Binnaz Abla

Kizlar ya serkana fal atinca sanki iki farkli kisi bakiyor gibi geldi bana. Birinin turkcesi daha iyi hanimefendiyi daha az kullaniyor ve daha anlasilir duzgun cumleler kuruyor. Fali da daha dogru mantikli. Size de oyle geliyor mu?

Melisa bende nurbanuya tarot atmistim orda serkan fama ayline de atmistim ama en bwgendigim bu nurbanu cidden ani gecmisi karsindakiyi de iyi vilmisti uc hafta verdi ben nairayi da cok begendim fal alemde bence ona da at eger atmak istersen o da coj iyiydi

haha ya napiiiyim. gecenlerde Burda okudum dayanamadim onun adina bi iciyim kahvemi dedim ... ama söyle bi durum var.. bana baktigi Kadar uzun bakmamis.. ama tespitleri dogruydu.. ve vade olarak ayniisini vermis...
Aslında ben onun adına değilde dünkü çakallığımdan sonra durum için baktırmak istiyorum Serkan'a .Onun adına gönderirsem doğruluğu teyit edemem boşuna param gitmesin zaten battım ama işte bakalım ne kadar sabrederim daha

haha ya napiiiyim. gecenlerde Burda okudum dayanamadim onun adina bi iciyim kahvemi dedim ... ama söyle bi durum var.. bana baktigi Kadar uzun bakmamis.. ama tespitleri dogruydu.. ve vade olarak ayniisini vermis...
bende detay istiyorum cnm nasıl yaptığına dair?çok merak ettim bende denemk istiyorum:)

Nurbanu eski sevgilimle iletişim olucağını ama benim adım atmamı söyledi , ya ben ikizler burcu yükseleni aslan olan bir kızım.. Benden adım beklemeyiinnn.. Of ben atamam ki ya..

Durumunuzu bilmiyorum ama bazı durumlarda sizin de adım atmanızda bir sakınca yok, egonuzu bir kenara atın

Bu arada jizlar nurbanu naira yesilcingene mayis basi demisti ya xikacak ya da hepsi birden patlayaxak.Bu arada byv de berrin ulusoy gecen aralikta fal atmisim az once okurken farkettim bu adamin gecmisinde aldatilmasi ve kandirilmasi var canimcim gecmisinden dolayi takintilari var canimcim alti ay sonra sizden birsey cikaxak canimcim ama alti ay icinde hep boyle gelgitli olacak bu kadinin dedigi dort ay oldu olaylar halen devam ediyor boyle var midir bu berrine hic fal atan hic dikkat etmemisim bu kadina.

Ben bugün tarotla ilgili bir iki araştırma yaptım. Kitap mitap karıştırdım. Bazhaf'in makalelerin baktım da. Tarot için danışanin enerjisi diyor pek çok yerde. Kartlara dokunmak yani. Böyle uzaktan enerji olmuyor sanki. Bence o yüzden kahvede iyi olanlar tarotta gümlüyor sanki.

katılıyorum famada başıma gelmişti benim de bu durum. kahveleri çıktı ama tarotu berbattı

evet ayrii hesap. genel is, ask Hayati fln dedim. aciklama yapmadim hic.

çok sağol .şimdi denicem bende .sonucu yazarım:)

Yaz yaz bende bu arada ne olur ne olmaz kahve içiyim bari

bana da söyleyinnn ne dediginiii ya 4 vakit ne sizce.. 4 gün müüüü 4 hafta mii?.. ins 4 ay degildir .... timarhanelik oluurumm ozamana kadar

Eyvaaah eyvaahhhhyeni bir furyamı başlattım yoksamm kızçelerim enerji tutmazsa karışmam yanlızz:)) arkadaşımız bana sordu bende yaptığım şekki söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…