrin meshur Kadriyesi : O da bana Kasim demisti, bu adam da olabilir baskasi da, yaza evleneceksin demisti. Telefonda baktirmistim, Agustosta.
Dogum haritami goren herkes Kasim demis, herkes yanildi. Yildiznamem de yalan oldu yani.
Ben yeni tanisma istemiyorum zaten bu adami istiyorumElin herifini ben ne yapayim
Cherry canım sen taygunla mert reikiye de baktırmıştın sanırsam bu patlayan kasım ayı yeni biriyle tanısma muhabbetini onlar da yaptı mı yani onlar da patlayan listesine giriyo mu? Ben de onlara baktırdım da inşallah yalan olmamıştır çünkü bana bi konuyla ilgili baya olumlu konustular ümitle inanmak istiyorum :) bu arada nalan abla da süperdi ben cok begendm falını
yok ya yok gerceken bızde var bı bozukluk rezzan ablanın profılıne bı gırıyım dedım yorumun bıtanesınde 30 ladık cok sukur yazmıs 30 fal nedemektır ya bıze bıtanesı bıle tutmazken
hahahhaha bı oraya bız yazamadık :) kızlar fal alemde sımge var yenı gelmış galıba yorumlara baktım mıllet baya ovmuşşş ama guven olmazz tabıkıdee
30 falın hepsinde de çıkmış ve bakılmış olacağını zannetmiyorum.Bir nevî dost sesi dinlemek içinde baktırılmış olabilir.Yada Rezzan abla çok güzel şeyler söylemiştir moral olsun diye baktırılmıştır.yok ya yok gerceken bızde var bı bozukluk rezzan ablanın profılıne bı gırıyım dedım yorumun bıtanesınde 30 ladık cok sukur yazmıs 30 fal nedemektır ya bıze bıtanesı bıle tutmazken
hahahhaha bı oraya bız yazamadık :) kızlar fal alemde sımge var yenı gelmış galıba yorumlara baktım mıllet baya ovmuşşş ama guven olmazz tabıkıdee
30 falın hepsinde de çıkmış ve bakılmış olacağını zannetmiyorum.Bir nevî dost sesi dinlemek içinde baktırılmış olabilir.Yada Rezzan abla çok güzel şeyler söylemiştir moral olsun diye baktırılmıştır.
Kızlar gördünüzmü bilmiyorum.Melek hafta sonu kahve profilini açacakmış.Kahvesi nasıl acaba?
valla bılemıyorumkı be alcanzar bu ara bırı desekı tolın bırazdan tuvalete gıtceksın dıycemkı aaa valla bıldı bu ara gercekten yaprak kımıldamıyo ve soyledıklerı bana cıkanda kımse yokkı ben sadece odaklandıgım konularda dııl falda dıger soylenenlerıde takıp ederım ıh ıh ordada yok bozucam valla psıkolojımı bılmem nemı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?