Binnaz Abla

Eyvaaah eyvaahhhhyeni bir furyamı başlattım yoksamm kızçelerim enerji tutmazsa karışmam yanlızz:)) arkadaşımız bana sordu bende yaptığım şekki söyledim

Hepimiz şu an onlar adına fal atma furyasına gircez gibi sayende kanımız kaynadı kendimizinkiler bitmiş gibi hadi bakalım bende atarım belki Serkan'a bu şekilde ama benim pek enerjiler tutmuyor onlarla eximin tutarsa şu etrafında ki kızı ben öldürmeden söyler belki

Kızlar benimkini tehdit ettim ve gecemi böyle sonlandırıyorum fotoğrafına kız yorum yapmış bende ya o yorum gider ya da ben sen ne ayak kızsın diye yazarım dedim sonuç olarak yorum gitmiş

Hayır ben anlamadım bu adamı hem dediğimi yapıyo hemde konuşmuyoruz yani sana ne de diyebilirdi işte böyle böyle buna benzedim bende..

Helal sana beee Sizin iş olmuş ya sözle değil de kalple konuşmak en güzeli.Söz uçar diye boşuna demiyolar

hem konusmuyorsunuz ya o yorum gider ya ben demende ilginc olmus demekki kalpler konusuyor:))

Yaaaa viviş senin yorumunu yerim kalpler konuşuyosa belkimmm bilmiyorum ki

Ama dün gece sarhoş olmuş gibi yapıp ağzıma geleni de söyledim o kadar çok saydırdım ki hiç sinirlenmedi ay bana o dese bunları eeehhh yürü git be derdim ama çok sakin şekilde bişey demedi ya sallamıyo ya da seviyo inşallah ikinci seçenektir

Yine de o kızları yolucam az kaldı biri benim iş yerine yakın zaten sevgilim sana yönlendirdi beni yardımcı olur sana ürünler hakkında dedi dicem diğer asıl aşifteye onunla gitcem çok pis planlarım var

bence ucuncu sahislarla asla muattap olma derim

Sallamasa o cümleleri telefonda tamamlayamazdın bence hatta telefonun bile açılmazdı diye düşünüyorum.Kız konusunda da yoksay bu durum onu daha çok delirtir Adam senin zaten kıza önemli olduğunu düşündürme bencee

Telefonumu açmıyoda msjla sövüyorum ben konuşunca ve görünce dayanamıyo bu bana o yüzden o enerjiye girmiyo kolay kolay ama o da hallolcak elbet..

Ya ben hiç beceremezdim böyle şeyleri ama şimdi kendimi o farkında bile olmadan nikah masasına oturturmuşum gibi hissediyorum öyle bi çakallık

Seviyosak demek ki maalesef

Ahhh ahh ne geliyosa başımıza kalbimiz le mantığımızı aynı anda kullanamamaktan geliyo zaten.Ne çektik beee Ha bi de çakallık mı dedin o hepimizin göbek adı bence

valla ne diyim süpersin:):)
peki birşey söyledi mi?neden böyle bişey yaptın yada kızgınlık faln hissettn mi?
Canım anlamadım ne demek istediğini.

Ahahaha kesinlikle yeni bir akım .çok yaratıcı bir fikir olmuş .
Tebrikler
N Nevbaharim :)))
Canım benim yakın arkadaşımla arada böyle atıyoruz onlar adına geleneksel oldu bizde:) hiç değilse an ı öğreniyoruz

Asla adamin poposu iyice kalkmasin hemen meyilli zaten erkekler
kesinliklee biz değer veriyoruz onlar kendilerini bişey sanmaya başlıyorlar.
yeşilçingeneye baktıdığımda bana resmen sabret,sesini çıkarma,üstüne gitme, yapısı bu demiş.yaa düşündüm mantığı yok niye biryerlerini kaldırayım.ben emk veriyorsam o da vericek.bence extrem durumlar dışında alttan almıcan.alınca tepene çıkıyorlar.

Asla adamin poposu iyice kalkmasin hemen meyilli zaten erkekler

Peki biraz önce ne gördüm ben kızlar o yorumunu sildirdiğim kızın fotoğrafını beğenmiş

Bunun da hesabını yarın sorucam ama sanırım bu kadar yeter benden artık sevgisini bi yerlere sokuşturmanın vakti geldi çok sinirlendim yarın sabah büyük hadron çarpışması yaşanacak

Baski asla ise yaramaz ya sirtini donuceksin bekliceksin kayitsiz sekilde yada bitireceksin ama gozdagi vermek korkutmak kisa sureli ise yariyor

Nacizane fikrim böyle hesap sormalardan uzaklaşmanız, ki bana göre "ya o yorum ya ben giderim" de fazla müdahaleci/baskıcı bir tavır olmuş ki adam silmiş ona rağmen, bana sevdiğim adam bile böyle bir şey dese "ne münasebet ne bu tavır" derim. Ki sizinki silmiş etmiş değerini bilin bence=) bir süre sonra birbirinin hayatına fazla müdahale etmek çok sağlıklı olmuyor.

Yine de en doğrusunu siz bilirsiniz ama böyle sorgulayıcı ve baskıcı davranışlar bir süre sonra başta size, sonra ilişkiye ve karşı tarafa zarar verir. Adamın sevgisi ya da ilgisi odak noktanız olmalı. Ha tabi ki durumu bilmiyorum 3.kişilerden rahatsız olabilirsiniz ama çok büyük olaylar değilse üzerinde durmayın derim en azından rest çekmeyin.

Nisan'ın 20'sinden sonra Merkür retrosu başlıyordu sanırım eskileri geri dönderme gibi etkileri var. Bu nisan sonu mayıs başı tarihleri verenler de mantıklı eğer astrolojiden de yararlanılıyorsa...

Bir naçizane ekleme yapmak isterim. Asla 3. Şahıslarla muhatap olup kendinizi küçük düşürmeyin. Kapıyı açık bırakan da en az hırsız kadar suçludur. Kapıyı açan ve açık bırakan adamı kapı dışarı etmek uzun vadede daha iyi gelir insana...

Baski asla ise yaramaz ya sirtini donuceksin bekliceksin kayitsiz sekilde yada bitireceksin ama gozdagi vermek korkutmak kisa sureli ise yariyor
Kesinlikle katılıyorum.yada sende bi erkek arkadaşının fotolarını beğen bakalım nasıl bi hismiş paşamızda tadına baksın bu hissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…