Bu da binnaz ablanın bir değişigi işte. Bende cuk oturduydu yorumları.Allah aşkına Karin'i anlayan beri gelsin. Basta bana,duygularını gizleme demiş o kişiye . Sonunda da kalbini aç,kendini seversen başkalarının dikkatini çekeceksin demiş. Falın ortasında da:
"Spend time in nature and grow something" demiş koptumBu kadın benim DEGNEK KRALİÇESİ yanımı nerden biliyor diyecektim,baktım seçtiği kartlarda var "The Green Lady of Y Draig Goch":)
Askim benimmm bende de iki tane varoRADA GÖRDÜĞÜM HATUNLAR İÇİN DEDİM YA 4444 KEREDiye,anlamadın mı
hadicanimsendee Sen de
Ben de oradaki şapşal suratlı köpeğim, adım Poyraz,2 yaşındayım,azgınlığımdan habire evden kaçmaya çalışan biraz daha uzun bacaklı olsa at niyetine gezilecek azman bir canarioyum:)
Yerim o bakislarini ben poyrazinoRADA GÖRDÜĞÜM HATUNLAR İÇİN DEDİM YA 4444 KEREDiye,anlamadın mı
hadicanimsendee Sen de
Ben de oradaki şapşal suratlı köpeğim, adım Poyraz,2 yaşındayım,azgınlığımdan habire evden kaçmaya çalışan biraz daha uzun bacaklı olsa at niyetine gezilecek azman bir canarioyum:)
Bende siyahlari cook severim kirmizi ruj cok severim ama cook kullanmamGül bahçesi kısmı hoşuma gittiği için pembe rujlu kadın ben değilim diyemedim.Ben gruptaki siyahlı kadınım. Bende güzelim ama dimi
Cinsleri ne?:)Hemide 2 tane:)Askim benimmm bende de iki tane var
Golden ve labradorCinsleri ne?:)Hemide 2 tane:)
Masallah oglusumaİtimi:) Bursa'da bir çiftlikten almıştık. Pek bir değerli olduğu için 8 ay teras katındaki balkonda büyüttük sonra bahçeye indirdik. Anam da balkondan gelen geçeni seyretmeyi sever,yukarıda Poyraz da:) İlk resimde annesi Herra'yı emmeye çalışan enikler arasından seçtiğimiz zaman.2. de daha 4 aylıkken anamla aşık attığı zaman:)
TeraziTakiyordur ya burcu ne bunun
Ayy benimkideTerazi
Hadi yaaa benim ki tam bir terazi ama ya dengesizlikte rakip tanımıyorum onaAyy benimkide
İnanmican ama benimki de :) bu kadar ani karar degistiren dun evet dedigine yarin hayir diyen dengesiz bir insan evladi tanimamistim hayatimdaAyy benimkide
Ay benimkide kavga sevmez icine kapanir sakinlik kibarlik sever sorunlari varsa konusmaz vsvvsvsİnanmican ama benimki de :) bu kadar ani karar degistiren dun evet dedigine yarin hayir diyen dengesiz bir insan evladi tanimamistim hayatimda
Aynen bu huylari daha da sinir ediyor zaten. Sen bagirip cagirirken ses cikarmaz iyice delirtir adami. Neyse ki bitti gittiAy benimkide kavga sevmez icine kapanir sakinlik kibarlik sever sorunlari varsa konusmaz vsvvsvs
Hahaha bak bu aynı benimkiİnanmican ama benimki de :) bu kadar ani karar degistiren dun evet dedigine yarin hayir diyen dengesiz bir insan evladi tanimamistim hayatimda
Her ne yaparsan yap umursamiyorlar. Hayatimda baskasi var dedim mutluluk diledi 3 sayfa evlilik teklifi mektubu yazan butun ailesiyle tanistiran yuzuk olcusu alan adam bir iki ayda bu hale geldi. Sanirim balik terazi uyumlu degil :) ya da butun sorun terazide :)Hahaha bak bu aynı benimki
Bende kova ikizler onda da boga terazi etkisi var ondan balik terazi uyumu var ama dengesizler kesin.hayatinda baskasimi var onun neden boyle terbiyesizce davranmis
Her ne yaparsan yap umursamiyorlar. Hayatimda baskasi var dedim mutluluk diledi 3 sayfa evlilik teklifi mektubu yazan butun ailesiyle tanistiran yuzuk olcusu alan adam bir iki ayda bu hale geldi. Sanirim balik terazi uyumlu degil :) ya da butun sorun terazide :)
Olmadigini soyluyor. Bir insanin hayatini basina yikmak ona kotu bisey gibi gelmemis demek. Once planlarindan vazgecti bundan haberim bile olmadi ben hayaller kurarken laf arasina sıkıştırdi sonra da cekti gitti.Bende kova ikizler onda da boga terazi etkisi var ondan balik terazi uyumu var ama dengesizler kesin.hayatinda baskasimi var onun neden boyle terbiyesizce davranmis
Korkak tavuk buyumemis dahaOlmadigini soyluyor. Bir insanin hayatini basina yikmak ona kotu bisey gibi gelmemis demek. Once planlarindan vazgecti bundan haberim bile olmadi ben hayaller kurarken laf arasina sıkıştırdi sonra da cekti gitti.
Beni nasil buyuttuyse o da oyle buyur umarim acilarlaKorkak tavuk buyumemis daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?