Binnaz Abla

Eyvaaah eyvaahhhhyeni bir furyamı başlattım yoksamm kızçelerim enerji tutmazsa karışmam yanlızz:)) arkadaşımız bana sordu bende yaptığım şekki söyledim

hic sorma canim..... kendimi yetmiyomus gibi bide baskalari icin yolamaya basladim haha yok cnm tek serkani bu durumda merak ettim tuturucakmi diye.. cok begendim.. herseyi bilmis.. beni Tarif etmis felan güzeldi

Nairaya atmıştım canım o da bir buçuk ay demişti mart sonunda attım baktırdıklarımın çoğu tarih olarak nisan sonu mayıs başı dedi. Mayıs sonu diyenlerde var 2 ay diyenler yani hep yakın bakalım inşallah çıkar yani ne diyim artık. Ama nur banuyu ciddi anlamda çok beğendim beni nası bilebilir ya hayallerimi..

Kizlar ben de en buyuk patlayan Nesibe. Bana o kadara net olmicak demistive o kadar kendinden emin Insallahben yanilirim dedi. YANILDIN NESIBE:))))))
hadi ya haha.. iyi olmmuuus.... bende nesibe pembecimi diye düsünmeye baslamisdim.. olmicak da diyebiliyormus ozmn ... ayy simdi olcak diyenlerde de yaniliyo mu acaba.. ben resmen nesibenin tavsiyelerine tek uyuyorum..

Benim geçen sene bi durumum vardı olumsuzun olumsuzuydu onun yüzden uyuyamamıştım kaç gün çok şükür dediği olmadı

bendede tam tersi canim... yani olumlu konusyo aylardir bana.. tabi cikmadi henüz.. ama gecenlerde söyledigi birsey cikmisdi bana gidisatinla ilgili.. bence enerji meselesi Burda yine devreye giriyor.. ama simdi Burda söylediklerinin tam tersi ciktigini okudumm morelim bozulduu ya..............

gerçekten söyledin mi:):) ne dedi peki ?aman Allahım dahada merak ettim:9
Canım evettt:) bildi herseyi.zaten mantıken maddelere dayanmıyorsa baktığı fal ha ahmete mehmete bakmış ha secret a bilmeli diye düşünüorum.famada muhtesem bu konuda daha önce onada atmıştım şok etmişti

valla ne diyim süpersin:):)
peki birşey söyledi mi?neden böyle bişey yaptın yada kızgınlık faln hissettn mi?

Bozma moralini canım enerji meselesi dediğin gibi bende çıkan falı çok diye atmıştım ozamanlar baya adı geçiyodu dışardan takip ediyodum burayı.Ama çok şükür bana dediği olmadı mesela Aylin olumluydu onun kı çıkmıştı.Bide baktırdığım durumla da alakalı benim o Zaman ki durumum farklıydı.Çıkana da çıkıyo ki inşallah sana çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…