- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Valla kisasa kisas bazen odunlari yola getiren birsey oluyor ama hemen yapmicaksin aradan zaman gecicek oyle yapinca daha etkili oluyorKesinlikle katılıyorum.yada sende bi erkek arkadaşının fotolarını beğen bakalım nasıl bi hismiş paşamızda tadına baksın bu hissin.
Kızlaaarrr günaydınnnn dün uyuyuvermişim bugün de 2saat geç kalmışım işe ve kimse farketmemiş sanırım Allah zaten çilesi var bi de patronuyla uğraştırmayım dedi
Herkesi tek tek alıntılayamadım ama hepsini okudum sonra dedim ki ya iyiki burası var bildiğin sakinleştim okurken burayı.
Bu kızın olayı bana belli etmek zaten hani bak ayrısınız ben burda götürüyorum istediğimi yazıyorum falan bi hakimiyet kurmaya çalışıyor hayatında. Ha ben bu durumu sallamıyorum aslında çünkü ben varım benim olduğum yerde kimse bişey yapamaz ama benim kızdığım nokta bana görüşmüyorum artık deyip bu kızın hem öyle kalpli falan yorum yapması hemde ben kızmışım sinirlenmişim ve gecesine bi bakıyorum kızın koyduğu fotoyu beğeniyo... Şimdi ben şunu sorarım görüşmüyorsan Nasıl bir samimiyet bulup yorum yapıyor kalpleriyle ve sen niye fotosunu beğeniyosun üstüne..
Zavallı kızın amacı belli diğer kızlara göz dağı vermek benimle görüştüğünü bilmiyordur söylemez bizimki kimseye ama illa ki salak değilse 3yıllık sevgilisini stalklayacağını biliyodur bana da yapmış oluyor alttan..
Kısasa kısas yapamıyorum çünkü yaptım zamanında ama ters tepiyor onda maalesef
Kıza yazmicam tabiki ama meğer kankisiniz bende bi tanışayım bu kızla dicem gittiğimde ve ben o arada kaynayıp ilişkiyi başlatmayı ve ona başlamasını onun istediği çakallığını yapıcam o da ben istedim bu ilişkiyi diyecek
Uyanık sporrrr .
canim bana özelden yazsana...kızlarrr sekandan falım gelmişbenimki adına atmıştım baya okumuş benimkinin hayatını.çok başarılı buldum.
söylediğine göre bana adım atıcakmış ve düzelmesi adına çaba göstericekmiş.birde şey yazmış sende çok kusur var olumsuzlukları sen yaratıyorsun demiş keşke benimki gerçekten okuyabilseydi de mallığını anlardı belki
sonuç olarak çok beğendim falını...
slm huma sana cıktımı cnımTabiki veririm ikinizede. Bir girse zaten. Özellikle akıl okuma yeteneğini baya bi merak ediyorum o hatunun
Arkadaslar merhaba bende uzun süredir online fal baktiriyorum benim durumum zamana dayalı bir olay ve bu sitedeki yorumlara bakıpta cok fal atmisimdir ben çıkan fallarım var diyemiyorum ama yorumcuların anlık ve geçmişle ilgili deneyimlerini paylaşmak istiyorum
Binnazabla
Acelya tuğra katina ve tarot yorumu aldım karsı tarafın düşüncelerini cok iyi analiz ediyor
Alev Öztürk bilemedi
Alev tansel bilemedi
Anna vedunya iyi kart yorumluyor
Aren Yıldırım tam bir fiyasko
Asenat kılıc. Cok cok başarılı hem katina hem iskambilde
Asude ışık güzel bir enerjisi var kesinlikle hısli cok yorum almaz ve özenerek yazar az yazar öz yazar
Ayse melek kahvesi daha iyi
Bade emren beğenmedim
Başak ünlü beğenmedim
Benna küçüker beğenmedim
Bilge ozdogru beğenmedim
Çağrı bilgin cok acayip nokta atışları var kimsenin bilmediği gecmiste yapmış oldugum birşeyi gelecekte yapma diye uyardı zamanları karıştırdı ama bunu kimse bilememişti ve bazı dediği seyleri yaşadım
Çağan ariman olumsuzu güzel anlatır
damla Aksoy gerçekçidir ve iyi niyetli biri
Deniz devrim beğenmedim
Ebru iyihuylu beğenmedim
Ekin sarpen iyiler arasındadır
Elif hanzade gecmisi ani ve karsı tarafı birebir anlatır
Elif ışık tutarlı ve dediklerin arkasında olan hisleri olan biri
Fahriye isiksacan beğenmedim
Gizem sitare fali anlayamadım
Gonca Polat fena degil
Hira soydan cok iyi yorumlar
Hülya Demir cok pozitif
Huma bal bazı falları cok isabetli bazen tutmuyo
İnci Turan olayların arka yüzünü gösterir
Humeyra Taşpınar kararsızım
Kesire sirel karmaşık yorumluyor ama pembeci degil
Lena koval beğenmedim
Maya Demir bence karsı tarafı ve ani okuyor
Meral güven Çolak denenebilir
Muge Aydın cok dora ve dediği bir şeyi yasadım pembeci değildir neyse o
Nehir atesoglu karsında gibi bakıyor cok severim harf ve kisi tarifleri süper
Nil güneş kararsız kaldım
Öykü gezgin beğenmedim
Kerem avşar beğenmedim
Sahra Buhari candir o ve yorumları cok cok iyi
Selin imer pembeci
Şentürk Yıldırım denenebilir
Sevval Erdal kahvede daha iyi
Tumay cennet Katrina'da başarılı
Yıldız yetkin hiç beğenmedim
Zeynep sabah beğenmedim
Sezgi candan daha karar veremedim muaallaktayim
telwwe
Geysu cok cok iyi
Yesilcingene anda ve karsı tarafta iyi
Falalem
Rezzan abla kahvede harika
Haleh Çetiner nokta atışları var
Fal sepeti
Nesibe kesinlikle cok iyi biri ama enerjimiz uymadı Venüs amblemlede uymadı
Medyum gizem hayal kirikligi
Alex cok olumsuzdu
Ayisigi hayal kirikligi
Yagmur cok şaşırtan bir yorumdu ama kahve atacaksanız karsı tarafın ismini ve burcunuda atın
Ben cok baktirdim geysu Rezzan abla Elif ışık sahra Buhari asenat kılıc yağmur Elif haznedar muge Aydın en icime sinenler oldu cok para harcadim ama artık bastırmıyorm ters tepiyor olaylar bastırdıkca onun yerine mesela yirmi liraya fal mı atican onun yerine o parayı ihtiyac sahibine ver ve Rabbimden dile sadaka verilirken edilen dua cok makbul bende cok zor dönemlerden geçiyom birinin dedigini digeri farklı diyince onada atayım bunada atayım diyoruz sonu yok bu arada unuttum fama ve Serkan hiç b
Canım Serkan sana vade verdi mi ? Ve soruna cevap verdi mikızlarrr sekandan falım gelmişbenimki adına atmıştım baya okumuş benimkinin hayatını.çok başarılı buldum.
söylediğine göre bana adım atıcakmış ve düzelmesi adına çaba göstericekmiş.birde şey yazmış sende çok kusur var olumsuzlukları sen yaratıyorsun demiş keşke benimki gerçekten okuyabilseydi de mallığını anlardı belki
sonuç olarak çok beğendim falını...
Hadi yaa.İki günde Serkan'ın çıkan falları patlama yaşadı resmen.Ama Adama helal olsun yanı o kadar adı geçiyo fiyatını yükseltmedi halaKızlar Serkan'la enerjimiz tutmadı anlayamadım demiştim ama adam sanırım haklı eğer mayısta olursa bişey Serkan'ın falı çıktı koşun dicem galiba kızlar konusunda görüşmüyorum demişti dediğimde geçmişi göstermiş olabilir demişti ama bence haklıymış bi daha okudum da
Paragoz birine benzemiuor sanki Allah korusun yukseltmesinHadi yaa.İki günde Serkan'ın çıkan falları patlama yaşadı resmen.Ama Adama helal olsun yanı o kadar adı geçiyo fiyatını yükseltmedi halaaman şom ağzımı açmıyım da
vade vermemiş canım .daha sorumu da yanıtlamamışCanım Serkan sana vade verdi mi ? Ve soruna cevap verdi mi
Aman sus sussss yerin kulağı var. Adam efsane yaaa.Hadi yaa.İki günde Serkan'ın çıkan falları patlama yaşadı resmen.Ama Adama helal olsun yanı o kadar adı geçiyo fiyatını yükseltmedi halaaman şom ağzımı açmıyım da
Hadi yaa.İki günde Serkan'ın çıkan falları patlama yaşadı resmen.Ama Adama helal olsun yanı o kadar adı geçiyo fiyatını yükseltmedi halaaman şom ağzımı açmıyım da
Maşallah de, poptişi kaşıAy dur yükseltmesin çünkü bi daha okuyum dedim konuşma başlayacak ama sorunlar yaşanacak demiş öyle de oluyo şu an 5hafta ya da 5.ay demişti ilişkiye başlama için zaten 5haftası da nerdeyse 5.aya tekabül edecek ama bilmiyorum bakalım çıkacak mı barışma sonrasında evlilik için net bişey yok Zaman'la belli olacaktır demiş fama haziran demişti saptama olursa haziran sonuna kalır demişti ama o ilişkiye başlayınca o evlilik düşünecek demişti şu an msjına da cvp vermedim bakalım ne zaman o yazacak ama gerçekten beğenilen falcılar arasında ki fallarımda hep onunla olacağım söyleniyor hiç öyle gözükmese de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?