evet canım inşallah , aşığım müziğe :))canim sarkimi soyluorsun bayilirim yetenekli insanlara hayallerini hic birakma:)
Canım ben kendi adımada fal attığımda tek sorum hep şudur. İş aşk genel ne görüyorsun aydınlat. Başka tek kelime söylemem.o zaman fal değil akıl danışma oluyo zaten.ex in adına hesap almadan misafir olarak arkadaşımın kredi kartından ve telefonundan ödedik.ex in ad soyad ve bilgilerini girdim benim için neler görüyorsun dedim yolladım başka hiçbsey demedimAhaha çok iyi taktikmiş de şunu merak ettim eski sevgilinin adına fal attın ya, soru olarak ne sordun? Sonuçta kendini baz alarak eski sevgilim beni düşünüyor mu diyecek hâlin yok
Valla iyiymiş ya senin ismini söylemesi harf vermesi falan"Eski sevgilini düşünüyorsun" demesi değişik geldi bana, biz kendi adımıza fal atınca hiç bizim sorumuz dışında ne düşündüğümüzü söylemiyorlar, tabi biz direkt soru sorduğumuz için olabilir. Güzel olmuş cuk olmuş gizli bahçeciğiiim=)
koc erkekse daha iyi bir iliski olabiliyor tem tarsinde ise sorunkoç-balık hakkında ne biliyorsunuz kızlar :)
Kahvede iyi bence de. Mesela ben de Famaya tarot atmistim kötuydu yani. Kasim falan dedi fali bana hic tutmadiYeşilçingeneye katina baktırmışım 1 ay önce siz diyince baktım yoruma bende kötüymüş malesef. Geçmiş ve anda kötüymüş gelecekte olmayacağına emin olduğum bir ilişki öngörmüş. Gerçekten olamayacak bir ilişki.O yüzden katinada hiç tavsiye etmiyorum.
Canım ben kendi adımada fal attığımda tek sorum hep şudur. İş aşk genel ne görüyorsun aydınlat. Başka tek kelime söylemem.o zaman fal değil akıl danışma oluyo zaten.ex in adına hesap almadan misafir olarak arkadaşımın kredi kartından ve telefonundan ödedik.ex in ad soyad ve bilgilerini girdim benim için neler görüyorsun dedim yolladım başka hiçbsey demedim
İNŞALLAHBana 2 vade demişti 2 seneyi bulmaz umarım
Bendede berbat ötesiydi.tamamen hikaye yazmıştı.an ve geçmiş sıfırdıYeşilçingeneye katina baktırmışım 1 ay önce siz diyince baktım yoruma bende kötüymüş malesef. Geçmiş ve anda kötüymüş gelecekte olmayacağına emin olduğum bir ilişki öngörmüş. Gerçekten olamayacak bir ilişki.O yüzden katinada hiç tavsiye etmiyorum.
Ahahahah capellam az çakal diilimdir.ama iyi verim aldımmCherry olsa, bu lafın üzerine hemen "Çakal karlosss seni:) derdi.
Sana uymayan banada uymuyor geneldeBendede berbat ötesiydi.tamamen hikaye yazmıştı.an ve geçmiş sıfırdı
cnmm nasıl attın ?başka hesaptan mı attın?detay verirmisin?bende atmak istiyorum benimkinin niyetine?kizlaarrrr haha.. serkan dan falim gelmiss....ex im adina aattiigim fal.. bu Adam gercekten iyiis konusu en azzindan doogruydu.. bbilmis.. ask konusunu bilemem tabiiii düsüncesii dogrumu diye.. ama benden bahsetmis
Aynen kuzum enerjimiz bir gibiSana uymayan banada uymuyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?