Binnaz Abla

kahvede bana soyledıklerı cıkmamıstı ama senın enerjın tutuyo galıba sen deneyebılırsın bence

Evet tarotta bana bi dediği çıkmıştı Melek 'ın.Hakkını yemiyim bide Açelya 'nın.

Ya saçmalamayin allah aşkina değil geleceği yanlizca ALLAH (c.c)bilir hayir inanciniz yoksa aklinizdami yok bu dolandiricilara para kaptiriyorsunuz hayret birşey yaaaa

Kızlar bu puanlamayı siteler neye göre yapıyor?Sadece bizim yorumumuza mı yoksa fal alış sayısıda etkilimi?Çünkü anlam veremiyorum.Mesela Binnaz da Elif ışık hatırı sayılır sayıda fal alıyo ve yorumların hemen hemen hepsi iyi.Ama gelin gòrün ki beni òyle ne etkiledi ne şaşırttı.Bence cafe falcısı kıvamında.Diğer òrnek Bilge yere göğe sığdırmamışlar yorumlarda üstelik puanı yüzde yüz .Ama ben burda kime sorduysam kimse memnun kalmamış.Anlamadım acaba bu yorumları yazanlar hayatlarında ilk kez fal baktıran ve kıyaslama şansı olmayan insanlar olabilirlermi?

Ya saçmalamayin allah aşkina değil geleceği yanlizca ALLAH (c.c)bilir hayir inanciniz yoksa aklinizdami yok bu dolandiricilara para kaptiriyorsunuz hayret birşey yaaaa
Allah inancı dille değil yürekle olur.Allah a inancı tam biri olarak senin insanların kalbini kırmanın en büyük kul haklarından biri olduğunu bilmen gerekir.Söylemenin de bir yolu yordamı vardır.Emin ol ben beş vakit namaz kılan sabah namazını kaçırmayan biriyim.Benim inancımı ne sen nede bir başka kul sorgulayamaz.Aynı şekilde bende kimseyi sorgulayamam.Benim günahımı sevabımı değerlendirecek olan sadece Allah tır.Madem birbirimize akıl veriyoruz benimde sana tavsiyem kimseyi ayıplama ve kınama.Çünkü yarın seninde ne yapacağın belli olmaz.Ve unutmaki her koyun kendi bacağından asılır.

kaptiriyorsak kendi paramizi kaptiriyoruz bu kadar karsiysaniz bu forumu insanlara laf sokmak icin takip ediyorsunuz sanirim.Akli savunan birinin davranisi mi sizinki,sacma buldum

Son düzenleme:
Fallarıma baktım da şöyle bir ;

ARNİSA BAHADIR;binnaz ablada..ağustos ayında baktırmışım..kelt açılım..ilişkide baktırmıştım ama kelt açılımda çoook iyi gelmişti..ama zaman gerekiyordu söyledikleri konusunda..ilk söylediğini eylülün başında olacak dediği o zaman aralığında yaşamıştım..kasımın sonu gibide yeniden bir iletişim olacak demiştiki bu durumun olma olasılığı ortaya çıktı..eylülde olacak dediğine başta rezzan abla ve nesibe zaman gerekecek parça parça olacak demişti..ama onların dediği gibi değil arnisanın dediği gibi oldu..

Cansın akın;binnaz ablada tarot bakıyor..onunda oy oranı çok yüksekti ve merakla baktırmıştım ekim ayının başında..ekim ayında barışacaksınız demişti ..olmadı..zaten diğer yorumları da çok sıradan yorumlardı..zaman konusunda bilemeyince bende bitti..ilk ve son.

Umut ışık;binnaz ablada..yine bir kez daha denedim ve yine bir kez daha olmadı zaman konusunda sürekli nokta atışı oluşturabilecek tarihler vermesine rağmen tutmuyor malesef..onund oy oranı yüksek ama benc boşa UMUT edersiniz:)

Özgün doğa;oda binnaz ablada..tek kelime vasat ve tutmadı..

Ayşe Melek;çok merak ediliyordu..okudum yorumları ama yazamamıştım..Zaman konusunda,iş durumum konusunda,anı yorumlamada malesef ki onunki de olmadı..Zaten ikinci kez baktırmıştım..birincide beğenmemiştim ama burada okuyup acaba denesem mi dedim ama yine beğenmedim..

Fal sepeti melek;bana kasımın başı gibi barışma olacak dedi ama öyle bişey yaşamadım..gerçi kasım daha bitmedi o yüzden tutmadı demek için erken..

Tellwe dekilerden ise;

son zamanlarda portakal3,herra, lilypad,Klothoyagmur..serüvende ben baktırdığımda 3 tl idi aynı ise denenebilir...

şimdilik bu kadar:)))

belli olmaz daha kasım bitmedi bende mert, taygun ve nalan tarihlere kadar aynı seyi söylediler inşallah olur.. hele nalan ablaya bittim iyi ki önermişsin kadın kitap gibi okudu valla herseyi bi de cok tatlı konusuyo

ben girdim telweye kızlar bi daha deneyn.. 3 gündür klothoyağmurun falıma bakmasını bekliyorum yaa off çeksem mi sizce ?

bu arada telwede asminaya fal baktıran var mı ? benim falıma 2 gün bakmadı çekme bakıcam dedi sonra bi baktım sey yazmış çok güldüm kötü gercekleri duymaya hazırmısın çok etkilenceksen bakmiyim dedi ben de sormanıza gerek yok buyrun bekliyorum dedim 1 gün daha öyle bekledim bakmadı ben de geri çektim gördüğü çok kötü neyse artık gerilim yaptı yaptı bakmadı ben de seni bekleyene kadar klothoyağmura atarım dedm falı geri çektim 3 gündür de yağmuru bekliyorum

Banada olmuştu öyle bişey.Sanırım Şahsenem di.Kartların çok olumsuz çıkmış diyerek bakmamıştı.Ne saçma şey falcı değilmisin kimsenin hayatı masaldan ibaret değil iyiyede kötüyede bakman gerek.Bahane ya keyifleri gelmeyince öyle sallıyolar işte.

ne biliyim ya saçmaladı resmen falına baktım olumsuzu kaldıramıcaksan göndermicem diyo çocuk muyuz ya ben sana beni yağla balla diye mi fal gönderiyorum mutlu mesut sorunsuz hayatım olsa fal göndermemki.. bi de bekledim 1 gün hani bakmıştın fala? yerim senin falını dedim geri çektim klothoyağmura attım bekliyorum hala beklerim en azından kadının olumlu anlamda bi ünü var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…