Yardımcı olabilirim istersenKarin cevap yazmis bana ama ben ceviremedim fali google translate isimi görmedi
Dikenler hayatta yasadiklarimizBurada sohbeti tatlı-cevabı hazır bir dolu hatunumuz var. O yuzden buraya gelen,ı-ıh gidemiyor:)
:)) Evet Vivi şak diye yapıştırır cevabı ve kesinlikle çok tatlıdırPembe rujdan yola cıkarak gördüğüm hatun sensen...Kızım senin dikenin hani nerde, gül bahçesimisin mubarek...
Yanlız Vivi de değil orda gördüğüm tüm kk. kadınlarıHalf-mind erkekler kör mü?
Bu arada bu gece bende cok keyif aldım sohbetten.
ncarenot sende cok tatlısınBak gece yarısı kk. hatunlarını nerelere koşturdun Fal merakımızı "uluslararası" boyuta da tasıdın
Bahtsız bedevi hikayesini bilir misinKarin beni adam yerine koyup cevap yazmadı. Yok yazdı da, tekrar birleşiriz diye mi sorayım dedi,ben de 4 saat sonra gördüm soruyu-zira yeni kalkmıştım:)
Kız sana ne diyorum.......bedevi diye)))) oyle sorsun hangi kartlar cikmis
BosverrKız sana ne diyorum.......bedevi diyeO sorudan baska faaliyet yok...ses-seda yok
Yok ya dün 1 saat sonra yazdım cevap vermedi.Cevap vermesini de beklemiyodum zaten
Yok ya dün 1 saat sonra yazdım cevap vermedi.Cevap vermesini de beklemiyodum zatenSonradan öğrendim ki beyefendi bardaymış
Şaşırmıştım msj atınca normalde hayatta geri dönüş yapmazdı sağolsun şaşkınlığım kısa sürdü takmadığını bi kez daha anladım
Canım tam yazcaktım senin mesajının üstüne rasgeldi.serkana attım başka bi arkadaşımdan falla ilgisi olmayan birinden benim ex adına attım ve şoka girdim.adam alakasız yerden eski ilişkini düşünüyorsun demiş ve benim adımın 1harf hariç tüm harflerini vermiş çüş dedim ya...kahve içtim onun niyetine ve attım.
Bu arada ekliyim serkana 7 ay önce attığım falı okudum %90 ı çıkmış.hatta son bi ayrıntı gecen hafta gerçekleşti
İşle alakalı ve genel
Kizlar yardimci oldu mu?Karin cevap yazmis bana ama ben ceviremedim fali google translate isimi görmedi
Gül bahçesi kısmı hoşuma gittiği için pembe rujlu kadın ben değilim diyemedim.Burada sohbeti tatlı-cevabı hazır bir dolu hatunumuz var. O yuzden buraya gelen,ı-ıh gidemiyor:)
:)) Evet Vivi şak diye yapıştırır cevabı ve kesinlikle çok tatlıdırPembe rujdan yola cıkarak gördüğüm hatun sensen...Kızım senin dikenin hani nerde, gül bahçesimisin mubarek...
Yanlız Vivi de değil orda gördüğüm tüm kk. kadınlarıHalf-mind erkekler kör mü?
Bu arada bu gece bende cok keyif aldım sohbetten.
ncarenot sende cok tatlısınBak gece yarısı kk. hatunlarını nerelere koşturdun Fal merakımızı "uluslararası" boyuta da tasıdın
Herkes hayatına devam ediyorsa biz niye etmeyelim dedim. 2 aydir evimi pislik götürüyor. Kolum kanadım kalkmıyordu. Kalktım bugün. Evimi sildim süpürdüm. Adamın dış fırçası yla klozeti yıkadım. Tshirtü ile camları sildim, eşofman yla yerleri silip hepsini attım. Kitapları koliledim kargoya vericem. Ona değil kitaplara kiyamadiğimdan. Gitsin kimin mantarina kültür olacaksa olsun. Benden bu kadar. Ohhhhh iyileşiyorum artık... Hadi hep beraber...Şaşırmıştım msj atınca normalde hayatta geri dönüş yapmazdı sağolsun şaşkınlığım kısa sürdü takmadığını bi kez daha anladım
Benim onun için söyleyebilicek tek bi kelimem dahi kalmadı..Sadece "hayata dair o kadar çok şey bilmiyosun ki o yüzden şuan beni anlamıyosun. Ama gün gelecek öyle bi tokat yiceksin ki yüzün yere çarptığında beni ve söylediklerimi çok iyi anlıycaksın" aynen tam olarak ona söylemek istediğim bu.Bizler iyileşiriz de onlar hakettiklerini yaşamaya başladıklarında ne halde olurlar bilemiyorum :))Herkes hayatına devam ediyorsa biz niye etmeyelim dedim. 2 aydir evimi pislik götürüyor. Kolum kanadım kalkmıyordu. Kalktım bugün. Evimi sildim süpürdüm. Adamın dış fırçası yla klozeti yıkadım. Tshirtü ile camları sildim, eşofman yla yerleri silip hepsini attım. Kitapları koliledim kargoya vericem. Ona değil kitaplara kiyamadiğimdan. Gitsin kimin mantarina kültür olacaksa olsun. Benden bu kadar. Ohhhhh iyileşiyorum artık... Hadi hep beraber...
Takiyordur ya burcu ne bununŞaşırmıştım msj atınca normalde hayatta geri dönüş yapmazdı sağolsun şaşkınlığım kısa sürdü takmadığını bi kez daha anladım
Hani kapak resminde kot pantolonlu,sarışın olan...Sen misin,ay çok merak ettim:)Gül bahçesi kısmı hoşuma gittiği için pembe rujlu kadın ben değilim diyemedim.Ben gruptaki siyahlı kadınım. Bende güzelim ama dimi
KOPTUMHerkes hayatına devam ediyorsa biz niye etmeyelim dedim. 2 aydir evimi pislik götürüyor. Kolum kanadım kalkmıyordu. Kalktım bugün. Evimi sildim süpürdüm. Adamın dış fırçası yla klozeti yıkadım. Tshirtü ile camları sildim, eşofman yla yerleri silip hepsini attım. Kitapları koliledim kargoya vericem. Ona değil kitaplara kiyamadiğimdan. Gitsin kimin mantarina kültür olacaksa olsun. Benden bu kadar. Ohhhhh iyileşiyorum artık... Hadi hep beraber...
oRADA GÖRDÜĞÜM HATUNLAR İÇİN DEDİM YA 4444 KEREGül bahçesi kısmı hoşuma gittiği için pembe rujlu kadın ben değilim diyemedim.Ben gruptaki siyahlı kadınım. Bende güzelim ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?