Yaaa bak orucumu bozdurtucaksınız banaaakizlaarrrr haha.. serkan dan falim gelmiss....ex im adina aattiigim fal.. bu Adam gercekten iyiis konusu en azzindan doogruydu.. bbilmis.. ask konusunu bilemem tabiiii düsüncesii dogrumu diye.. ama benden bahsetmis
Yaaa bak orucumu bozdurtucaksınız banaaa
Aslında ben onun adına değilde dünkü çakallığımdan sonra durum için baktırmak istiyorum Serkan'a .Onun adına gönderirsem doğruluğu teyit edemem boşuna param gitmesin zaten battım ama işte bakalım ne kadar sabrederim dahahaha ya napiiiyim. gecenlerde Burda okudum dayanamadim onun adina bi iciyim kahvemi dedim... ama söyle bi durum var.. bana baktigi Kadar uzun bakmamis.. ama tespitleri dogruydu.. ve vade olarak ayniisini vermis...
bende detay istiyorum cnm nasıl yaptığına dair?çok merak ettim bende denemk istiyorum:)haha ya napiiiyim. gecenlerde Burda okudum dayanamadim onun adina bi iciyim kahvemi dedim... ama söyle bi durum var.. bana baktigi Kadar uzun bakmamis.. ama tespitleri dogruydu.. ve vade olarak ayniisini vermis...
Nurbanu eski sevgilimle iletişim olucağını ama benim adım atmamı söyledi , ya ben ikizler burcu yükseleni aslan olan bir kızım.. Benden adım beklemeyiinnn..Of ben atamam ki ya..
banada secret_garden yarimci oldu saolsun :) onun adina niyetlendim yani kahveyi icerken sanki oymusum gibi... Ismini felanda söyledim kahvemi yudumlarkenbende detay istiyorum cnm nasıl yaptığına dair?çok merak ettim bende denemk istiyorum:)
peki ayrı bir hesap mı açtın canım?soru kısmına ne sordun?banada secret_garden yarimci oldu saolsun :) onun adina niyetlendim yani kahveyi icerken sanki oymusum gibi... Ismini felanda söyledim kahvemi yudumlarken
peki ayrı bir hesap mı açtın canım?soru kısmına ne sordun?
çok sağol .şimdi denicem bende .sonucu yazarım:)evet ayrii hesap. genel is, ask Hayati fln dedim. aciklama yapmadim hic.
Yaz yaz bende bu arada ne olur ne olmaz kahve içiyim bariçok sağol .şimdi denicem bende .sonucu yazarım:)
çok fenayızzz yaaa:))) napalım Akşta her yol mübahtır:):)Yaz yaz bende bu arada ne olur ne olmaz kahve içiyim bari
bana da söyleyinnn ne dediginiiiYaz yaz bende bu arada ne olur ne olmaz kahve içiyim bari
Mübah falan değil aslında bu saatten sonra bana da işte kaşınıyorum sonra da çıkmayınca al işte daisy bu sana müstahak diycemçok fenayızzz yaaa:))) napalım Akşta her yol mübahtır:):)
Valla değişir o canım Serkan bana 2 vade demişti 2 gün geçti 2 hafta geçti sıra ay ve senede hayırlısı yanıbana da söyleyinnn ne dediginiiiya 4 vakit ne sizce.. 4 gün müüüü 4 hafta mii?.. ins 4 ay degildir .... timarhanelik oluurumm ozamana kadar
Ben bugün tarotla ilgili bir iki araştırma yaptım. Kitap mitap karıştırdım. Bazhaf'in makalelerin baktım da. Tarot için danışanin enerjisi diyor pek çok yerde. Kartlara dokunmak yani. Böyle uzaktan enerji olmuyor sanki. Bence o yüzden kahvede iyi olanlar tarotta gümlüyor sanki.
evet ayrii hesap. genel is, ask Hayati fln dedim. aciklama yapmadim hic.
çok sağol .şimdi denicem bende .sonucu yazarım:)
Yaz yaz bende bu arada ne olur ne olmaz kahve içiyim bari
bana da söyleyinnn ne dediginiiiya 4 vakit ne sizce.. 4 gün müüüü 4 hafta mii?.. ins 4 ay degildir .... timarhanelik oluurumm ozamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?