Binnaz Abla

Dikenler hayatta yasadiklarimiz capella79 cigim ) globallesme yasadik fallar konusunda dun gece dogrumuydu peki

Bahtsız bedevi hikayesini bilir misin Karin beni adam yerine koyup cevap yazmadı. Yok yazdı da, tekrar birleşiriz diye mi sorayım dedi,ben de 4 saat sonra gördüm soruyu-zira yeni kalkmıştım:)

Bahtsız bedevi hikayesini bilir misin Karin beni adam yerine koyup cevap yazmadı. Yok yazdı da, tekrar birleşiriz diye mi sorayım dedi,ben de 4 saat sonra gördüm soruyu-zira yeni kalkmıştım:)
)))) oyle sorsun hangi kartlar cikmis

Ahaha çok iyi taktikmiş de şunu merak ettim eski sevgilinin adına fal attın ya, soru olarak ne sordun? Sonuçta kendini baz alarak eski sevgilim beni düşünüyor mu diyecek hâlin yok

Valla iyiymiş ya senin ismini söylemesi harf vermesi falan "Eski sevgilini düşünüyorsun" demesi değişik geldi bana, biz kendi adımıza fal atınca hiç bizim sorumuz dışında ne düşündüğümüzü söylemiyorlar, tabi biz direkt soru sorduğumuz için olabilir. Güzel olmuş cuk olmuş gizli bahçeciğiiim=)

Gül bahçesi kısmı hoşuma gittiği için pembe rujlu kadın ben değilim diyemedim.Ben gruptaki siyahlı kadınım. Bende güzelim ama dimi

Şaşırmıştım msj atınca normalde hayatta geri dönüş yapmazdı sağolsun şaşkınlığım kısa sürdü takmadığını bi kez daha anladım
Herkes hayatına devam ediyorsa biz niye etmeyelim dedim. 2 aydir evimi pislik götürüyor. Kolum kanadım kalkmıyordu. Kalktım bugün. Evimi sildim süpürdüm. Adamın dış fırçası yla klozeti yıkadım. Tshirtü ile camları sildim, eşofman yla yerleri silip hepsini attım. Kitapları koliledim kargoya vericem. Ona değil kitaplara kiyamadiğimdan. Gitsin kimin mantarina kültür olacaksa olsun. Benden bu kadar. Ohhhhh iyileşiyorum artık... Hadi hep beraber...

Benim onun için söyleyebilicek tek bi kelimem dahi kalmadı..Sadece "hayata dair o kadar çok şey bilmiyosun ki o yüzden şuan beni anlamıyosun. Ama gün gelecek öyle bi tokat yiceksin ki yüzün yere çarptığında beni ve söylediklerimi çok iyi anlıycaksın" aynen tam olarak ona söylemek istediğim bu.Bizler iyileşiriz de onlar hakettiklerini yaşamaya başladıklarında ne halde olurlar bilemiyorum :))

KOPTUMBAYILDIMMEST OLDUM

YAŞA:)

Gül bahçesi kısmı hoşuma gittiği için pembe rujlu kadın ben değilim diyemedim.Ben gruptaki siyahlı kadınım. Bende güzelim ama dimi
oRADA GÖRDÜĞÜM HATUNLAR İÇİN DEDİM YA 4444 KERE Diye,anlamadın mı

hadicanimsendee Sen de

Ben de oradaki şapşal suratlı köpeğim, adım Poyraz,2 yaşındayım,azgınlığımdan habire evden kaçmaya çalışan biraz daha uzun bacaklı olsa at niyetine gezilecek azman bir canarioyum:)

Eklentiler

• 1425593_10152019068924617_1631708908_n.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 46
  • 1455150_10152086280689617_1586572348_n.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 45
Allah aşkına Karin'i anlayan beri gelsin. Basta bana,duygularını gizleme demiş o kişiye . Sonunda da kalbini aç,kendini seversen başkalarının dikkatini çekeceksin demiş. Falın ortasında da:
"Spend time in nature and grow something" demiş koptumBu kadın benim DEGNEK KRALİÇESİ yanımı nerden biliyor diyecektim,baktım seçtiği kartlarda var "The Green Lady of Y Draig Goch":)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…