- 15 Mart 2016
- 304
- 460
- 103
Kimler ne demisti sana kuzumAz kaldı ay sonu en geç mayıs başı tüm patlayan fallarımla karşınız da olucam
15 YIL ÖNCE BENİM BASIMA GELENİN AYNISI.1 Sene sonra gitti baskasyla evlendi.Olmadigini soyluyor. Bir insanin hayatini basina yikmak ona kotu bisey gibi gelmemis demek. Once planlarindan vazgecti bundan haberim bile olmadi ben hayaller kurarken laf arasina sıkıştırdi sonra da cekti gitti.
Hadi yaaa benim ki tam bir terazi ama ya dengesizlikte rakip tanımıyorum ona
Beniki de ve bende
Fal sepetindeki mi,biryolun vardaki mi? Ve Melisacım ne atmıştın kahve-tarot? Bir yanım atma diyor...Kızlar nur banu diyorum başka bişey demiyorum. İyiki denemişim böyle nişey olamaz sorum dışında bütün hayatımı bildi hayallerimi bildi, her şeyi detaylı.. Şok oldum bundan sonra kahveyi nur banuya atıcam ben çıkarsa da bir de offf.....
atma capellacim bende cikmadi ilk falda harika sonra yan cizdiFal sepetindeki mi,biryolun vardaki mi? Ve Melisacım ne atmıştın kahve-tarot? Bir yanım atma diyor...
Allah razı olsun. Temizledin aklımı-gönlümü. Kafamda 2 gündür cirit atan soru işaretleri,merak gıdıklanmaları bu mesajından sonra terk eylediler beni,sagol.atma capellacim bende cikmadi ilk falda harika sonra yan cizdi
ilk falda gormesi gerekn cok onemli detayi gorememisti sonra iste su kisi ile yoluna devam ediceksin dedi soru kisminda yazdigim birseyden sonra yan cizmeye basladi kendine ihanet etti ,gizem gibi beni olumsuza yonlendirmek icin kendini yirtti asla atmam atarsan serkana at oneriyorum tabi icinden gelirse ,ben artik atmiyorum gelisme olmadan atmayacagimAllah razı olsun. Temizledin aklımı-gönlümü. Kafamda 2 gündür cirit atan soru işaretleri,merak gıdıklanmaları bu mesajından sonra terk eylediler beni,sagol.
Nurbanu'nun 2.falda yan çizmesi Serüven'in "sevgili Requim-------ne üzülmüştüm ben onun son mesajında yazdıklarına,düş kırıklıklarına üstelik candan,temiz yüreğine,resmen o gece mideme agrı girmişti-------
Naiad ve bana ilk falında olumlu sonra aynı soruya olumsuz,yan çizmiş haline benzemiş....
Allah Allah sasirdim yahuay kızlar şaka mı benimki de terazi
off yaa o zaman bu adamlar da bir şey var, uzak mı duralım ne yapalım:))) itinayla hayat mahvediyorlar sanırım
Allah Allah sasirdim yahu) bu tesaduf olamaz sen ne burcusun canim
Kova terazi hava grubu ama valla terazi zor galibaben kovayım balım. sözde çılgın atmamız lazımdı beraberken, ama hiç öyle olmadı :)))
Oyyyy oyyyy yerim ben onu. Bizim gergedanlar topluca kurban olsun ona...oRADA GÖRDÜĞÜM HATUNLAR İÇİN DEDİM YA 4444 KEREDiye,anlamadın mı
hadicanimsendee Sen de
Ben de oradaki şapşal suratlı köpeğim, adım Poyraz,2 yaşındayım,azgınlığımdan habire evden kaçmaya çalışan biraz daha uzun bacaklı olsa at niyetine gezilecek azman bir canarioyum:)
Kemal devrim: En geç mayısın 2. Veya 3. Haftası dönüş var dediKimler ne demisti sana kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?