Binnaz Abla

Hemen size bi cikan fal haberi fırlatayım canlarim.
Tabi ki canim yesilcingene arama zamanini bildi
Kizlar bana da öyle geliyor ki. YeşilÇingene. Öyle hissediyorum ben neden bilmem. Diğerleri de aynı şeyleri ve tarihleri işaret etmişti ama ben daha samimi ve nitelikli buldum onun yorumunu.

Fal sepetindeki mi,biryolun vardaki mi? Ve Melisacım ne atmıştın kahve-tarot? Bir yanım atma diyor...
Canım byvdeki , bilemiyorum kimseyi etkilemek istemem benim kim olduğumu, şarkı söylemeyi çok sevdiğimi hayallerimi bildi.. Şok oldum yani adım soyadımda gözükmüyo. Çıkmayadablir ama hayallerimi sormamama rağmen görüyorsa :)

canim sarkimi soyluorsun bayilirim yetenekli insanlara hayallerini hic birakma:)

Yesilcingene arama zamanını mı bildi canım detay verir misin acaba merak ettim Cok sevindimm
Dedigi bisey gun icinde olmustu canim. Zaten her falinda oyle oluyo.Arama icin de 1 vade demisti 1 hafta gibi dusundugunu soylemisti tam 1 hafta yani 7. gunde aradi
Arkadasima da 5 vade dediginde 5inci gunde aradi

Canim bu yazdigini okuyunca gecmisim geldi aklima bende zamaninda bi terazi magduruyum bu yuzden fala bulasmistim ama rabbime sukurler olsunki kurtuldum bu durumdan ne zaman gercekten artik istemiyorum onu deyincede hayatim degisti suan cok guzel giden bi iliskim var rabbim nasip edersede yazin nisanlanicam demem o ki geciyo kizlar yeterki buna inanin opuyorum hepinizi

KahveQUOTE="Naiad22, post: 45997604, member: 569432"]Dedigi bisey gun icinde olmustu canim. Zaten her falinda oyle oluyo.Arama icin de 1 vade demisti 1 hafta gibi dusundugunu soylemisti tam 1 hafta yani 7. gunde aradi
Arkadasima da 5 vade dediginde 5inci gunde aradi[/QUOTE]
Kahve mi atmıştınız kızlar? Bana çok alakasız konuşmuştu çingenecik :) katına atmıştım ben

Kahve mi atmıştınız kızlar? Bana çok alakasız konuşmuştu çingenecik :) katına atmıştım ben[/QUOTE]
Kahve attim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…