Binnaz Abla

Canım ben kendi adımada fal attığımda tek sorum hep şudur. İş aşk genel ne görüyorsun aydınlat. Başka tek kelime söylemem.o zaman fal değil akıl danışma oluyo zaten.ex in adına hesap almadan misafir olarak arkadaşımın kredi kartından ve telefonundan ödedik.ex in ad soyad ve bilgilerini girdim benim için neler görüyorsun dedim yolladım başka hiçbsey demedim

yeşilçingene'ye atmak bana farz oldu gibi bir şey artık çıkan fallarını gördükçe

Yeşilçingeneye katina baktırmışım 1 ay önce siz diyince baktım yoruma bende kötüymüş malesef. Geçmiş ve anda kötüymüş gelecekte olmayacağına emin olduğum bir ilişki öngörmüş. Gerçekten olamayacak bir ilişki.O yüzden katinada hiç tavsiye etmiyorum.

Kahvede iyi bence de. Mesela ben de Famaya tarot atmistim kötuydu yani. Kasim falan dedi fali bana hic tutmadi

Nurbanu eski sevgilimle iletişim olucağını ama benim adım atmamı söyledi , ya ben ikizler burcu yükseleni aslan olan bir kızım.. Benden adım beklemeyiinnn.. Of ben atamam ki ya..

Cherry olsa, bu lafın üzerine hemen "Çakal karlosss seni:) derdi.

Bendede berbat ötesiydi.tamamen hikaye yazmıştı.an ve geçmiş sıfırdı

Piyasada herkes artık bir rölantiye almış gidiyor, parasını veriyoruz ama özensiz ve kısa yorumlar geliyor vallahi. Denemedik yer de kalmadı ama bakalım...

Yesilcimgeneye bende hem katina hem de tarot atmistim katinasi kotuydu ama soru cevap kisminda cok iyiydi.Tarot attim en son benimkiyle benim zor insan oldugunu karsi tarafin sabrin ve tahammulun az oldugunu uc gaftadir kafasinda birseylerin oturdugunu nisan sonu en gec mayis basi bir mesaj atip konusmaya basliycafimizi ama bunu hwmen iliski baslayxak anlamina gelmedigini bir deneme suresi oldugunu spyledi olabilitesi seyler soyledi cikan fallarini da gordukxe ins cikar bize de.Ama atanlar galiba kahve atmis

kızlar yeşilçingene bende ilk falında iyidi sonraki falımda garip şeyler söylemiş.böyle devam edersen sevdiğini kaybedersin.verdiği öneriler nerdeyse adamın ayağına kapandırttıcak cinstendi.ne yaparsa yapsın sesini çıkarma sabret diyor.böyle bir yönlendirme garip geldi.insanın bir gururu var ne kadar seversen sevsin karşılığını istediğin gibi göremiyorsan mesafe konulmalı diye düşünüyorum.o yüzden tuhaf gelmişti.
Ama bende en gerçekçi yorum sezgi ve fama oldu şuana kadar.

kizlaarrrr haha.. serkan dan falim gelmiss....ex im adina aattiigim fal.. bu Adam gercekten iyi is konusu en azzindan doogruydu.. bbilmis.. ask konusunu bilemem tabiiii düsüncesii dogrumu diye.. ama benden bahsetmis
cnmm nasıl attın ?başka hesaptan mı attın?detay verirmisin?bende atmak istiyorum benimkinin niyetine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…