kahvede bana soyledıklerı cıkmamıstı ama senın enerjın tutuyo galıba sen deneyebılırsın bence
Ya saçmalamayin allah aşkina değil geleceği yanlizca ALLAH (c.c)bilir hayir inanciniz yoksa aklinizdami yok bu dolandiricilara para kaptiriyorsunuz hayret birşey yaaaa
Allah inancı dille değil yürekle olur.Allah a inancı tam biri olarak senin insanların kalbini kırmanın en büyük kul haklarından biri olduğunu bilmen gerekir.Söylemenin de bir yolu yordamı vardır.Emin ol ben beş vakit namaz kılan sabah namazını kaçırmayan biriyim.Benim inancımı ne sen nede bir başka kul sorgulayamaz.Aynı şekilde bende kimseyi sorgulayamam.Benim günahımı sevabımı değerlendirecek olan sadece Allah tır.Madem birbirimize akıl veriyoruz benimde sana tavsiyem kimseyi ayıplama ve kınama.Çünkü yarın seninde ne yapacağın belli olmaz.Ve unutmaki her koyun kendi bacağından asılır.Ya saçmalamayin allah aşkina değil geleceği yanlizca ALLAH (c.c)bilir hayir inanciniz yoksa aklinizdami yok bu dolandiricilara para kaptiriyorsunuz hayret birşey yaaaa
Evet ya Derin i bende merak ediyorum.Fal sepwtindeki Defne Babür ü deneyen varmî?
Ya saçmalamayin allah aşkina değil geleceği yanlizca ALLAH (c.c)bilir hayir inanciniz yoksa aklinizdami yok bu dolandiricilara para kaptiriyorsunuz hayret birşey yaaaa
tellwe hesaplarınıza giriş yapabiliyor musunuz?
tellwe hesaplarınıza giriş yapabiliyor musunuz?
Hayır canım sen sorunca denedim ve bende giremedim.
Sekerim ben Taygun a hem katina hem astro baktirdim. Ikisinde de bu adamla alakali lumlu konustu ve ayni seyleri soyledi.Yeni biri vs demedi.
Mert e katina, kahve baktirdim. O da adamla ilgili yorumlarda bulundu,....... olumluydu.bakalim. Dedikleri cikan insanlar olmus sasirdim, ben onu cok olumlu konustu diye ciddiye almamistim.
Nalan ablayi begenmene cok sevindim, cunku sanirim ondan burda ilk bahseden bendimGercek bir komsu teyze o
Kasim aslinda cok da desteksiz bir atis degil. Haritamda yay burcu yok sanirsam ve Kasim da yay donemi....yani pekala olabilir. Lakin soyle de bir durum var, Kadriye telefonda dogum haritami cikarmadi herhalde, o kasim ayi sonucuna nasil ulasti bilemicem. Herkes agizbirligiyle Kasim diyince Kasim a cok inanmistim.
Bu durumda seni feda ediyoruz sekerim, onden buyur
astralin cevabını merak ediyorum giremedim
bu arada telwede asminaya fal baktıran var mı ? benim falıma 2 gün bakmadı çekme bakıcam dedi sonra bi baktım sey yazmış çok güldümkötü gercekleri duymaya hazırmısın çok etkilenceksen bakmiyim dedi ben de sormanıza gerek yok buyrun bekliyorum dedim 1 gün daha öyle bekledim bakmadı ben de geri çektim gördüğü çok kötü neyse artık gerilim yaptı yaptı bakmadı ben de seni bekleyene kadar klothoyağmura atarım dedm falı geri çektim 3 gündür de yağmuru bekliyorum
Banada olmuştu öyle bişey.Sanırım Şahsenem di.Kartların çok olumsuz çıkmış diyerek bakmamıştı.Ne saçma şey falcı değilmisin kimsenin hayatı masaldan ibaret değil iyiyede kötüyede bakman gerek.Bahane ya keyifleri gelmeyince öyle sallıyolar işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?