Binnaz Abla

Olmadigini soyluyor. Bir insanin hayatini basina yikmak ona kotu bisey gibi gelmemis demek. Once planlarindan vazgecti bundan haberim bile olmadi ben hayaller kurarken laf arasina sıkıştırdi sonra da cekti gitti.
15 YIL ÖNCE BENİM BASIMA GELENİN AYNISI.1 Sene sonra gitti baskasyla evlendi.

Kızlar nur banu diyorum başka bişey demiyorum. İyiki denemişim böyle nişey olamaz sorum dışında bütün hayatımı bildi hayallerimi bildi, her şeyi detaylı.. Şok oldum bundan sonra kahveyi nur banuya atıcam ben çıkarsa da bir de offf.....

Kızlaaaaarrrrr noluuuyooorrr burdaaaa bedava fal grup falan çabuk söyleyin nerde bu grup beni de alsınlar bende istiyoruuuummm ay iki gün yoktum ne biçimde şeyler kaçırmışıııımmm

Fal sepetindeki mi,biryolun vardaki mi? Ve Melisacım ne atmıştın kahve-tarot? Bir yanım atma diyor...

atma capellacim bende cikmadi ilk falda harika sonra yan cizdi
Allah razı olsun. Temizledin aklımı-gönlümü. Kafamda 2 gündür cirit atan soru işaretleri,merak gıdıklanmaları bu mesajından sonra terk eylediler beni,sagol.

Nurbanu'nun 2.falda yan çizmesi Serüven'in "sevgili Requim-------ne üzülmüştüm ben onun son mesajında yazdıklarına,düş kırıklıklarına üstelik candan,temiz yüreğine,resmen o gece mideme agrı girmişti-------
Naiad ve bana ilk falında olumlu sonra aynı soruya olumsuz,yan çizmiş haline benzemiş....

ilk falda gormesi gerekn cok onemli detayi gorememisti sonra iste su kisi ile yoluna devam ediceksin dedi soru kisminda yazdigim birseyden sonra yan cizmeye basladi kendine ihanet etti ,gizem gibi beni olumsuza yonlendirmek icin kendini yirtti asla atmam atarsan serkana at oneriyorum tabi icinden gelirse ,ben artik atmiyorum gelisme olmadan atmayacagim

arkadaşlar bu sezgi candan nedir böyle kadın sanıyesıne doluyo sezgi candana baktırıp falı cıkan kımse var mı ?

Oyyyy oyyyy yerim ben onu. Bizim gergedanlar topluca kurban olsun ona...

Kimler ne demisti sana kuzum
Kemal devrim: En geç mayısın 2. Veya 3. Haftası dönüş var dedi
Sezgi Can'dan: Mayısın ilk haftası
Aylin: Nisan sonu
Asenat: En geç mayıs sonu
Serkan: 18 martta atmıştım 2 vakit içinde dedi
Fama: Mart sonu en geç demişti patladı
Elif hanzade: Nisan sonu
İlkay gür: 26 şubatta attım sanırım 1.5 ay demişti ozamanların içindeyim
Gonca Polat: Nisan sonu mayıs başı
Yeşilçingene: Nisan sonu
Ecem23: 1.5 ay demişti.12 martta atmışım
dennis: haziran temmuz gibi gelicek ama olmıycak dedi
Şevval Erdal: mayıs gibi gelicek ama olmıycak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…