- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Kiyamam sana terazi kadini iyidir ama cok tatlidirBende teraziyim bu aradaTerazi mağduru herkes burda yanı
gerçekten söyledin mi:):) ne dedi peki ?aman Allahım dahada merak ettim:9Eyvaaah eyvaahhhhyeni bir furyamı başlattım yoksamm kızçelerim enerji tutmazsa karışmam yanlızz:)) arkadaşımız bana sordu bende yaptığım şekki söyledim
Biraz kararsiz olur teraziler sanirim olumsuz olarak bu denebilirKiyamam sana terazi kadini iyidir ama cok tatlidir
Kiyamam sana terazi kadini iyidir ama cok tatlidir
Eyvaaah eyvaahhhhyeni bir furyamı başlattım yoksamm kızçelerim enerji tutmazsa karışmam yanlızz:)) arkadaşımız bana sordu bende yaptığım şekki söyledim
bende gönderdim bakalım ne diyecek???hic sorma canim..... kendimi yetmiyomus gibi bide baskalari icin yolamaya basladim hahayok cnm tek serkani bu durumda merak ettim tuturucakmi diye.. cok begendim.. herseyi bilmis.. beni Tarif etmis felan güzeldi
Nairaya atmıştım canım o da bir buçuk ay demişti mart sonunda attım baktırdıklarımın çoğu tarih olarak nisan sonu mayıs başı dedi. Mayıs sonu diyenlerde var 2 ay diyenler yani hep yakın bakalım inşallah çıkar yani ne diyim artık. Ama nur banuyu ciddi anlamda çok beğendim beni nası bilebilir ya hayallerimi..Melisa bende nurbanuya tarot atmistim orda serkan fama ayline de atmistim ama en bwgendigim bu nurbanu cidden ani gecmisi karsindakiyi de iyi vilmisti uc hafta verdi ben nairayi da cok begendim fal alemde bence ona da at eger atmak istersen o da coj iyiydi
hadi ya haha.. iyi olmmuuus.... bende nesibe pembecimi diye düsünmeye baslamisdim.. olmicak da diyebiliyormus ozmn ... ayy simdi olcak diyenlerde de yaniliyo mu acaba.. ben resmen nesibenin tavsiyelerine tek uyuyorum..Kizlar ben de en buyuk patlayan Nesibe. Bana o kadara net olmicak demistive o kadar kendinden emin Insallahben yanilirim dedi. YANILDIN NESIBE:))))))
Bana aramicak dedigi aradi arayacak dedigi aramamisti patladi patladi patladiKizlar ben de en buyuk patlayan Nesibe. Bana o kadara net olmicak demistive o kadar kendinden emin Insallahben yanilirim dedi. YANILDIN NESIBE:))))))
Benim geçen sene bi durumum vardı olumsuzun olumsuzuydu onun yüzden uyuyamamıştım kaç gün çok şükür dediği olmadıKizlar ben de en buyuk patlayan Nesibe. Bana o kadara net olmicak demistive o kadar kendinden emin Insallahben yanilirim dedi. YANILDIN NESIBE:))))))
Benim geçen sene bi durumum vardı olumsuzun olumsuzuydu onun yüzden uyuyamamıştım kaç gün çok şükür dediği olmadı
Canım evettt:) bildi herseyi.zaten mantıken maddelere dayanmıyorsa baktığı fal ha ahmete mehmete bakmış ha secret a bilmeli diye düşünüorum.famada muhtesem bu konuda daha önce onada atmıştım şok etmiştigerçekten söyledin mi:):) ne dedi peki ?aman Allahım dahada merak ettim:9
valla ne diyim süpersin:):)Canım evettt:) bildi herseyi.zaten mantıken maddelere dayanmıyorsa baktığı fal ha ahmete mehmete bakmış ha secret a bilmeli diye düşünüorum.famada muhtesem bu konuda daha önce onada atmıştım şok etmişti
Bozma moralini canım enerji meselesi dediğin gibi bende çıkan falı çok diye atmıştım ozamanlar baya adı geçiyodu dışardan takip ediyodum burayı.Ama çok şükür bana dediği olmadı mesela Aylin olumluydu onun kı çıkmıştı.Bide baktırdığım durumla da alakalı benim o Zaman ki durumum farklıydı.Çıkana da çıkıyo ki inşallah sana çıkar.bendede tam tersi canim... yani olumlu konusyo aylardir bana.. tabi cikmadi henüz.. ama gecenlerde söyledigi birsey cikmisdi bana gidisatinla ilgili.. bence enerji meselesi Burda yine devreye giriyor.. ama simdi Burda söylediklerinin tam tersi ciktigini okudumm morelim bozulduu ya..............
Ahahaha kesinlikle yeni bir akım .çok yaratıcı bir fikir olmuş .N Nevbaharim Amanın gerçekten yeni bir akım başlattın sanırım canım, Serkan'ın kahvede 5 falı var 3'ü eski sevgili adına atan KK hatunlarıdır Savulun KK kadınları dört nala geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?