slmMaşallah de, poptişi kaşı
Evettt aramizda kalsin sessizliikAman sus sussss yerin kulağı var. Adam efsane yaaa.
Iki kuzenim var cnm olmayacak dedi ilk falda ikiside olmadi ve olaylar dedigi gibi ilerlediKızlar Serkan'ın olumsuz konuşup dediği gibi sonucu olumsuz olan var mı ?
Hadi ya tamam canım.Genel de hep olumlu fallarını görüyorum da ondan sordumm bendeIki kuzenim var cnm olmayacak dedi ilk falda ikiside olmadi ve olaylar dedigi gibi ilerledi
Maşallah de, poptişi kaşı
Evet canim hayatlarindaHadi ya tamam canım.Genel de hep olumlu fallarını görüyorum da ondan sordumm bende
İnşallah canım her şey istediğin gibi olur.Ahahahah
Şu tartışma olayını atlatırsak ve yazarsa bana daha sakin minnoş tavrımla cvp vericem o Zaman Serkan çıktı derim
Insallahben dün gece serkana farklı hesaptan kahve falı gönderdim. normalden uzun bakmış bu sefer baya da ayrıntı vermiş ve olumluydu. kendi hesabımdaki ilk fal olumsuzdu. umarım sahte hesaptaki ilk falım çıkar :)
kızlarrr sekandan falım gelmişbenimki adına atmıştım baya okumuş benimkinin hayatını.çok başarılı buldum.
söylediğine göre bana adım atıcakmış ve düzelmesi adına çaba göstericekmiş.birde şey yazmış sende çok kusur var olumsuzlukları sen yaratıyorsun demiş keşke benimki gerçekten okuyabilseydi de mallığını anlardı belki
sonuç olarak çok beğendim falını...
Şöyle yazdımm;Siz yollarken ne sordunuz genel yorumlayın gibi mi yoksa kendinizden bahsedip bir şey olur mu dediniz mi?=)
@secret_garden sayesinde Serkan'a fal baktıran erkek oranı arttı
Sende buna benzer bişey yazabilirsin. Aynı olmasın bence foyamız ortaya çıkmasın:)))Şöyle yazdımm;
Merhaba, İş ve Aşk hayatımla ilgili Nasıl gelişime olucak?
Hayatım ne yönde ilerlileyecek ?kafam çok karışık. Gördüklerinizi ve hislerinizi beklemekteyim
Aynenn burayı bir okursa varya çok fena olur:))))) adamda sasiricak erkekler aska geldi diye
Sende buna benzer bişey yazabilirsin. Aynı olmasın bence foyamız ortaya çıkmasın:)))
serkan nerde bakiyi kızlar az cevap verin da)) adamda sasiricak erkekler aska geldi diye
serkan nerde bakiyi kızlar az cevap verin da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?