Binnaz Abla

Bu da binnaz ablanın bir değişigi işte. Bende cuk oturduydu yorumları.

Askim benimmm bende de iki tane var

Yerim o bakislarini ben poyrazin

İtimi:) Bursa'da bir çiftlikten almıştık. Pek bir değerli olduğu için 8 ay teras katındaki balkonda büyüttük sonra bahçeye indirdik. Anam da balkondan gelen geçeni seyretmeyi sever,yukarıda Poyraz da:) İlk resimde annesi Herra'yı emmeye çalışan enikler arasından seçtiğimiz zaman.2. de daha 4 aylıkken anamla aşık attığı zaman:)

Eklentiler

• 2013-05-15 13.58.06.webp
    16 KB · Görüntüleme: 42
  • 374412_10151757100464617_909465113_n.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 41
Masallah oglusuma )) akilli bidiklar cook cook sverrim hayvan asigiyim

İnanmican ama benimki de :) bu kadar ani karar degistiren dun evet dedigine yarin hayir diyen dengesiz bir insan evladi tanimamistim hayatimda
Ay benimkide kavga sevmez icine kapanir sakinlik kibarlik sever sorunlari varsa konusmaz vsvvsvs

Bende kova ikizler onda da boga terazi etkisi var ondan balik terazi uyumu var ama dengesizler kesin.hayatinda baskasimi var onun neden boyle terbiyesizce davranmis

Bende kova ikizler onda da boga terazi etkisi var ondan balik terazi uyumu var ama dengesizler kesin.hayatinda baskasimi var onun neden boyle terbiyesizce davranmis
Olmadigini soyluyor. Bir insanin hayatini basina yikmak ona kotu bisey gibi gelmemis demek. Once planlarindan vazgecti bundan haberim bile olmadi ben hayaller kurarken laf arasina sıkıştırdi sonra da cekti gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…